Ako a čím detoxikovať dieťa po očkovaní?
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
... od tazkych kovov?
mate niekto skusenost? pomohlo?
poprosim presny postup
dik
@sorciera24 hlinik nie je tazky kov, preto som o nom nepisala
opat- otrava je najpravdepodobnejsia dlhodobym vdychovanim prachu,ktory obsahuje hlinik, pracou v hlinikovej bani. alebo tovarni ,kde sa hlinik spracuva .zivot v prostredi s prirodzene zvysenym obsahom hlinika.
Antacida a niektore antiperspiranty obsahuju soli hlinika. Roztoky na dialyzu.Podobne vnutrozilna vyziva- ak je na nu niekto odkazany, obavam sa,ze hoc je to male dieta, rodicia neriesia, ci a kolko soli hlinika v roztoku je,ale ci ich tazko chore dieta dostane dost zivin a prezije.
@albireo ale ma toxicke a karcinogeene ucinky (preto bol napr. vyradene pouzivanie hlinikoveho riadu)......a sorry, ale dobrovolne pichnut toxicke mnozstvo priamo do tela 3mes. dietata mi pride chore.....(preto antiperspiranty nepouzivam, ani by som nepouzivala....a ako pises vnutrozilova vyziva......moze sa stat, ze moze byt potrebna, ale nie, ze sa to stane(a vtedy je asi jasne, ze ked ide o zivot, neriesim, ale tu sa bavime o ockvoani)...ale v povinnych vakcinach proste ten hlinik je (a je ho tam nadmerne mnozstvo)
@sorciera24
1. neockuj a znasaj momentalne platne sankcie
2. zozbieraj argumenty a obrat sa na tebou zvolenych politikov, presadzuj zmenu zakona,aby ockovanie bolo len doporucene. Zacni publikovat na blogu a ziskaj podporu verejnosti pre svoj zamer.
3. ak je vo vakcinach toxicka davka a vies to spolahlivo dokazat relevantnymi studiami obrat sa na prislusny vybor v europskej komisii a ziadaj preskumanie zlozenia vakcin a vytvorenie bezpecnej alternativy
@sorciera24
z tvojich príspevkov dobre chápem, že podávaním očkovacích látok sa deti očkujú ťažkými kovmi? to snád nie 🙂
1) nepokracovat v ockovani 😝
2) doma robene ovocne stavy , idealne z bio surovin. - mix : cvikla, mrkva, petrzlen, kusok zeleru , kusok zemiaku , jablka.
3) praskova chlorela .
@sorciera24
a môžeš uviesť o akú vakcínu sa jedná a o ktoré ťažké kovy sa konkrétne jedná, rada si ten príbalový leták prečítam 🙂
Mamicky,nechcem sa zapajat do diskusie ockovat- neockovat.chcem Vas poprosit o radu.Chceli sme si v lekarni kupit Thuyu (homeopat z Nitry nam povedal ze staci Thuya ) avsak pani v lekarni sa mojej mami opytala aku thuyu.viem ze je to rozdelene podla niejakych cisel 5CH.10CH atd..nemam moznost navstivit homeopata,zijem v zahranici,mohli by ste mi povedat,co by bolo pre nas najlepsie? moj syn nemal v podstate ziadne silne reakcie po ockovani,bol mrzuty a mal mierne zvysenu teplotu,ale na nozke mu zostala v mieste vpichu hrca,ktora sa strasne pomali vstrebava..(sme mesiac od ockovania) mohlo to byt sposobene zlym vpichnutim,ale pre istotu by som chcela nasadit tie homeopatika... dakujem za kazdu radu
@moon1979 vies,napr. hlinik (sice podla tabulky sa nezaraduje akoze k tazkym kovom)....no mnohi o tom polemizuju, ankolko je toxicky......najdes momentalne takmer v kazdej vakcine, donedavna to bola npr. aj ortut........a ak tebe napr. hlinik nevadi, je to tvoja vec......ale telo zatazi tak ako akykolvek tazky kov... (ortut napr. vakcina Pandermix....).....hladaj, na viac nemam cas...
