icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

jvlo
23. mar 2017

@peter952 deti sa uz v porodnici nastastie neockuju...prva vakcina je v 3 mesiaci

peter952
Odpoveď bola odstránená
nikulka79
23. mar 2017

@jvlo mozno za to ze to od neho cakaju.ako povie na mamu?ked sa hra pride sa pochvalit s hrackou?

lauritka
23. mar 2017

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1522666-r... tu je študia / kliknite na zvyraznene slovko studie v článku / vzorka cez 96 000 deti v usa
zverejnená prestižnym lekarskym časopisom JOAMA

nikulka79
23. mar 2017

@jvlo napiste mi viac o malom co je na nom cudne ale do spravy,pretoze tu to nepatri,tu sa pisu reakcie po mmr

nikulka79
23. mar 2017

@peter952 zasa ste mimo sk

peter952
Odpoveď bola odstránená
jvlo
23. mar 2017

@peter952 ved ano, ja len,ze sa uz neockuje

nikulka79
23. mar 2017

@adsumus pise ze ma obe neockovane a ze prekonali bez problemov ovcie kiahne

peter952
Odpoveď bola odstránená
nikulka79
23. mar 2017

@peter952 ano moju dceru tiez v 89este zaockovali na tbc a je zdrava.teraz sa ockuje v 3mesiaci zivota ale nie vsetky deti.mojej kamaratke zaockovali na tbc mojho maleho nie.na tbc vraj keby sme chceli tak v dvoch rokoch a vraj by sme museli vakcinu zaplatit

jvlo
23. mar 2017

@peter952 ja som stastna,ze sa neockuje....moje deti su bez vakcin, nastastie, pretoze dcere v 2 rokoch zistili vaznu kontraindikaciu...to by uz mala celu sadu v sebe....

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
24. mar 2017

@jvlo prosím ťa, čo je zistili, ked je bez vakcín aku kontraindikáciu, nemala byť uplne zdrava? pozerám, že píšeš, že ma alergiu na všetko možne. na to sa došlo až v dvoch rokoch? inak mám známu a malý bol komplet alergický hádam na všetko od narodenia, koža sa mu šupala, bolo to fakt zle ale zaočkovaný podla kalendára a dnes je takmer upplne v poriadku, všetko papa, tuším len nejaký jeden alergen zostal.

adsumus
24. mar 2017

@nikulka79 ona píše raz tak raz inak, ale nakoniec sa ustálila natom, že syn je očkovaný a dcera neočkovana.

jvlo
24. mar 2017

@adsumus nie prisli na to na konci 4 mesiaca, aj ked prejavy mala hned . V 2 rokoch jej uznali kontraindikaciu, pretoze prejavy sa zhorsili a mame adrenalinove pero. Co ma alergia spolocne s tym, ze je nezaockovana? U nas je to podla vsetkeho otazka genetiky, kedze rovnako alergicka je aj mladsia dcera, nastastie nezazila to co starsia, lebo sme uz vedeli ako toriesit

nikulka79
24. mar 2017

@adsumus no tak to je dobre zaujimave?ona pise ze pisem hluposti a sama nevie ci ma dieta zaockovane

adsumus
24. mar 2017

@jvlo čo má alergia spoločne s očkovaním sa spýtaj petra a petota a dalších chlapíkov ktorí tu tvrdia ludom, že očkovanie sposobuje alergie a tak dalej.
@nikulka79 už vie, ked som ju upozornila, ale penila dosť teda.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
jvlo
24. mar 2017

@adsumus a preco by som to robila? Mojim detom vakcina nesposobila nic, pretoze ockovane nie su, ak maju iny rodicia skusenosti, ze im ockovania spustili alergie, tak to kludne moze byt pravda...

@nikulka79 pisala som ti ip, lebo to nechcem rozoberat tu na ploche, ale patri to sem, pretoze kamaratkinmu synovi sa zmenilo spravanie a zrucnosti 2 dni poockovani MMR... ja len na margo toho, ze to tu nepatri, pretoze tu sa rozoberaju reakcie po MMR

jvlo
24. mar 2017

@teegreen to uz mame za sebou 😁 fakty o mojich detoch sa domotat nedaju

adsumus
24. mar 2017

@jvlo všetko može byť kludne pravda pokial nie je dokázane, že to je omyl, potom to je už klamstvo za učelom zastrašovania.

jvlo
24. mar 2017

@adsumus kazdy ma svoju pravdu a pravo na svoj nazor

adsumus
24. mar 2017

@jvlo ano ale názor netreba vydávať za fakty.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
24. mar 2017

@jvlo rodicia rodicia mozu mat skusenost s alergiou ,ale ze im to spustilo ockovanie su ich domnenky ....inak co hovoris na brazilske maso...kamdium v mrkve ....

adsumus
24. mar 2017

@teegreen nauč sa rozlišovať, čo je názor a čo je vedecky dokázaný fakt.

jvlo
24. mar 2017

@aristka co ti poviem....nepapam brazilske maso, davam tazke prachy za maso, zo zvierat,ktore jeden pan chova pre nas.... a zeleninu si pestujem sama.....ale smutne,ze to tam je 😕

jvlo
24. mar 2017

@adsumus o tom ale ty nerozhodujes, ani nikto na tomto fore

teegreen
Odpoveď bola odstránená