Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@peter952 a ako sa určuje reprodukčne čislo máš priamo v tom linku, len sa stačí preklikať, je to na základe reálnych epidemii
@peter952 tebe o co ide?
Niekto ma potrebu hrat s na mudreho.
@peter952 ano si na tolko zodpovedny ze vidis iba svoje jedno dieta ale..ostatne z inych socialnych vrstiev s ochoreniami imunity onko pacientov uz nevidis vsak co to je par obeti....ved z cudzieho krv netecie
@peter952 a tym chces povedat ze my niesme? aj ja som zodpovedný rodič a taktiež mi ide o zdravie môjho dieťa a nepotrbujem sa na nič hrať. Máš pocit, že tu na MK nájdeš odborníka? na takéto otázky si hľadaj patričné fôra a štúdia. vo väčšine sú tu rodičia , ktorý nemajú tušenia ani o nejakých vzorcoch. každý sa rozhoduje sám. na základe svojho úsudku a toho čo si naštuduje. Mne osobne tvoje otázky prídu už NAD a zbytočné ich smerovať tu. skúš odbornejšie portály alebo literatúru.
@adsumus Nemám ten pocit že pánovi Petrovi ide o odpovede. Pretože ak je tk sčítaný, tak toto všetko má už iste naštudované. zjavne sa vie pohybovať po internete a vie si to vyhľadať aj sám. skôr tu vldne potreba dookola dopytovať to isté ...
@tinushka13 peter ma svoje zdroje a tie ine sa mu zdaju byt nedoverihodne ...iba rype to by videl aj slepy....vsak ked tak moc chce nech sa spyta pana ing zo sloboda v ockovani( ten vie viac ako vedci)....ten mu zrata kolko studia mu to trvalo a da si poslat na ucet dobrovolny prispevok :D
@tinushka13 no tak o tom nepochybujem a čudujem sa čo robí administrácia, už upozornovali as i trikrát, že prispievatelia, ktorí kdesi čosi na internete naštudovali, tu nie su vítaní a tento tu bude dookola blokovať normálne diskusie v každej jednej očkovacej teme a večer dojde druhý a dá zas nejaku peknu žabičku aby sa vysmial očko rodičovi a urobil si reklamu na tu svoju slávnu skupinu, podla jeho vyjadrenia dokonca medicínsku, skoro som odpadla, ale nevadí.
@tinushka13 no tak je scitany ,ze ani nevedel ,ze clostridie tetani su aj v konskych hovienkach...
@peter952 ten koeficient sa určil po prvé z čias ked sa neočkovalo a potom z čias ked sa očkovalo, je medzi nimi rozdiel pred očkoavním to bolo 12-18 v čase očkovania 1,2 v čase tri týždne po vypuknutí epidemie. znamená, že vírus je po zavedeni očkovania menej virulentný. čo sa dá aj predpokladať, kedže sa nemá ako moc šíriť. teraz tie kiahne prečo nevymizli aj ked sa zvýšila hygiena a tak dalej?