@sorciera24 Pandermix je vakcína proti prasacej chrípke AH1N1, deti sa ňou povinne neočkujú, dokonca ani dospelý nie ... čítala som si príbalový leták, ale ortuť tam nevidím skús mi poslať link, keď budeš mať čas, kde si to našla, lebo keď niečo tvrdíme, mali by sme to vedieť aj relevantne dokázať ... alebo si to len niekde počula?
ak sa nejaký hliník dostáva do očkovacích látok tak ide o hydroxid hlinitý a to že sa tam dáva má svoje opodstatnenie ... keby si týždeň jedla s hliníkovým príborom tak by si do tela dostala viac hliníku ako pri tej jednej očkovacej látke a ak si môj ročník, tak na základnej škole sme toho hliníka v školskej jedálni pojedli za tie roky požehnane 🙂 ... a btw, používaš alobal pri tepelnej úprave jedál? som presvedčená, že ano 🙂
@moon1979 ak sa hlinik, zje vyluci sa vacsina z tela von,ak sa vpichne a nejde do zaludka ale v podstate hned do krvi je to celkom nieco ine-podla prispevkov sa asi trochu vyznas v problemattike,tak toto snad vies. 😉-preto to prosim ta neporovnavaj- a ak sa zakazal hlinik jest,je prinajmesom cudne ze sa moze pichat babatkam.
@moon1979 ja viem, aka je to vakcina, pytala si sa na nejaku vakcinu, nie na povinnu....tak som ti uviedla Pandermix (osahuje thimerosal)...letak som mala v ruke...najdes ho isto aj tu....mozno, ale v anglictine urcite 😉 http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_li...
okrem toho, sice je nepovinna, ale vo vsetkych detskych aj dospelackych ambulanciach to este pred pol rokom bolo vyvesene, ze ockuju (cize aj deti).....neviem ako dnes, pol roka sme urcite u dr. neboli....ale veselo si to do deti aj dospelych pichali.....
dalej spominas len hydroxid hlinity (viem, ze ma odpodstatnenie, rpeco tam je, ale je to hlinik...ale vacsiu skodu robi podla mna fosforecnan hlinity, kt. tam tiez je;)...a nie je ho tam malo....to s tym pripborom je len verklik doktorov, kt. som pocula snad 100krat.....podla mna je rozdiel jest tyzden hlinikovym priborom a take iste mnozstvo naraz vpustit do 3.mes dietata (kt. v 3. mes. ten pribor nikdy nepouzilo 😀)...tam je rozdiel!!!
btw. nie, alobal v mojej kuchyni rozhodne nepouzivam;)
@kaja73 študovala som toxikologiu, tak niečo málo o tom viem 🙂 ... neviem ako tebe, ale mne ani nikomu z mojej rodiny nebola vakcína podaná priamo do žily - píšem to preto, lebo už som sa stretla aj s názorom, že vakcíny sa podávajú rovno do žily (no comment) ...
ja sa nechcem hádať, ani mudrovať ani nič podobné, len nemám rada, keď sa šíri panika bez opodstatnenia ... predsa nechce snáď niekto tvrdiť, že deti sa na SVK povinne očkujú toxickými kovmi, prosim Vás, čo je veľa to je moc ... študuje niekto z čoho sú vyrobené hračky? už len to akou farbou sú niektoré hračky nalakované? čo obsahujú? a hlavne pri maličkých deťoch, ktoré dávajú všetko do úst? málokto, možno nikto ...
nie hliník sa zakázal jesť, ten nikdy ani nebol považovaný za potravinu, ale používanie nádob a príborov najmä pri tepelnej úprave sa zakázalo používať, pretože najmä pri tepelnej úprave sa uvolňuje hliník do jedla ... a znova podotknem, že koľko ľudí veselo používa alobal pri tepelnej úprave aj pre deti, hmmm taká zapekaná zeleninka zakrytá alobalom aký zdravý obed sme si dali, že? ... koľko ludí si to neuvedomuje ... ale najjednoduchšie je útočiť na vakcíny, pritom stačí sa obzrieť v domácnosti čo všetko používame nesprávnym spôsobom ... ale to tu nechcem rozoberať a nechcem sa ani dohadovať, to nie je môj štýl ... veľakrát som sa spýtala na konkrétnosti tvrdení, no dôkazu, som sa nedočkala, všetko zostalo len v rovine JPP alebo však "každý to hovorí" ... prepáč, ale ja sa s takým neuspokojím a neuznávam ani šírenie paniky, nikomu to neprospieva. informovať ano, ale doložiť tvrdenia relevantnými odbornými dôkazmi a nie napisať a hotovo a bojme sa. to nie. ja si tiež rada prečítam a doplním si vedomosti ako aj informácie. Ale musia to byť odborné štúdie, ktoré sú niečím podložené. Ak by to tak bolo ako sa tu mnohokrát píše ver tomu, že by sa to zastavilo ...
