icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

aristka
29. apr 2017

@teegreen inak ,ked uz sa chces bavit ,je rozdiel medzi bakteriou a virusom a doteraz sme sa nebavili o bakterii ,ale o viruse polia ...ked uz si to doteraz nezistila a chces sa bavit o bakterii ,co polio nie je ...

jajka257
29. apr 2017

@teegreen ale stiham, len na rozdiel od teba neutocim sposob, ktory je nevhodny. A ak nechapes, co myslim, nauc sa citat ty s porozumenim. Skus si precitat po sebe vsetky prispevky na predoslej strane a hadam prides na to, co som myslela....

tinushka13
29. apr 2017

Ja neviem ci to bolo tamto dievca. Ja tamnezijem a nebudem to ani sondovat. jedna vec je co napisu noviny a druha vec je ked sa to stane v tvojom okoli tak to vnimas kusok inak. ano aj jej sestra je vo vaznom stave. Kocky mne je uplne jedno vas nazor ci si date ci nie. nikoho nenutim, nevnucujem. len som napisala co sa stalo , napisala som nieco co som necitala v novinach.. asi tolko.

tinushka13
29. apr 2017

@marianeta neviem aké milné info som mohla podať keď som napísala že 17 ročné dievča zomrelo na osýpky?! Je jedno kde sa nakazila. Hrozné na tom je že sa vôbec nakazila a zomrel mladý človek.

toto sú dôsledky neočkovania.
(samozrejme ak diťa nemôže byť očkované z akýchkoľvek dôvodov, je to strašné). Ide o životy našich detí.
@lauritka Neviem, či to je ona. ale môže byť. naozaj netuším. mne to len sestra hovorila že tam majú osýpky

marianeta
30. apr 2017

@tinushka13 aj preto ze ak by to bola pravda uz by tu toho boli plne noviny atd..Samozrejme ze je to smutne ze zomrelo mlade dievca,no vypustat nicim nepodlozeny fakt je tiez hrozne..tak ako to robia media teraz tu..len strasia a strasia ludi a naco je to dobre? tích co ockovat nechcu nepresvedcia ani takymto tlakom..

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
30. apr 2017

@teegreen ty co nevies ,ze polio je virus ,jedine ty tu momentalne vypustas ciste bu bu bu ...prv to boli nadory gliovych buniek z bakterii z ocka z polia a teraz pomala smrt z ocka ...inak tu seficu mala nad sebou ,ktora pedina ,co tvojmu dietatu napriek tvojej kontraindikacii isla nasilne pichnut pomalu smrt..jednoducho co tvoj prispevok ,to uplne mimo ...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
30. apr 2017

@teegreen pozri u mna komunikacia velmi rychlo skoncena ...miesas hrusky s jablkami a pritom by to mal byt jablkovy kolac...takze sa nauc recepturu a potom sa mozme o tom bavit ....

tinushka13
30. apr 2017

@marianeta nerozumiem co odomna cakas? ze to podlozim lekarskou spravou toho mrtveho dievcata? ako mne to je u plne fuk. skor uverim sestr ktora zije par metrov odtial ako novinam..

teegreen
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
30. apr 2017

@teegreen hlavne badatel ti na vsetko da navod 😅

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
30. apr 2017

@peter952 neviem v akom kontexte myslis tych 95 nejako mi to uslo ;) co mi neuslo je ze mas evidentne nejake psychicke problemy...

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
30. apr 2017

@peter952 nikto sa tu nebavi o urovni ovkovania neviem preco to vytahujes

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
30. apr 2017

@peter952 ja hlavne neviem co ty chces vediet ....

sykorkauhliarka
30. apr 2017

z kade sa bere 95%?...este by sa zisiel zvysok tejto opytovacej vety..troska to rozvynut...neviem citat myslienky..a este k tomu na dialku

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
30. apr 2017

@peter952 ja to viem co znamena to % zaockovanosti ;) len neviem co chces vediet :D preco prave magicke cislo 95 vsetci okrem teba asi vedia ze 95 to nie je ;)

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
30. apr 2017

@peter952 pozri si ten link proti osypkam je to 92- 95 ....neviem preco stale tocis o 95 ....na ine choroby su ine %

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
30. apr 2017

92-95

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
1. máj 2017
lauritka
1. máj 2017

@peter952 aj animáciu tu mas aha : https://www.theguardian.com/society/ng-interact...

ale obavam sa, ze to aj tak nepomoze - to je jedno , čo ti to kto predloži, alebo čo ti povie epidemiolog, ty si proste Peter😉

tinushka13
1. máj 2017

@peter952 urcite si sikovny.. ujo googl ti rad pomoze.

peter952
Odpoveď bola odstránená