Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1522666-r... tu je študia / kliknite na zvyraznene slovko studie v článku / vzorka cez 96 000 deti v usa
zverejnená prestižnym lekarskym časopisom JOAMA
@jvlo prosím ťa, čo je zistili, ked je bez vakcín aku kontraindikáciu, nemala byť uplne zdrava? pozerám, že píšeš, že ma alergiu na všetko možne. na to sa došlo až v dvoch rokoch? inak mám známu a malý bol komplet alergický hádam na všetko od narodenia, koža sa mu šupala, bolo to fakt zle ale zaočkovaný podla kalendára a dnes je takmer upplne v poriadku, všetko papa, tuším len nejaký jeden alergen zostal.
@adsumus nie prisli na to na konci 4 mesiaca, aj ked prejavy mala hned . V 2 rokoch jej uznali kontraindikaciu, pretoze prejavy sa zhorsili a mame adrenalinove pero. Co ma alergia spolocne s tym, ze je nezaockovana? U nas je to podla vsetkeho otazka genetiky, kedze rovnako alergicka je aj mladsia dcera, nastastie nezazila to co starsia, lebo sme uz vedeli ako toriesit
@adsumus a preco by som to robila? Mojim detom vakcina nesposobila nic, pretoze ockovane nie su, ak maju iny rodicia skusenosti, ze im ockovania spustili alergie, tak to kludne moze byt pravda...
@nikulka79 pisala som ti ip, lebo to nechcem rozoberat tu na ploche, ale patri to sem, pretoze kamaratkinmu synovi sa zmenilo spravanie a zrucnosti 2 dni poockovani MMR... ja len na margo toho, ze to tu nepatri, pretoze tu sa rozoberaju reakcie po MMR

@peter952 deti sa uz v porodnici nastastie neockuju...prva vakcina je v 3 mesiaci