a je všeobecne známe, že záleží od stravovania, pretože veľa látok či už budeme hovoriť o pozitívnych pre telo alebo negatívnych sa práve črevom vstrebáva do tela ... takže nie je správne ani tvrdenie, že čo zjeme, väčšina sa z tela dostane trávením preč ... omyl
dnes sa veľa hovorí o bio potravinách, ľudia sa chvália, že "ja nehnojím, nepoužívam žiadne chemikálie, postreky, moja zelenina je nezávadná a 100% ekologická" ... odvážne tvrdenie ... asi nikomu nehovorí nič "spodná voda" a kontaminácia pôdy spodnou vodou ... stačí aby sused hnojil ... ale to je už na inú tému, dalo by sa veľa veľa písať...
takže opakujem, som za diskusiu, aj za názory, aj za to, aby boli ľudia informovaní, ja sama veľa vecí neovládam, veď sa učíme celý život, ale ak sa už mám niečomu priučiť, tak nie z informácií jedna pani povedala, ale z podložených odborných štúdií ...
@moon1979 nepisalal som ze ide do zily 😉 -ale ze ide V PODSTATE hned do krvi-ved aky cas je na to potrebny po aplikacie pod kozu ,ci do svalu?
Nemusime sa tu slovickovat. Rozdiel je hadam jasny.
To co sem hodim si mozes vyratat aj sama,takze linky sem hadzat nebudem-skus len ratat aj ty sama.
Hliník z potravy a vody: vstřebatelnost cca 0,25%, doba vylučování řádově hodiny. Povolený limit v pitné vodě 200 μg/l, tj. z litru vody vstřebáme cca 0,5 μg/l, odhad celodenní konzumace u dospělého se odhaduje na cca 30–50 μg.
Hliník ve vakcíně: vstřebatelnost téměř 100%, doba vylučování roky, protože se rozšíří do celého těla. Povolený limit pro parenterální (infúzní) zdroje hliníku pro dialyzované pacienty a nedonošené děti je 5 μg/l. Na celé cca dvouměsíční dítě to je cca 30 μg/l.
Oficiálně udávané množství hliníku ve vakcíně Infanrix Hexa je 820 ug (mikrogramů), viz http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/Infa.... Množství hliníku ve vakcíně Synflorix, která je obvykle aplikována současně, je dalších 500 mikrogramů, viz http://www.vakciny.net/doporucene_ockovani/Synf....
Pokud je tato kombinace aplikována 2- nebo 3-měsíčnímu kojenci vážícímu zhruba 5–6 kg, dítě dostane najednou do těla celkem 1,32 MILIGRAMŮ hliníku. (miligram = 1.000 mikrogramů)
Tato dávka překračuje limit pro parenterální příjem cca 40–50x, podle hmotnosti dítěte.
Dosud jsem nediskutovala akutní hladinu hliníku v organismu po aplikaci vakcíny. Proč by nám to mělo dělat starosti? Počítejte se mnou.
Ve vědecké literatuře se uvádí, že hladiny vyšší než 100 mikrogramů na litr krve jsou toxické. Doslova se v článku "Aluminium toxicity in infants and children" (Pediatrics, March 1996, 97(3):413-416) uvádí, že "přesný práh toxicity není znám, ale může být i nižší než 100 μg/l". To znamená, že hladina 100 μg/l je velmi benevolentní.
5 kg kojenec má cca 0,5 l krve. Nepotřebujeme ani kalkulačku, abychom si dokázali spočítat, že hladina hliníku v krvi po této kombinaci vakcín bude 2,64 MILIGRAMŮ NA LITR, což přesahuje hranici toxicity DVACETŠESTKRÁT.
