Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?
Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?
@peter952 precitala som si vašu skvelu stranku slobodavockovani a teda mám dosť. A ty si si prečítal niečo iné než tie vaše bludy? Hviezdoň? 😵ja najmudrejšia nie som, kde v mojich príspevkoch čítaš nejaké odporúčania, nejaké zdielanie hoaxov a pod? alebo teda zdielania reklám na vakcíny? a spochybňovania niekoho múdrejšieho než som ja? a vieš čo vôbec sa nehanbím zato, že nie som v tomto najmúdrejšia, ani sa nestaviam do takej pozície narozdel od teba, vôbec sa nehanbím za to, že dám v tomto na študovaných ľudí, pediatrov, lekárov, hygienikov, chemikov, laborantov...aspon viem, že tí, čo robia s vakcínami, sú študovaní, kdežto čo si ty? ako to zistím? možno predávaš na trhu melóny....a to mi fakt nestačí nato, aby som ti verila...a ani pisateľom vašich antivax knižiek, lebo čo autor, to nejaký podvodník, už odhalený dávno, alebo nejaký bývalý zamestnanec farmafirmy, alebo podobne....výsledky očkovania a vakcín vidieť - nemáme už mnoho chorôb...výsledky neočkovania v minulosti tiež poznáme.
@mirunkad jeden z chemikov a jeho nazor... http://www.medicelo.cz/news/vakciny-ocima-chemi... chemik je OK nie? je to hlinku a inych adjuvantoch vo vakcine..
@peter952 no to mozes adresovat im a teraz už aj dali návrh vo vláde na nepripustenie deti do detskych komunit, ktore nie su očkovane.
http://www.abc.net.au/news/2017-03-12/governmen...
"Federal Health Minister Greg Hunt told Channel Nine it was the Government's duty to make sure preventable diseases did not spread.
"It matters because it's protecting children and against mumps and measles and shingles and hooping cough and conditions that can lead to agony or, as we see, real tragedies," he said."
@kaja73 super, ale takýto článok si môžeš prečítať od lekára aj napr. o osýpkach, čo spôsobujú..bude to znieť rovnako desivo, takisto sa dočítaš o poškodzovaní buniek, organizmu, mozgu a mnoho iného. Ale áno, veď ja sa nehádam, že vakcíny neobsahujú nič škodlivé...ani tu na ne nejdem robiť reklamu. Ale super, dobre, popísané podrobne, skvelé. Lepšie ako peťove obrázky. Ale škodlivých vecí je okolo nás neúrekom. Napriek tomu ich používame, konzumujeme bežne, denne. Nie jednorazové podávanie vakcín. Okrem toho, všetky choroby sa liečia len "jedom". Keby na to stačila jahodová pena, asi by sme boli všetci zdraví. Keby boli osýpky bežné,alebo aj iné choroby, museli by sa liečiť tiež pekne hnusných chemickým kokteilom. Čo obsahuje napr. taká podaná narkóza? Asi nič moc, keď z nej väčšina ľudí má závrate, grcia, bolí ich hlava...to je jedík...napriek tomu si asi nikto nenechá nič rezať bez nej.
@peter952 tie grafy ukazuju kolko ludi umrelo na tie ktore choroby a nie kolko sa nakazilo. Umrtnost klesa a to aj vdaka vami tak zatracovanej modernej medicine to vsak este neznamena ze ochorenie sa zacalo vytracat pred ockovanim. A ano mozno nebola taka vysoka umrtnost ale co trvale nasledky. Neviem ako ostatnym ale mna tieto grafy absolutne nepresvedcili nakolko mam vyssie IQ ako hojdaci konik 😊
@mirunkad nie su : https://www.psiram.com/de/index.php/Gerhard_Buc...
napriklad tento "odbornik" zamerne v knižke skreslil grafy.
@mirunkad ano mas pravdu..ide o to ze toto ta nuti robit stat na zdravom babatku...ze v chorobe zeberies chemiu..je podla mna ine...ja to porovnam asi takto..nohu si dam odreza ked tam mam rakovinu,nie ako prevnciu rakoviny..kazdy na to mame iny uhol pohladu..preto by sloboda mala byt zaklad pri vakcinacii. Vakciny su prevncia a ako taka by nemali mat vedlajsie ucinky..ale aj na toto su rozne pohlady..niektorym maminkam to nevadi. ..pre mna cudne ale je to tak...inym to vadi ...a ked rodic doma videl co sa babom vsetko moze udiat tak uz fakt zvazuje...
@mirunkad vakciny sa inak nepodavaju jednorazovo..nedje o 1 vpich za zivota babatka...je to 6 vpichov do roka..zakazdym bud 16,alebo 19 povodcov ochoreni..hexa-6 chorob a prevenar 13povodcov.,synflorox 10povodcov...to uz nemozeme hovori o jednorazovom vpichu..napr.moj st.syn mal 4 vpichy do roka zivota / 1TBc, a 3 krat po 3 chorby-di-te-per/ plus lyzckova polio-spolu 5 povodcov na 5 krat-z toho ale raz ustne.......dne 6 krat po 19 chorob/16/..vsetko vpichy...rozdiel je 10 rokov..
opravim sa dnes je to sice 6 vpichov do roka babatka, ale nie zakazadym 19/16/povodcov..robi sa to zvacsa na 3navstevy u Dr a to je zakazdym 19/16/povodcov..teda nie 6 krat 19/16/,ale 3 krat 19/16/ povodcov..
teda st.syn mal 1+9+1= 11 antigenov za rok,
a ml.syn by mal 19+19+19 plus 1tbc/on je este mal/= 58 atnigenov za rok..snad som to uz zratala dobre..je to velky rozdiel za 10 rokov v ocko.kalnedari..
@zuzu100 ale existuje..aj ovela viac....ale konkretnu tu, sa opakuju..v podstate ide o 19 anitigenov..len sa tocia 3 krat dokola..pre telo je to ale stale antigen..ja som porovnala co bolo pri st.synovi a co je pri ml.synovi ...rozdiel 10 rokov ..aj tam so ratal opakovane 3 krat to iste..inak to je v realnom zivote nieco nerealne...