icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

adsumus
19. mar 2017

@peter952 pečo nedáš všetky infomrácie z letáku, ale selektuješ za učelom desenia ludí, ten isty leták uvádza, že za desať rokov bolo odočkovaných a odsledovaných 1.5 miliona detí a dospelých vo finsku bez akýchkolvek trvalých nasledkov či umrtia

adsumus
19. mar 2017

a taliansko trojnásobný nárast počtu chorých na osypky oproti minulemu roku, sučastne nízka zaočkovanosť, asi prestali splachovať zachody alebo čo.
https://www.thelocal.it/20170317/threefold-incr...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
19. mar 2017

@peter952 prečo by to malo vyzerať ináč, tam je ina očkovacia latka?

senta_sofia
19. mar 2017

@katyt minimalne dve mamicky s autistami sa tu objavili a predstav si,ani jedna to nezvalila na ockovanie,netusis preco? Hocijaka choroba ti moze spustit nieco,co v tebe drieme. Ja poznam neockovanie dieta s cukrovkou, co teraz?

peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
19. mar 2017

@peter952 istotne, ako tie divo zijuce zvierata,co som ti poslala link 😉

adsumus
19. mar 2017

to bude krásny svet kde prestaneme očkovať a nebude cukrovka, aids, autizmus, alergie, autoimunity, rakovina....... 💃

sardinka336
19. mar 2017

@adsumus tak to jedine v Raji (ale nie s.r.o) mozeme neriešiť očkovanie, lieky a zdravotnícku pomoc.......

senta_sofia
19. mar 2017

@adsumus netes sa, my sa toho nedozijeme, lebo uz raz sme ockovani boli, musi vyrast generacia neockovanych,ale kto vie,coho sa dozijeme, este aby nas ockovanych nezacali likvidovat,lebo kazime statistiky a nie je mozne verifikovat 😀

adsumus
19. mar 2017

@senta_sofia povieme že nie sme očkovaní, ved sa to nedá predsa verifikovať.

sticker
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
19. mar 2017

@peter952 a este jedna podstatna vec, ci uz v pripade alergie alebo cukrovky si priznal,ze moze sa stat, ze 1 z miliona moze byt taky, co je neockovany a vyskytne sa u neho taketo ochorenie... Dufam,ze ti je jasne,ze aj tento jeden z milliona staci na to, aby sa spochybnilo to,co tvrdis ty a ze prichadza do uvahy aj iny mechanizmus vzniku ochorenia

adsumus
19. mar 2017

@peter952 vyvinuli si vlastne očkovacie látky, ktoré považuju za bezpečnejšie, deti chodia na očkovanie častejšie.

peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
19. mar 2017

@peter952 dosli nam argumenty,tak prechadzame k oznacovaniu druhej strany ako propagatora ockovania, bravooo... Kde beries tu istotu? Na ziadnu otazku,co som ti polozila, si mi neodpovedal, ale ja som sucast farmamafie. Nedokazes uniest ani dokazne bremeno toho,co tvrdis sam

adsumus
19. mar 2017

@peter952 to je realita.

adsumus
19. mar 2017

@senta_sofia všetci za očkovanie sme farmafirmy, trpíme bludmi, chceme vyhubiť svet, vlastne deti, umyselne a vedome ich kaličíme.....

peter952
Odpoveď bola odstránená
vivi68
19. mar 2017

@senta_sofia takze ja mam vynimocne dieta, 1 z miliona 😀

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
19. mar 2017

@vivi68 vitaj 🙂 cim konkretne je vynimocne, kym tu mame petra,on to zanalyzuje 😉

adsumus
19. mar 2017

@peter952 načo chceš zdroj, mysleli si, že nebudu mať autizmus, ale ten im rastol aj napriek neočkovaniu, k tomu sa pridružili epidemie na nete je toho až až. ale aby si nepovedal
https://www.japantoday.com/category/health/view...

adsumus
19. mar 2017

@peter952 k tej nevedomosti sa vyjadrím viem presne všetko čo aj ty, len ja aj z uhla vedcov a lekárov, nedám si klapky.

peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
19. mar 2017

@peter952 co ma MMR s novorodeneckou umrtnostou, hadam 15. mesacne batola,co sa ockuje u nas, v Japonsku statisticky vykazuju ako novorodenca?