icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

daduska3
9. mar 2017

@rica1
Kedysi boli vakcíny základné, (nie polyvalentné, ako dnes), boli vyrábané iným spôsobom a boli vyrábané z domácich (teda v populácii obvyklých) antigénov, takže je otázne, či je tvoja cesta správna.

rica1
9. mar 2017

@daduska3 taktiež je otázne či je správna cesta rodičov ktorí nedajú deti očkovať

daduska3
9. mar 2017

@rica1
to je na ich rozhodnutí a ak im lekár nevie zaručiť, že vakcíny nepoškodia zdravie dieťaťa, tak ich chápem. Lekár bohužiaľ nie je dostatočne kompetentný toto posúdiť.

adsumus
9. mar 2017

@daduska3 aj celý vedecký vyskum, ktorý je za očkovaním nie je schopný toto posudiť?

aristka
9. mar 2017

@daduska3 tak uz mame aj domace antigeny ...najlepsie bio...😀

adsumus
9. mar 2017

@aristka domáci antigen je predsa len domáci antigen, najlepšie ešte ked je prírodný.

evittam
9. mar 2017

@rica1 Aj ja robím všetko preto aby moje deti boli zdravé. A tvoj názor a presvedčenie ti vôbec neberiem.

daduska3
9. mar 2017

@aristka
@adsumus
dve "najmúdrejšie" osôbky na MK opäť úradujú 😉

daduska3
9. mar 2017

@aristka
obvyklé antigény a polyvalentné vakcíny ak ti to niečo hovorí, ale asi nie 😉

adsumus
9. mar 2017

@daduska3 aha ked nemáme odpoved tak sa pustíme do druheho. velmi smiešne

alexandramaria
10. mar 2017

@daduska3 je toto vôbec možné, čo si napísala? Lekár nie je kompetentný to posúdiť??! A kto iný asi? Tvoja babka???

To už vážne ľuďom takto hrabe?

rica1
10. mar 2017

@alexandramaria už som potom radšej nepísala k tomu komentu keď to lekár nie je kompetentny posúdiť, ako mne to príde proste nereálne že všetci na svete sú podplatení skorumpovaní len koli tomu aby prali do deti smrtelné vakcíny...

sardinka336
10. mar 2017

@alexandramaria ale sak pan Tuharsky čo vyštudoval IT ten to kompetentne posudi nie? Si zabudla? Na slovo vzaty odbornik...ani lieky nepotrebuješ...vitamin C nas spasi, ordinuje ho aj na čierny kašel, na všetko.

alexandramaria
10. mar 2017

@rica1
@sardinka336

Pracujem v tejto oblasti a mozem zodpovedne prehlasit, ze Tuharsky je suflikant a o problematike vie trt. A takisto aj to, ze zisky z vakcin su oproti ziskom z bezne volnopredajnych liekov ako paracetamol, alebo z liekov ako chemo minimalny, nakolo obrovske peniaze idu do studii a vyskumov. Proste vo mne kypi zlc, ked citam tieto polopravdy. Ako mozu ludia tak nenormalne verit konspiraciam? Nejaky trapak napise knihu lebo zanucha moznost 15tich minut slavy a ludia to zozeru jak ovce? A este povedia ze lekar to nevie posudit, paneboze?!?!

rica1
10. mar 2017

@alexandramaria ano je to tak volnopredajne lieky proti vsetkemu zarucene ucinne 100ky eur vedia jednotlivci za to nechat ale vcera som pocula teoriu ze vtacia chripka bola umelo vytvorena lebo bolo potrebne sa zbavit vakcin ktorych boli tony a tak je to teraz zevraj aj s osypkami lebo maju vela vakcin co ludia odmietli 😊

aristka
10. mar 2017

@rica1
@alexandramaria tak si pozrite kocky co sa pluje v novej teme ....vsetko je neskodne ,len ocko je skodne ..

peter952
Odpoveď bola odstránená
daduska3
10. mar 2017

@adsumus trafená hus zagágala

daduska3
10. mar 2017

@alexandramaria
no presne, moja babka je kompetentnejšia ako naša bývalá lekárka, až neskôr som sa dozvedela ako sa dopracovala k titulu a sorry, ale lekári už pracujú pod nátlakom a pod hrozbou pokút, našťastie sú aj svetlé výnimky

a máš pravdu, niektorým ľuďom fakt hrabe, že si si neuvedomujú riziká ich rozhodnutia a slepo dôverujú

aristka
10. mar 2017

@daduska3 no ako sa dopracovala k titulu ...mozno by to zaujimalo aj pedinu ,ktotej sa to tyka...no daj...

aristka
10. mar 2017

@daduska3 inak vysvetli aj tie prirodzene antigeny ,zakladne vakciny plus polyvalentne....kludne poprosim vsetko ...pouc ma...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
11. mar 2017

@teegreen co zivi teba ,ked tu siris nepravdy a klamstva ...kolko ti dava vas pasa za dehonestovanie inych nickov...vies mi ty povedat nieco o poskodenim gene plavajucom v krvicke a nemoznosti dostat tetanus pri 100 percentnom kysliku a tak mimo dosiahne vobec clovek 100percenty kyslik ,ked si pichne v zahrade kliniec do nohy...a co tie prirodzene bio antigeny ,zakladne vakciny a polyvalentne vakciny....nic nevysvetlujete ,len si tu zajomne fukate do ritky a osocujete....a mna zaujimaju tie teorie a myslim si ,ze aj ine mamicky a to nema nic z ocko statusom....nieco tu vypustite a neviete vysvetlit a pritom potlacate zaklady anatomie a fyziologie a nehovoriac o patofyziologii chorob....vies kedy clovek dosiahne 100percentnu O2 ...vies akoO2 moze mat clovek pri nakaze a aj tak sa nakazi....vies preco ....

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
11. mar 2017

@teegreen žiadna normálna by bežnu komunikáciu nestíhala, samozrejme okrem teba. 🙂

aristka
11. mar 2017

@teegreen tak pouc o tej biochemii ,ornitologiu ovladas ,tak sa ukaz ,co ten gen ala prevenar....

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
12. mar 2017

@teegreen už nie hus? včera som tu bola dvakrát hus. asi máme zoologicke okienko. 💃

petulda333
15. mar 2017

Zienky ako je to ak ma syn alergiu na vajicko,atopicky ekzem? Chcem mmr ockovanie oddialit zatial a potom uvidim.

adsumus
15. mar 2017

@petulda333 zavolaj si, dohodni si stretnutie, porad sa v klude.

http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...