Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
sex virus hiv nesposobuju aids a čo ho sposobuje?
@peter952 ja sleduje vyjadrenia sudov, odškodnia iba tých, čo maju nrmálne uznane neiaduce učinky, taký najbizarnejší prípad si pametám, že chlapík chcel odškodniť za nejaku chorobu a na sude sa prukázalo, že klamal a očkovaný vobec nebol, právnici zarabaju bez ohladu na vysledok sudneho rozhodnutia alebo sa ukáže, že dieťa už bolo choré pred okčovaním, alebo malo geneticke poruchy, velmi poučne čítanie odporúčam ti naštudovať. ako je to s tým aids, možem mať sex s chorým človekom a nič mi nebude ako to píšeš ty?
@peter952 ved ti píšem, že existuju normálne uznane nežiaduce učinky, za ktoré dostaneš odškodnenie, plus možeš dosiahnuť odškodnenie aj ked vakcína nesposobila tvoj problém, je to na šikovnosti právnikov. ak chceš pomáhať ludom, prečo reaguješ takto agresívne? ved normálne sa zaujímam, ty si prišiel s titulkou, že sex a hiv nesposobuje aids, tak sa zaujímam o bližšie info, miesto odpovedí mi nadávaš do ožranov, to mi od spasitela dojde podozrive.
Sex sposobuje AIDS - no a sme vsetci dosexovali a doplodili.....😂
👏😂
👍
@evittam vythla si z kontextu ...treba citat aj predtym...bohuzial ,nechraneny sex s nakazenym hiv virusom v konecnom dosledku sposobi AIDS....a bohuzial viem ,ze aj napriek osvete a dostupnosti prezervativov napr.v ba je zo dna na den velmi vela nakazenych pohl.chorobami ...a tym padom sa nechrania ani pred nakazenim hiv....
@evittam ja som nikdy taku hluposť netvrdila. pýtam sa odporcu očkovania ako si aj ty, čo sposobuje aids ak teda ako on tvrdí sex nie. očividne sa nestotožunješ s jeho vyrokmi a teda sa zamyslime, že ak človek tvrdí že sex nesposobuje aids a sučastne tvrdí, že očkovanie zabíja aka je váha týchto vyrokov, ja si myslím, že rovnaká.

@peter952 k tej skleroze, čo tu strašíš očkovanie nesposobuje sklerozu, to su fakty, tie by ma zaujímalo ak by si napadol a došiel s dokazmi, že je to inak, ale nie len mlátiš prázdu slamua nepodloženými hypotezami desiš maminy, ale tak čo už.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27604618