icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

adsumus
3. mar 2017

@peter952 k tej skleroze, čo tu strašíš očkovanie nesposobuje sklerozu, to su fakty, tie by ma zaujímalo ak by si napadol a došiel s dokazmi, že je to inak, ale nie len mlátiš prázdu slamua nepodloženými hypotezami desiš maminy, ale tak čo už.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27604618

adsumus
3. mar 2017

sex virus hiv nesposobuju aids a čo ho sposobuje?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2017

@peter952 ja sleduje vyjadrenia sudov, odškodnia iba tých, čo maju nrmálne uznane neiaduce učinky, taký najbizarnejší prípad si pametám, že chlapík chcel odškodniť za nejaku chorobu a na sude sa prukázalo, že klamal a očkovaný vobec nebol, právnici zarabaju bez ohladu na vysledok sudneho rozhodnutia alebo sa ukáže, že dieťa už bolo choré pred okčovaním, alebo malo geneticke poruchy, velmi poučne čítanie odporúčam ti naštudovať. ako je to s tým aids, možem mať sex s chorým človekom a nič mi nebude ako to píšeš ty?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2017

@peter952 ved ti píšem, že existuju normálne uznane nežiaduce učinky, za ktoré dostaneš odškodnenie, plus možeš dosiahnuť odškodnenie aj ked vakcína nesposobila tvoj problém, je to na šikovnosti právnikov. ak chceš pomáhať ludom, prečo reaguješ takto agresívne? ved normálne sa zaujímam, ty si prišiel s titulkou, že sex a hiv nesposobuje aids, tak sa zaujímam o bližšie info, miesto odpovedí mi nadávaš do ožranov, to mi od spasitela dojde podozrive.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2017

@peter952 ty si ju čítal? asi nie, ked nevieš o čom je, či len zvyšuješ predaj?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
3. mar 2017

@peter952 je velmi neskodny ,ano ked je vo vzduchu ,bohuzial v telesnych tekutinach nie...jednoducho jeho neskodnost spociva v ceste prenosu ....

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2017

@peter952 takže opeť sa pýtam, bo som sa nedoznala, sex ani hiv nesposobuje aids a čo teda?

adsumus
3. mar 2017

@peter952 a ešte by ma zaujímalo ked tuná verejne matkám tvrdíš, že sex ani hiv nesposobuju AIDS,či to iste povieš aj svojim deťom. že je to len vymysle farmabizmisu?

evittam
3. mar 2017

Sex sposobuje AIDS - no a sme vsetci dosexovali a doplodili.....😂

adrianna23
3. mar 2017

👏😂

adrianna23
3. mar 2017

👍

adsumus
3. mar 2017

@evittam to tuná tvrdí odporca očkovanie, dojde to to smiešne?

evittam
3. mar 2017

@adsumus Smiesne je tvrdenie,ze sex sposobuje AIDS. To je vsetko.

aristka
3. mar 2017

@evittam vythla si z kontextu ...treba citat aj predtym...bohuzial ,nechraneny sex s nakazenym hiv virusom v konecnom dosledku sposobi AIDS....a bohuzial viem ,ze aj napriek osvete a dostupnosti prezervativov napr.v ba je zo dna na den velmi vela nakazenych pohl.chorobami ...a tym padom sa nechrania ani pred nakazenim hiv....

adsumus
3. mar 2017

@evittam peter tvrdí, že sex aids nesposobuje, aj to je smiešne? dufam, že sa dozvieme, čo ho teda sposobuje, sexovať možeme podla neho kludne, aids nehrozí, nikto tu netvrdil, že sex sposobuje aids, neviem ako si k tomu dospela. možno si sa chcela len zabaviť.

evittam
3. mar 2017

@aristka Ale nehovor,naozaj? Si myslis,ze ja neviem ako sa da nakazit HIV?! Toto skolenie si si mohla odpustit-aspon co sa mna tyka.
Ja som len reagovala,to je vsetko.

adsumus
3. mar 2017

@evittam ako sa dá nakaziť hiv, myslíš, si, to iste čo peter, že sexom nie? že to je vymysel farma firiem poradíš tiež svojmu dieťaťu volny sex?

aristka
3. mar 2017

@evittam tak naco zo seba robis hlupu.......

evittam
3. mar 2017

@adsumus Jasne,ze som sa zabavila, nakolko ty teda tvrdis,ze sex sposobuje AIDS.....

evittam
3. mar 2017

@aristka Ja zo seba hlupu nerobim, o to sa tu snazis uz dávno ty aj s tvojou kamoskou,nakolko vsetci sme tu hlupi co mame iny nazor ako ty,lebo ty to vies so svojim vzdelanim najlepsie,ze ano.😉
Ale nebudem sa tu s vami dohadovat. Ako vzdy to nema zmysel. 😉

evittam
3. mar 2017

@adsumus Ale,ale nevkladaj mi pod prsty to co nepisem-ako to mas vo zvyku. Kto chce pochopi ako som to myslela kto nie tak ten bude rypat a cakat na debatu-mas smolu v tomto pripade a to ty dobre vies. Ja uz som sa vyjadrila.

adsumus
3. mar 2017

@evittam ja som nikdy taku hluposť netvrdila. pýtam sa odporcu očkovania ako si aj ty, čo sposobuje aids ak teda ako on tvrdí sex nie. očividne sa nestotožunješ s jeho vyrokmi a teda sa zamyslime, že ak človek tvrdí že sex nesposobuje aids a sučastne tvrdí, že očkovanie zabíja aka je váha týchto vyrokov, ja si myslím, že rovnaká.

adsumus
3. mar 2017

@evittam zmenila si svoj príspevok, reagovala som na iný, kde si tvrdila, že ja si myslím, že sex sposobuje aids aspon aka taka sebakritika.