icon

Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?

luciferkax
27. máj 2012

Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?

kaja73
14. apr 2017

@zuzu100 mozeme to napisat aj takto..pri st.synovi 5 antigenov-TBC,zasktr,tetanus,ciery kasel a poio.. a pri mladsom o 10 r neskor 19antigenov-6 v hexe a 13 v prevenare......do 1 r babatka...

mirunkad
14. apr 2017

@kaja73 rakovnu je trochu nie dobré porovnávať s infekčnými ochoreniami...keby sa rakovina prenášala vzduchom, nedala by si sa zaočkovať? ja áno.

senta_sofia
14. apr 2017

@kaja73 a zrataj si antigeny za svoje ockovania, lebo bohuzial tie stare vakciny tych antigenov obsahovali ovela viac, tam to nezratas len na pocet ochoreni 😉 a vypadas celkom v pohode, na to, ze ta tym ockovali 🙂

kaja73
14. apr 2017

@mirunkad ved mas ocko HPV na rakovinu a nie nedalo som si ho ani ziadne ine si nikdy uz nedam

kaja73
14. apr 2017

@senta_sofia diky,ale ja som dieta splodene neocko rodicmi...a v pohode nie som..som alergik.a kaslem uz 15 rok...vsetky dostupne metody konvencje liecby mam absolvovane takze teraz zacinam s alternativou
mozno som sa zle vyjadrili..mala som na mysli pocet povodcov chorob...tych je dne s 19 a bol 5....starsi verzus mladsi syn..do 1 roka.

senta_sofia
14. apr 2017

@kaja73 tak to zrovnaj s niekym inym v tvojom rocniku 😉 mne slo len o antigeny. Ja kaslem tiez (na vsetko), ale je to skor zivotny postoj, tiez ista forma alternativy 😀

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
14. apr 2017

@peter952 jj, mal by si študiu 😉

kaja73
14. apr 2017

@senta_sofia moji rovesnici uz bezne riesia vysoky tlak ,cukrovku, cholesterol, autoimune chorby, sklerozu multiplex,astmu,sjorgenov syndrom, sklerodermiu .atd..asi zla vzorka je okolo mna..alebo uz to zacina aj pri mojom rocniku..

peter952
Odpoveď bola odstránená
mirunkad
14. apr 2017

@peter952 tak uz konecne prezrad co na to malo vplyv. Len prosim nie hygiena a zivotny standart,ok, scasti,ale co choroby siriace sa vzduchom? Virusove?

saphira83
14. apr 2017

@peter952 😂😂😂 to vies akoze z tych grafov 😂😂😂 si ma pobavil

saphira83
14. apr 2017

@peter952 som inak cakala trosku viac presvedcive dokazy no ale nic asi nebudes az tak zbehnuty v tejto problematike 😉

rik01lulaka
14. apr 2017

@andrea_l Rovnako aj naša je taká... 🙂 preto sme sa rozhodli nemeniť a radšej dochádzať 30 km až ku nej...

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
14. apr 2017

@saphira83 študie , ktore povazuje AV nemozu byt a prečo, prečitaj si tu 😉 pochopiš aj ich retoriku.
http://hbockovanie.blogspot.sk/2014/02/sme-poku...

saphira83
14. apr 2017

@peter952 ale mne tu netreba dokazy ci je ocko skodlive ci nie. V tom mam jasno 😀 ja len odkial ty chodis na tie zavery ze chorobnost klesala uz pred ockovanim a potom tu hodis grafy ktore akurat tak dokazuju ze tomu co tu rozpravas a prezentujes ani sam nerozumies. Teda aspon ked si myslis ze tie grafy poukazuju na to ze chorobnost klesala pred ockovanim. Potom si zasluzis Nobelovu za blbost. A este sa z toho snazis vykluckovat lebo sam vies ze si tu tresol do neba volajucu hovadinu. A to iste by som ti napisala aj keby som bola zastancom neockovania. Len pre info nepriklanam sa ani na jednu ani na druhu stranu. Mne je srdecne jedno ci si iny deti zaockovat daju alebo nie. Je to kazdeho osobna vec

peter952
Odpoveď bola odstránená
saphira83
14. apr 2017

@peter952 najlepsia obrana je utok velmi dobre asi som trafila klinec po hlavicke vsak 😊

peter952
Odpoveď bola odstránená
rik01lulaka
14. apr 2017

@endysa A ty si si všimla, že výrazný pokles je ešte pred zavedením očkovania...

kaja73
14. apr 2017

@lauritka esteže retorika provaxu je taka priehladna ....ale ako vidno zabera na urcitý typ ludi..tebe nevadi že to poriadne netesjtuu,hlavne že chapes preco sa to neda..k spokojnemu spanku ti to stači

peter952
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
mirunkad
14. apr 2017

@peter952 kedy konecne odpovies co to sposobilo ked vakciny su total neucinne?

mirunkad
14. apr 2017

@kaja73 rakovina HPV sa tiez vzduchom neprenasa.

peter952
Odpoveď bola odstránená
kaja73
14. apr 2017

@lauritka a osobne by som si rada pozrela daku dvojito zaslepenu studiu kontrolovanu ozajstnym placebom-nie adjuvantom, na vakciny samozrejme, prevedenu napr na opcich mladatch..a nech trva nie par dni po vankcinacii,ale aspon dva tri roky..a nech sa vyhodnoti zdravie danych opic..neviem sa dopatrat ci sa niečo take neikedy spravilo..nenasla som nič..len im vpichnut vakcinu a nakazit ich co to funguje je o nicom..

mirunkad
14. apr 2017

@peter952 neviem ci chapes co to znamena prenasanie vzduchom a slovo virus.aj keby si sa vymydlil od hlavy po paty,vypral si v pracke a vycural do zachoda s kanaluzaciou,osypkami sa nakazis nechapes to? Ci si uz taky vymydleny ze mas okolo seba ochrannu bublinu?😂

kaja73
14. apr 2017

@mirunkad ale kontaktom ano..tak ako hep.B..a nie ani keby s sirila vzduchom by som si tu vakcinu nedala..