@moon1979 akoze nie?...ked v letakoch mas ten hlinik uvedeny.....kurnik......a ako vystudovana toxikologicka by si teda mohla zrata 2 a 2 a vyslo by ti, ze to mnozstvo je prekrocene....a mne darmo budes hovorit, ze to tak nie je, ked mojmu dietatu nic pred ockvoanim nebolo a hned po ockovani sa to prejavilo...trvalo to rok a pol a ako vravim, pomohol nam az detox od toxickych kovov.......ja som si ista, ze to bolo z vakciny a z tox. kovov (kedze to jedine mojmu synovi zabralo.....)...len sorry, na toto studiu nepotrebujem a ani ti ju nemam ako podat 😉
@sorciera24
ale ja som nespochybnila fakt, že vakcíny obsahujú hydroxid hlinity, snazila som sa poukázať na fakt, že mnohokrát si ľudia neuvedomujú len v domácnosti kde všade prichádzajú do styku napr. so spomenutým hlinikom a teda nielen v domácnosti a akými inými cestami si telo kontaminujú rôznymi látkami nazvem to nevhodnými pre ľudské telo (nemusíme sa striktne upínať len na ten hliník) ... len ma mrzí to, že všetko sa hneď zvaluje na vakcíny ... to som tým chcela povedať ...
spomínala si thiomersal - je to konzervačná látka, ktorá sa pridáva do niektorých vakcín (nepíšem to preto, že ťa chcem poučovať, ale preto, že si to môže čítať aj niekto kto nevie o čo ide), ako vedľajší účinok môže spôsobiť začervenanie v mieste vpichu, čo som mala posledné informácie, sa upustilo od jeho pridávania do povinných očkovacích vakcín ale len z preventívnych dôvodov, nie bezpečnostných ... niektoré vakcíny ho obsahujú ...
Na thiomersal boli v Anglicku dokončené dve na sebe nezávislé epidemiologické štúdie, jednu financovala WHO („Analysis of the General Practice Research Database, GPRD“), druhú anglické ministerstvo zdravotnictva („Analysis of the data set of the Avon Longitudinal Study of Pregnancy and Childhood-ALSPAC“). Záver bol taký, že obe štúdie potvrdili bezpečnosť očkovania kojencov vakcínami, ktoré obsahovali konzervačnú látku thiomersal ...
@moon1979 tie 2 odseky su mi uplne jasne, s tym poslednym by sa dalo polemizovat, tiez som citala rozne ine studie s opakom...popravde studiam od WHO neverim a viem aj preco;)....takze si ma o nicom vlastne nepresvedcila......ak by boli tie vakciny take bezpecne, tak by ten thiomersal v nich bol opat mozno obnoveny, resp. vacsina by ho obsahovala, no uz tomu tak nie je....
btw. uz sme dost mimo temu, chcela som len zakaldatelke povedat cim a ako som detoxikovala (nic viac....).....takze ty si kludne tymito vakcinami ockuj, ja si nimi ockovat viac nebudem (len vela zdravia tvojim detom poprajem) pekny den
@sorciera24
pre mňa je zarážajúca len jedna vec a tým ukončím túto debatu ... nerozumiem, že ak dôjde k poškodeniu zdravia v dôsledku podania očkovacej látky, prečo rodičia dobrovoľne platia pokuty za odmietnutia dalších povinných očkovaní? tak sa idem súdiť a nie že ešte aj zacvakám štátu za to, že dieťa ochorelo ... nemyslíš si, že je to na hlavu postavené? podla mna je ...
uzatváram z mojej strany túto diskusiu, lebo nikam nevedie ... ale poviem len jedno, keby som bola prvorodicka a citala by som tieto fora pred porodenim, bala by som sa vlastne dieta priviest na svet, lebo take horory tu dokazu niektore pisat ... nemusime sa bavit o ockovani, staci si precitat niektore prispevky o obdobi prerezavania sa zubkov ... neznale mamicky si to spoja a ked ich dieta pride do obdobia prerezavania zubkov chytaju hystericke zachvaty strachu, co ich to len čaká ... tak len toľko ...
pekný deň
@moon1979 ja pokutu neplatim, nezplatila som ziadnu pokutu a ani by som ju nezaplatila.....(to vravim za seba) 😉
@sorciera24 diky za info
zase to speje k slovnemu boju ockovat ci neockovat, trochu ale mimo temy 😉
baby poradte co dat ako detox po ockovani mmr vakcinou? a ma to zmysel po troch mesiacoch od ockovania? pisem preto, lebo sa mi zda ze mala trochu stagnuje vo vyvine reci a mam pocit, ze to bolo po tomto ockovani...dakujem.
