icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
djubka
25. apr 2017

Vsetky tri deti mam ockovane, prve dve to ustali s teplotami, nic hrozne, tretia dcera mala po prvej vysoke teploty tri dni, na dalsiu injekciu sme sli radsej do nemocnice, tam bolo super mala len 37 teploty, moje deti mali reakciu hned do troch dni... Treba aby bolo dietatko uuuuplne zdrave, malo svoje kila a vek! Ak nie treba pockat, ono nic neutecie,

teegreen
Odpoveď bola odstránená
rica1
25. apr 2017

@teegreen tak moje druhe 5mesacne sa na osypy bude ockovat az v 15tich mesiacoch a npr koli tomu rusime aj dovolenku nebudeme riskovat a samozrejme ze ho potom ockovat dam!!

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
27. apr 2017

@teegreen ake kotlejly budeš prihadzovať ty svojmu dieťaťu, ked dostane tetanus alebo nejaku inu chorobu si rozmyšlala?
@monilik Výsledky štúdie zároveň nepriamo vyvracajú dohady, že autizmus spôsobuje očkovanie proti mumpsu, rubeole a osýpkam. Poruchy sa totiž u detí podarilo diagnostikovať skôr, než podstúpili vakcináciu.

monilik
27. apr 2017

@adsumus ano presne zato som to sem dala 😉

nikulka79
27. apr 2017

@adsumus my sme boli ukazkovy,bez problemov porod,maly sa doteraz normalne vyvyja len po mmr nastal regres a prestal komunikovat,prestal reagovat.....do dvoch rokov.v troch mu dali diagnozu autizmus na baze toho ze nam viazne komunikacia,no sice maly mal uraz hlavky a tyranie v jasliach no zacal sa menit po mmrke.mmr posoby na nervovy system takze aj zdrave dieta sa niekolko tyzdnou moze spravat ako autik ale ak je to dlhsie ako 3dni je tam uz neziaduci ucinok a pridruzena choroba.u nas bola nevytvorena imunita co mu udrelo na cns

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
27. apr 2017

@teegreen prosim ta a aky nador mozgu je vedlajsi nasledok polia..

adsumus
27. apr 2017

@teegreen prvá generácia detí zaočkovaných mmr dorastá do veku dospelákov a su zdraví a v pohode,takže neviem prečo si sa rozhodla strašiť práve tým.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
27. apr 2017

@teegreen glioblastom je nador vyrastajuci z gliovych buniek a casto podtihujuci dospelu generaciu a ma pre agresivitu zlu prognozu ....a teraz mi vysvetli co ma ockovanie na polio ,kde sa pichaju mrtve casti antigenu s glioblastomom v dospelosti u teba v 30tke ,kde poznas az 3 chalanov....mozno si pracujuca na onkologii ,potom popis patofyziologiu vzniku a kauzalnu suvislost ked poznas az troch alebo ak nie asi bude na zamyslenie ,preco v tvojom zivotnom priestore je vyskyt tohto typu nadoru...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
28. apr 2017

@teegreen ja nechápem čo píšeš ak je nasledkom polia podla teba nádor mozgu, tak je v našom zaujme sa očkovať aby tu polio nebolo a aby neboli nadory mozgu. v skutočnosti ale vedci využívaju vírus obrny na ničenie nadorov mozgu pretože nadorove bunky maju vstupnu bránu pre vírus obrny a normálne bunky ju nemaju, nemáš to cele pomýlené?

aristka
28. apr 2017

@teegreen takze tu nejde o nasledok ockovania ,kedze ide o mrtve castice virusu ,ktore nase telo zlykviduje ako kazdy iny odpad ,ale tu z profitom protilatok ,ale zivy virus polia ,ktory nasli pri histologizacii mozgu ...to uz ma logiku a samozrejme moze byt spojitost tj.ze virus polia moze sposobovat aj Ca ...sice skor tieto zavery by som ocakavala od vedcov ,nejak podlozene ,ale ak je to pravda ,je o dovod viac ockovat.

sykorkauhliarka
28. apr 2017

tak ako homosexuali tak aj celiakia a aj nadory boli bezne v minulosti ...od jakziva aj bez vakcin ...nechapem koho chcu obalamutit av ...a to ze by som nedala zaockovat dieta mi ma zarucit ze nikdy nedostane nador ? ved tam je xy dovodov pri vzniku....

sykorkauhliarka
28. apr 2017

dostat nador ..to som sa zle vyjadrila ze nevznikne nador u mojho dietata

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
29. apr 2017

@teegreen takze si pisala ,ze v nadoroch nasli virus polia ,tj jedine v ludskych bunkach postihnutych virusom a asi zvrhnutych na Ca ....takze muselo by ist o cely zivy virus ...mas pocit ,ze mrtvola a teda len cast doslovne virusu polia pichnuta do svalu ,zostane cely cas nepovsimnuta od nozky cez krvny obeh ,cez mozgomiesne bariery atd.a prejde do madzibunkoveho priestoru mozgu ,stale hovorime o casti mrtveho virusu polia a tam sa stane co ....ved na to ,aby sa nieco dialo ,potrebujeme zivy virus ,ktory je chopny prejst do ludskej bunky a tak sa mnozit ,no pri ockovani a kombinovanej ocko latke plnej mrtvol sa to nedeje ....takze fagocyty jednoducho mrtvolky spapaju vo svale s profitom protilatok ....a teraz ,ked ti tvoja teoria nevysla ,napises koktejl sajrajtu ....no neviem akeho sajrajtu ,ale viem ,ze dieta ho ma od vnutromaternicoveho vyvinu v tele kvantum a telo sa ho zbavuje a prvym nadychom ,prvym napitim mliecka ...atd.preto mame v organizme proces imunity ,metabolizmu a vylucovaci system ....toto vsetko upratuje v ludskych .organizmoch bordel.....

lauritka
29. apr 2017

@aristka smutne je.ze sa este tolko ludi da ovplyvnit av bludmi, nicim nepodlozenymi.len pseudovedou a sci fi pribehmi na internetovych forach.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
29. apr 2017

@teegreen prečo by nemohla prispievať? každy máme skusenosti s očkovaním, ty ako neočkujuca prečo prispievaš?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lauritka
29. apr 2017

Mam skusenosti s ockovanim.sama som bola ockovana ako dieta a ockujem sa aj v dospelosti. Tak o co ti stale ide. Vidim.ze ti musim velmi lezat v zaludku.🙈😀 a prispievat si budem kde chcem a kedy chcem.

adsumus
29. apr 2017

@teegreen a ak problémy tvojho dieťaťa s očkovaním nesuvisia tak na koho si nasrdená? prostredie genetické mutácie?