icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
30. máj 2017

@teegreen zaujímave že ty možeš do tejto temy prispievať aj ked nemáš čo k veci povedať, ale iným vypisuješ urážlive a vyslovene drze a utočne príspevky o tom, že detom dávaju koktejly a podobne, ako si dovoluješ vobec hodnotiť rozhodnutia iných matiek ohladom očkovania a podsuvať im, že deťom dávaju kokteily, ktoré im škodia, to je citová manipulácia najhrubšieho zrna, fanatizmus písať matkám, že si kaličia deti očkovaním, nekaličíme, naše deti su ok, tak tu nepíš nezmysly o našich deťoch. Deti su ohrozovane chorobami, nie ochranou proti nim, ak máš dokazy, že to tak nie je sem s nimi, na tvoje vylevy nenávisti nie je nikto zvedavý.

peter952
Odpoveď bola odstránená
zuzipap
30. máj 2017

...mile neockujuce mamicky, mali by ste byt radi a vdacne, ze je este stale dost mamiciek, ktore daju svoje deti zaockovat... po prve, zaockovane deti nepredstavuju vobec ziadnu hrozbu pre vase neockovane deti a po druhe, vdaka ockovanym detom sa dane choroby nesiria tak lahko a vase deticky su v bezpeci... pretoze ano, "kolektivna imunita" existuje... otazka na zamyslenie - ked k nam pridu tak infekcne virusy alebo bakterie, na koho najskor naskacu? odpoved - na kazdeho, ci uz bol alebo nebol ockovany... rozdiel je vsak v tom, ze kym ockovane dieta na 90% ostane zdrave, pretoze predpripravena imunita si s patogenom lahsie poradi, neockovane dieta na 90% ochorie...

moonlight1210
30. máj 2017

@peter952 a nechces radsej ježka?

nebud trapny s tou studiou. toto je vzdy to posledne, na co sa zmozes, ked uz ti tecie do topánok.

pouzivas metody malých deti, ked sa hadaju medzi sebou. nakoniec sa pokusaju druhu stranu umlcat niecim, o com si myslia, ze je nepriestrelne ("A moj tatko je policajt a ten ta zavrie do basy!").

nie ja, ani nikto odtialto ti nie je povinny dat studiu o tom, ze ockovanie nesposobuje autizmus.
je toho po internete dost, len tvoja anglictina je na urovni zakladnej skoly a co ti niekto neprelozi, tomu nerozumies. a Google translator zialbohu obcas veci prelozi tak, ze pozmeni vyznam viet. na ten sa uz fakt nespoliehaj.

nie ja, nie niekto iny, ale TY si povinny dodat sem studiu, ktora na 100% ma dokazy o skodlivosti ockovania.
lebo to ty chces, aby ludia za nic na svete neockovali. nie ja. ja im davam na vyber. to ty tlacis na pilu.
tak ich presvedc.

nie ledabolo popodciarkovane vystrizky z bulvarnych casopisov. nie detinske obrazky.
realnu vedecku studiu.
nie Wakefielda, ktory tvrdil, ze vakciny su skodlive a zaroven planova, ze na trh uvedie vlastne vakciny.
nie dalsich, ktori v snahe mat presvedcive nespochybnitelne vysledky, pozmienali vysledky testov. nie tych, co robili studie pod hlavickou myslienky: ciel svati prostriedky!

v tomto si zas len totalne zlyhal (inak je to tvoje oblubene slovne spojenie a ako sa na teba hodi. asi preto ti napadlo, a preto to druhym hovoris.).

a dost tvojich bludov.

tu si pisu matky reakcie ich vlastnych realne zaockovanych deti!

nie tvoje statisticke percenta z grafov vytrhnutych z kontextu, ani obrazky s recnickymi otazkami strielane od boku niekam do vzduchu pre efekt, aby si sa zdal sofistikovanejsi.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
30. máj 2017

@peter952 vies co, ked uz si tu, ty daj studiu. taku, kde je preukazane, ze to ockovanie je naozaj 100% iba skodlive a zbytocne.

cakam, pan Dajte-mi-studiu.
😉

ci zase len obrazky?

