Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@endysa mi sme zacinali sa ucit rozpravat pomocou zrkadla pred ktore sme si spolu sadli a mi mame abecedu tak som vravela a auto brrrrm,b brusko a chytila som ho z brusko,c,d,....robila som pri tom kadejake grimasy.tie grimasy sa mu asi najviac pacili lebo ich predvadzl pred zrkadlom uz aj potom sam sebe,naucili sme sa tak aj casti tvare a tela,tiez mu od narodenia spievam no a on vyspevuje tiez.ucime sa na baze spevu.to praktizuje aj terapeutka tak v poprade.co sa tyka sirupu alebo inych medikamentov na podporenie reci to vm moe predpisat len neurolog
Skace mi tu ako sa natahujete za propagaciu omegi,tak som vas aspon pobavila🙂
Ja viem to som citala no ked ste napisali ze som mimo temy tak som myslela ze ste dalej.inac odporucam vam dat zobrat krv na d,b12,a imunitne testy ak sa vam dieta nezda.vadsinou autikovia maju tochto nedostatok,tiez vela bielych krvyniek tie sa tykaju imunity.omega by som nedavala ak je auti.dieta obsahuje vraj ortut s ryb ale miesto toho po kontrole krvy vam lekarka predpise kvapky.mozete poskodit dietatu organizmus nadmernym uzivanim vitaminov a co sa tyka toho odberu krvy zistite ci je dieta zdrave a moze byt zaockovane.taktiez ako som pisala o horciku,po ockovani je dobre podavat dietatu spon magnezia vodu.to je proti zapalove a regeneruje tiez cns co mmr vakcina vadsinou poskodzuje
U niektorych samozrejme deti
@endysa ten je na predpis,davlli pretoze ho mal v kontrople nedostatok..minuly tyzzdenn som mu dala kompl.odber zase,cakam na vysledky.dcko prijmame aj z inych zdrojov nie len z ryb.nizke hodnooty bielkoviny mozu byt aj pri nedostatku vitaminu c ale ak sa nachadzaju vysoke eozinofily a to je alergen,ktory moze byt zvyseny poruchou imuniy
@peter952 uskutocnitelna je. ale to by antivax musel spojit sily a zasadit sa o to, aby sa podobna studia uskutocnila vo velkom rozsahu. popripade zalozit konkretnu organizaciu, stanovit ciele, ziskat sponzorov. ziskat pre svoju organizaciu doktorov a vedcov, ktori sa zucastnia. a musela by medzi nimi tvrdo preberat prave pre dolezitost vysledkov. takze vsetky pochybne vedecke existencie, co by sa chceli na tom prizivit, by musela odmietnut. aby predisla stavu, ze berie aj zufalcov a tym vopred diskredituje vysledky.
(koniec-koncov, aj Hitler zacinal skoro na nule a kam to dotiahol spravnou rétorikou a rozumne formulovanymi slubmi. nikdy by nemal az taku moc, keby si ako prve neziskal mecenasov. a sorry, ze mi napadol prave Hitler, existuje kopec dalsi ukazok, kde to niekto dotiahol daleko z nuly. takze antivax ma tiez moznost.)
antivax, v original prevedeni, to urcite mysli dobre.
vsak zial doplaca na takých ako vy, ktori sa na tomto vezu ako na modnej vlne a plnia si na nej potrebu vyniknut a byt dolezity.
(presne ako odklon k "bio". výrobcovia to spociatku bagatelizovali, zosmiesnovali, ale velmi rychlo pochopili, ze tuto vlnu treba chytit za pacesy. spravna reklama a nalezite velke pismenka na konzerve, ze je to BIO - výrobok sami o sebe predavaju. dokonca za vyssiu cenu, lebo ludia su si ochotni priplatit za pocit zdravia.)
a taki ako vy si davaju maximalne lacnu pracu so sirenim roznych info, ktorých pravdivostnu hodnotu nemozu dokazat. odvolavaju sa na okliestenie tym, ze chudaci nemaju prostriedky zistkat samostatne studie a relevatne vysledky. ak vsetko zlyha, utocia na moralny kredit oponentov tym, ze su urcite podplateni.
ziaden výsledok, len mastenie si ega je za vami.
skutocny bojovnik za pravdu si je vedomy faktu, ze ako jednotlivec sa musi na zaciatku presadzovania novej myslienky obetovat, aby dalsi po nom mohli jeho usilie zurocit. takze par ich obetuje karieru, pokojny zivot, rodinny zivot, vsetky vyhliadky a niekedy aj zdravie za danu vec.
az ked je takých jednotlivcov viac, co v tom sireni novych myslienok zarvu, potom vznika skutocna zakladna pre to, aby sa veci dali do pohybu.
prazdne bojove pokriky spoza pohodlia klavesnice su nanic. a svedcia iba o snahe daného cloveka sa zviditelnit.
lebo keby sa ho niekto spytal: ides s nami do toho? ale mozes o vsetko prist. tak povie: sibe vam? zas az tak tomu neverim. si to robte sami.
tak co?
ides do toho, ci radsej este pridas par okukanych obrazkov o tom, ze HIV je neskodne, AIDS neexistuje, ockovanie je ista cesta do narucia postihnutia, a pod. ?
mmch - objavili (alebo su na najlepsej ceste) ockovanie proti HIV. tvoje dve nocne mory splynuli do jednej. (dychaj zhlboka, to prejde.).
@endysa to neviem, ci budu stat rady. predpokladam vsak, ze toto bude dobrovolne ockovanie, kedze sa to tyka skor az ludi, ktori uz sexualne ziju (alebo chcu zacat zit). a je mozne, ze aj drahe. tak uvidíme.
(a predpokladam, ze peter sa teraz vytasi s tym, ze nielen, ze je HIV neskodne, este ho aj spopularizovali ako nebezpecne ochorenie, a teraz sa navyse nabalia na jeho ockovani. dufam, ze mu nepojde pena od ust.)
bezne (mimo sexu) sa totiz HIV clovek nakazi len vzacne. hoci aj to sa stava.
ale teoreticky je mozne, ze napr. v Afrike, kde je toto ochorenie dost rozsirene a povedomie o bezpecnom sexe (alebo o tom, ako sa chovat, ked uz ochorenie mas, aby si nenakazila dalsich) nizke, zavedu na nejaku dobu plosne ockovanie (ak vakcina bude uspesna).
@moonlight1210 presne si vystihla podstatu av. 👏