Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?
Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?
@kaja73 a zrataj si antigeny za svoje ockovania, lebo bohuzial tie stare vakciny tych antigenov obsahovali ovela viac, tam to nezratas len na pocet ochoreni 😉 a vypadas celkom v pohode, na to, ze ta tym ockovali 🙂
@senta_sofia diky,ale ja som dieta splodene neocko rodicmi...a v pohode nie som..som alergik.a kaslem uz 15 rok...vsetky dostupne metody konvencje liecby mam absolvovane takze teraz zacinam s alternativou
mozno som sa zle vyjadrili..mala som na mysli pocet povodcov chorob...tych je dne s 19 a bol 5....starsi verzus mladsi syn..do 1 roka.
@kaja73 tak to zrovnaj s niekym inym v tvojom rocniku 😉 mne slo len o antigeny. Ja kaslem tiez (na vsetko), ale je to skor zivotny postoj, tiez ista forma alternativy 😀
@senta_sofia moji rovesnici uz bezne riesia vysoky tlak ,cukrovku, cholesterol, autoimune chorby, sklerozu multiplex,astmu,sjorgenov syndrom, sklerodermiu .atd..asi zla vzorka je okolo mna..alebo uz to zacina aj pri mojom rocniku..
@andrea_l Rovnako aj naša je taká... 🙂 preto sme sa rozhodli nemeniť a radšej dochádzať 30 km až ku nej...
@saphira83 študie , ktore povazuje AV nemozu byt a prečo, prečitaj si tu 😉 pochopiš aj ich retoriku.
http://hbockovanie.blogspot.sk/2014/02/sme-poku...
@peter952 ale mne tu netreba dokazy ci je ocko skodlive ci nie. V tom mam jasno 😀 ja len odkial ty chodis na tie zavery ze chorobnost klesala uz pred ockovanim a potom tu hodis grafy ktore akurat tak dokazuju ze tomu co tu rozpravas a prezentujes ani sam nerozumies. Teda aspon ked si myslis ze tie grafy poukazuju na to ze chorobnost klesala pred ockovanim. Potom si zasluzis Nobelovu za blbost. A este sa z toho snazis vykluckovat lebo sam vies ze si tu tresol do neba volajucu hovadinu. A to iste by som ti napisala aj keby som bola zastancom neockovania. Len pre info nepriklanam sa ani na jednu ani na druhu stranu. Mne je srdecne jedno ci si iny deti zaockovat daju alebo nie. Je to kazdeho osobna vec
@endysa A ty si si všimla, že výrazný pokles je ešte pred zavedením očkovania...
@lauritka a osobne by som si rada pozrela daku dvojito zaslepenu studiu kontrolovanu ozajstnym placebom-nie adjuvantom, na vakciny samozrejme, prevedenu napr na opcich mladatch..a nech trva nie par dni po vankcinacii,ale aspon dva tri roky..a nech sa vyhodnoti zdravie danych opic..neviem sa dopatrat ci sa niečo take neikedy spravilo..nenasla som nič..len im vpichnut vakcinu a nakazit ich co to funguje je o nicom..

@zuzu100 mozeme to napisat aj takto..pri st.synovi 5 antigenov-TBC,zasktr,tetanus,ciery kasel a poio.. a pri mladsom o 10 r neskor 19antigenov-6 v hexe a 13 v prevenare......do 1 r babatka...