ja zatial idem vecer docitat nieco dalsie o výskumoch vzniku autizmu. akurát mam rozcitany text o porovnavani DNA deti autistov a ich rodicov. celkom zaujimave citanie.
mal by si namiesto prázdneho postovania obrazkov aj ty sa dovzdelat v ockovani.
vedomisti z priruciek antivaxu nie su vsetko, zlatko. aj ked chapem, ze tie farebne obrazky v nich ta fascinuju. dost casto sa tu s nami o tu detinsku radost z nich delis, ako som si vsimla.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
30. máj 2017

@moonlight1210 prosim ta ,co ten moze citat ,ked ani netusil ,ze clostridie tetani sa nachadzaju v konskych hovienkach a keby len to...on je jak rapkač ,rapoce stale to iste dokola a asi sa mu pokazilo kolecko a nechce prestat.

peter952
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
30. máj 2017

@peter952 ale sú aj tisíce porovnávaných deti, hľadaj.
Ako fakt, zabijas tu čas prázdnymi obrázkami, ale skutočnému prieskumu sa nevenujes.
Ako ovca zo stáda. Kým ti nedajú pod nos, akoby neexistovalo.

A keď, tak max vytasis, že tak mi taku štúdiu nájdite. A čo si nesvojprávny?

Ja tiež tu nevypisujem, že nájdite mi štúdie o autizme a ockovani, ja čakám.

Viem si nájsť aj sama.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
30. máj 2017

@peter952 teba keď už chytí hystericka fáza, tebe sa už všetko zlieva dokopy.

Čo všetko ešte označis za vymysel a neškodne vírusy?

(Dal si si dnes uz vobec tabletky? Ty naozaj nemôžeš byt v poriadku.)

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zuzipap
30. máj 2017

@moonlight1210 ...nema zmysel sa zaoberat a vobec stracat cas s touto osobou (peter952)... dotycna alebo dotycny by mal tmu pred ocami aj keby ste mu podstrcili celu kniznicu objektivnych studii... asi nedaval pozor na zakladnej a strednej skole, ked sa preberali zaklady prirodovedy a biologie... absolutne nema zmysel sa bavit a hadat s takymi ludmi... a to nehovoriac vierohodnosti danych obrazkov, ktore pre istotu poprekladal do slovenskeho jazyka nejaky antivax fanatik... ved predsa vsetci odborne studie, co stoja za zmienku su v anglictine, takym nieci sa nebude zaoberat niekto, kto po anglicky ani necekne...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zuzipap
30. máj 2017

@peter952 ...ako povies, sefe... 😉

moonlight1210
30. máj 2017

@peter952 hlupáčik, ja nikoho presviedčať nemusím. To ty mas tu potrebu. To Si si cely ten čas nevšimol?
Ty si fakt trafeny. malo, ale presne.

Mmch, farmaprienyslu by sa z finančného hľadiska hodilo, keby sa produkovali lieky, co škodia. Chorejsi ľudia potrebuju viac lekárskych výkonov a liekov.
Ale oni, sprosti, napríklad sťahujú z trhu šarže škodlivých liekov, keď sa objavia. Nebolo by pre nich jednoduchšie podplatiť kontrolný organ a ich už nechať na trhu? Však sa spotrebujú. Ľudia si to nespoja. Budú myslieť, že napr. to len ich náhodná alergická reakcia. Však keď sa už vyrobili, toľko peňazí v tom... a teraz ešte zvážat naspäť a likvidácia...
(To len ako maly príklad nenažranosti farmamafie, keď ju tak vykresľujes).

a Mmch, kde je ta studia, čo som od teba chcela? Však mas niečim podložený ten názor? Či? Čistá viera v intuiciu?
Ja čakám.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
30. máj 2017

@zuzipap mna by skor zaujimalo ,ked tatko asi nezamestnany alebo na predlzanej materskej dovce je tu schopny prispievat kazdu hodku v ktorejkolvek teme ,kde v prdeli je to jeho 5rocne dieta.Mal by skor dat patent ako to robi.

aristka
30. máj 2017

Jednoducho pre mna je absolutne nedoveryhodna osoba aj ohladom dietata ....k jeho fantasmagory sa radsej nevyjadrujem .