icon

Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?

luciferkax
27. máj 2012

Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
15. apr 2017

@peter952 a to je koho vízia?

baumka
15. apr 2017

@peter952 kedy už ako záchranca ľudstva,samozvaná "Johanka z Arcu" pôjdeš už konečne obhajovať svoje pravdy do TV? Už som sa ťa to minule pýtala. Keď si chlap,nosíš gate ako oni ,tak to urob! Píšeš,že chceš zachrániť deti,tak sa neskrývaj za ženskú ikonku na koňovi a choď na verejnosť! Ty už aj tomu veríš,že si vedec,hoci to nie je pravda,píšeš,že máš 60 rokov,potom,že nie,píšeš,že máš HIV a cítiš sa s ním super. TAk poď s tým na verejnosť.

Pýtam sa ťa rovno,tvojimi slovami,presne ako to píšeš ty tu na MK:

Uvidíme ťa v TV,podnikáš v tomto nejaké kroky? Odpovedz,čakám....

mirunkad
15. apr 2017

@baumka 👍👏👏👏

peter952
Odpoveď bola odstránená
baumka
15. apr 2017

@peter952 odpovieš na hore položenú otázku alebo nie?

baumka
15. apr 2017

Asi to stále hľadáš,keď neodpovedáš,tak ti to skopírujem:

@peter952 kedy už ako záchranca ľudstva,samozvaná "Johanka z Arcu" pôjdeš už konečne obhajovať svoje pravdy do TV? Už som sa ťa to minule pýtala. Keď si chlap,nosíš gate ako oni ,tak to urob! Píšeš,že chceš zachrániť deti,tak sa neskrývaj za ženskú ikonku na koňovi a choď na verejnosť! Ty už aj tomu veríš,že si vedec,hoci to nie je pravda,píšeš,že máš 60 rokov,potom,že nie,píšeš,že máš HIV a cítiš sa s ním super. TAk poď s tým na verejnosť.

Pýtam sa ťa rovno,tvojimi slovami,presne ako to píšeš ty tu na MK:

UVIDÍME ŤA v TV,KDE BUDEŠ MOCŤ OBHAJIŤ SVOJE ARGUMENTY? ODPOVEDZ. ČAKÁM...

baumka
15. apr 2017

@peter952 ako ťa poznám,tak sa znovu objavíš,priprav sa ,že ti znovu položím túto otázku.

lauritka
15. apr 2017
sticker
senta_sofia
15. apr 2017

@baumka neodpovie,ja som sa ho pytala to iste, niekolkokrat, bude stale pytat studiu ocko neocko 50:50, strata casu, ale tesi ma, ze sa tu obcas objavi este niekto pri zmysloch

baumka
15. apr 2017

@senta_sofia tiež si myslím,lebo sám svojim argumentom neverí.Ale hádam nejako zareaguje,aspoň ako pravý chlap a "vedec" by mal vedieť povedať ANO alebo NIE. Chcela by som ho vidieť v reále argumentovať,veď naživo je najlepšie presadzovať svoje názory. TAkto sa mi javí len ako zajko - bojko skrývajúci sa za ženskú ikonku a obaly z nejakých knižiek.

lauritka
15. apr 2017

@senta_sofia
@baumka nie je to tento Peter ? 😲 https://www.facebook.com/bezpecne.ockovanie/pho...

. kuk komentare, MK je prosnulý 😀

baumka
15. apr 2017

@lauritka no veru,ten rozpráva tak "rozumne" ako náš Peter,žeby sme ho naozaj našli ?😉

senta_sofia
15. apr 2017

@lauritka podla mna nie, Tuharsky je ten z rizik ockovania,aj knihy dake napisal o vitamine C a ockovani samozrejme 😀

endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
baumka
16. apr 2017

@peter952,takže ešte raz priama otázka,na akú každý chlap a bojovník za pravdu svojho slova by odpovedal.

UVIDÍME ŤA v TV,KDE BUDEŠ MOCŤ OBHAJIŤ SVOJE ARGUMENTY? Chceš posunúť svoju "prácu" vyššie z tohto ženského fóra,alebo budeš naďalej len vyskakovať spoza ženskej ikonky?

ÁNO,NIE? -odpovedz,čakám.....

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
baumka
16. apr 2017

@peter952 ANO? NIE?

Je to také ťažké odpovedať? ČAkám len na odpoveď áno - nie. Ak neodpovieš,tak nie si chlap,čo si stojí za svojim slovom. Vieš,že na túto odpoveď čakajú aj tvoje prívrženci,tak ich nesklam.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
baumka
16. apr 2017

@peter952

Aha,takže ty to tu budeš len trolkovať. Tvoja slová a obrázky plus grafy nemajú žiadnu váhu. Nestojíš si za slovom.neveríš tomu, čo hlásaš. Keby si si veril,tak vystúpiš napr. aspoň v rozhlase,alebo napíšeš článok do novín. Takto má všetka tvoja práca tu na MK hodnotu NULA.
Verím,že aj tvoji priaznivci si urobia o tebe obraz. Ako ti má niekto veriť všetko ,čo tu dávaš,keď klameš už aj v maličkostiach - o sebe,svojom veku,svojej práci,rodine,o svojej HIV pozitivite....

Tak ti aj ja dám pár obrázkov,daj si do prekladača,tak ako to aj ty odporúčaš s výsmechom ostatným. Anglicky dnes vie takmer každý(neboj,aj ja),dám ti to v inom jazyku:

peter952
Odpoveď bola odstránená
baumka
16. apr 2017

@peter952 však si si to nepreložil? 🙂

Ty nemáš k téme argumenty,lebo stále moceš dookola to isté ,tie isté obrázky,argumenty. A stokrát opakované sa stáva pravdou,že?

Ja sa pýtam k téme,či si vypočujeme tvoje argumenty aj mimo MK,aby sme mohli presvedčiť našich lekárov,hm?

peter952
Odpoveď bola odstránená
baumka
16. apr 2017

@peter952 Peterko a kde píšem JA osobne o účinnosti a neškodnosti vakcín? Ty si už taký domotaný,že nevieš,čo hovoríš. Najdi mi,kde o tom píšem.

Ani by som si ťa nevšímala,len musela som zobrať trochu do rúk tvoje trolovanie,lebo to nie je možné,že nikomu z moderátorov to nevadí.

TAk ideš do tej telky? Čakám....

peter952
Odpoveď bola odstránená
baumka
16. apr 2017

Ja budem hľadať a ty pôjdeš do telky,ok? SLovo chlapa dáš?

čakám