@moon1979 to tu skoda vysvetlovat, logicke argumenty sa bohuzial na MK neberu🙂
@velvet26 cim skor detoxikujes, tym mensia sanca na trvale nasledky. Da sa detoxikovat ale aj po 10 rokoch, vzdy lepsie ako vobec. Ja som maleho detoxikovala pol roka po ockovani, ktore mu ublizilo a pomohlo nam to. Maly po ockovani uplne stratil rec a po detoxikacii sa vratil na uroven v obdobi ockovania + nieco navyse. Detoxikovali sme pomocou homeopatie, nasla som si certifikovanu homeopatku, ktora mi dala aj tento link - http://www.vilcakul.estranky.cz/clanky/homeopat..., alebo aj liecenie autizmu - http://www.vilcakul.estranky.cz/clanky/homeopat..., neskor sme doplnali Bckove vitaminy, ktore okrem ineho pomahaju stimulovat recove centrum,ktore odporucala dr. Strunecka v knihe Doba jedova - . http://www.docsimon.sk/tovar/pangamin-glukavin-.... Vtedy urobil obrovske pokroky a vlastne dostal sa tabulkovo takmer rok dopredu od svojho veku.
@mystery1 moj maly mal tiez do roka vsetky povinne ockovania absolvovane, az po tom poslednom rocnom ockovani mal problemy, potom sme MMR uz odmietli. Maleho som zacala detoxikovat pomocou homeopatie ked mal 1.5 roka. Ja ti neviem poradit ziadneho odbornika, ja som len na vlastnu past vsetko mozne studovala, googlila som, pytala sa ludi, co sa zaoberaju alternativnou medicinou, sama som si co to nastudovala, vlastne stale studujem, lebo je to velmi siroka problematika. Ja som vsadila na homeopatiu, lebo viem, ze ta ak nepomoze, tak urcite neublizi a potom som pokracovala stravou a vitaminami. Ale ak ta zaujima viac o detoxikacii, tak si skus pohladat informacie napr. o chlorelle + zelenom jacnemi, o MMS kvapkach, Jonasovych kvapkach, o lieceni pomocou surovej stravy, da sa detoxikovat aj pomocou vitaminov (napr. megadavky C-cka maju detoxikacne ucinky). Odporucam pozriet si stranku www.badatel.sk, je tam vela zaujimavych clankov a na tejto stranke mas potom aj odkazy na ine odporucane stranky, ktore ta mozu zaviest k informaciam, ktore hladas.
@velvet26 Presny nazov ti nenapisem, lebo neviem. Objednavala ho nasa homeopatka z Rakuska a ona mi tie gulicky rozdelila do novych flasticiek podla potencie. Teda na cistu flasticku napisala len potenciu. Kazda vakcina ma svoju homeopaticku potencovanu vakcinu, tej homeopatke som nadiktovala presny nazov vakciny a ona podla toho objednala homeopatika. Jedna detoxikacna kura od jednej vakciny trvala 4 tyzdne. Kazdy tyzden sa dava ina potencia, iba skuseny homeopat ti da presne davkovanie, lebo u kazdeho je to inak. Detoxikovali sme najprv od Prevenaru 4 tyzdne, potom od Hexy 4 tyzdne, ale medzitym musela byt mesacna pauza. Toto vraj bola rychla detoxikacia, teda iba jedna kura. Ale vraj ma aj deti, ktore takto detoxikuje aj niekolko mesiacov, pripadne aj rokov, zavisi od vaznosti poskodenia. Moj v case dokoncenia detoxikacie prakticky dobehol uroven svojho veku, tak skonstatovala, ze dalsi detox netreba. Iba ak by sa mi nieco nezdalo, mam sa ozvat, ale uz som nemala potrebu sa ozyvat.

pri synovi sme dostali než.účinky hned.dostali sme na to thuyu 5ch.dcérka 2 roky mala fľaky na tvári(od očkovania v 11mes.)-kožný,dermatologovia,pediatri,gastro nik si nevedel radi.ja som sa s našou pediatričkou rozhodla nasadiť thuyu.nasadili sme 30ch a po 3 dňoch výsledok.fľaky zmizli.teraz je 2 týždne bez homeopatík a fľaky sa už neobjavili.