Ako dlho môžem oddiaľovať očkovanie?
zatial ma maly 4 mes....ako dlho to mozem natahovat?
mám pocit ,že si tu už založila niekoľko tém v poslednej dobe ,ak sa mýlim ,tak prepáč ,ale prečo sa nepýtaš vo vzniknutých témach alebo vo vašej skupine nesúhlasu ,kde si .....
@saxy1616 najlepšie neočkovať vôbec
Ja som to vyriešila tak, že som si vyžiadala u svojho pediatra neurologické vyšetrenie nakoľko mala moja dcéra problém so spaním - celkovo bola vždy podráždená no a v rodine máme výskyt vzácneho neurodegeneratívneho ochorenia. A paradoxne som mala "šťastie", že moja pediatrička nemala námahu si viacej zisťovať o tomto ochorení a hneď ma vyexpedovala na neurológiu. Tam sme boli akože "pod dohľadom" asi do roka malej. Tak som získala čas na nájdenie iného lekára. Dnes sme u lekára, ktorý je naozaj pediater ako sa patrí a ktorý rešpektuje moje presvedčenie NEOČKOVAŤ.
@saxy1616 my uz neockujeme 3 rok.. od 3 mesiacov niesme zaockovani..kedze mame nato papiere..ale maly je chory takze preto..

iba tolko kolko ti dovoluje ockovaci kalendar ..co inak nie je moc vela 🙂 ockovaci kalendar si vygooglis.
z hlavy ti nepoviem , nie sme zakaznici farmakorporacii a o ich "vakcinky" nemame zaujem ,, takze tieto cisla nepoznam , kedze ma vlastne nezaujimaju.