icon

Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?

luciferkax
27. máj 2012

Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?

lucka8787
16. apr 2017

@baumka že ho vôbec riešite...Nech si ide šíriť "neockovaciu" osvetu niekde inde...Určite ma zdravotnícke vzdelanie...

senta_sofia
16. apr 2017

@peter952 naco pytas nieco,co neexistuje. Ja sa cudujem,ze ti to admin nemaze, ked neustale tocis to iste, co nie je v sulade s kodexom.
Kazdopadne, ty tu nieco tvrdis a snazis sa tu vsetkych o niecom presvedcit, tak si nes dokazne bremeno. V Europe bezpochyby 100tisic nezaockovanych deti najdes, jazykovo vybaveny si, tak skus svoju poziadavku formulovat inym smerom.Ked sa ti podari presvedcit rodicov tych 100tisic deti a zohnat peniaze a ludi na vyskum, mozes povedat,ze si nieco spravil. Mozno ti potom aj tuto kolegyne,co je podla teba s nimi sranda, pomozu s tymi 100tisic ockovanymi, skus sa dohodnut 😉

lauritka
16. apr 2017

@senta_sofia uz vidim mamicky ako by dobrovolne isli do ohniska epidemie a skúšali na neocko detoch ako sa to vyvrbi...😱😄

ssurka
16. apr 2017

@peter952 mas moje sympatie, kompletne s Tebou suhlasim a navrhujem ukoncit tuto vymenu a nechat dievcatam ich pravdu, my mame svoju a ja napriklad nepotrebujem nikoho o nej presviedcat, kazdy ma svoj cas🍀 vela zdravia vsetkym...

senta_sofia
16. apr 2017

@lauritka nikdy nevies, ked lajkuju petrovi prispevky

lauritka
16. apr 2017

🙉🙈

senta_sofia
16. apr 2017

@ssurka tu nejde o nieciu pravdu a mylis sa, ze netreba o nej nikoho presviedcat, prave naopak, ak su tu pripady deti poskodenych ockovanim, treba, aby sa o nich vedelo, len tym, ze tu rodicia tychto deti budu pisat moralne prinosne prispevky o trapnosti tejto diskusie, nedosiahnu nic, ani nedosiahnu nic tym, ze si budu samodiagnostikovat deti v uzavretej skupine a skatulkovat sa podla toho, ktore z ich deti malo ktory neziaduci priznak z pribaloveho letaku a takisto ani peter nedosiahne nic, ked bude vypisovat tu. Ale ak sa rodic takto poskodeneho dietata obrati na sud so zalobou, je sanca nieco dosiahnut, jedna lastovicka sice leto nerobi, ale casto sa prave na zaklade jedneho pripadu lady pohnu, pretoze zvacsa taketo pripady neminie znacna medializacia.
Co osobne je vnimam ako problem je, ze antivax v tomto vobec rodicov nepodporuje, neorganizuje a viem aj preco. Ma v hre ovela viac, ako druha strana, ak by sa dokazal opak. To, ze tvrdi, ze farmamafia to nikdy nedovoli, lebo na tom zaraba je blbost, lebo ta farmamafia ma obrovske zisky z uplne inych veci, ako su vakciny. A mozem ti povedat, ze v oblasti chorob z povolania ide o neskutocne peniaze, co sa tyka ich uznavania a odskodnovania, tiez sa kazdy zamestnavatel snazi dokazat, ze to ludia nemaju z vykonu povolania, casto ide o toxicke latky, tie spory sa tahaju neskutocne dlho, nabaluju sa na to regresy a odskodnenia v zavratnych vyskach a ludia vyhravaju.
Takze kludne si majte svoju pravdu, ohanajte sa zodpovednostou, ale v tomto pripade je ta zodpovednost aj na vasich pleciach, dokazat nieco, co sotva dokaze rodic, ktoreho dieta ockovanim poskodene nebolo.
A neber to osobne, je to scasti vyzva aj pre vsetkych ostatnych.

lauritka
16. apr 2017

@senta_sofia well said 🙂 👏

mirunkad
16. apr 2017

@peter952 kedze nemame tu tvoju furt ospevovanu 50:50 vzorku a nase tvrdenia pre ocko su tym padom, ako sam vravis, nepodtvrdene a bludne, tak z toho vyplyva, že aj tvoje tvrdenia o neucinnosti ockovania su takisto bludne a nepotvrdene. Takze moj zlaty, sup sup urob ten vyskum, nech mozes tvrdit svoje. Alebo si nacitaj aspon 11stu knizku, nech si aspon o mak popletenejsi, nez teraz, lebo uz to zacina byt s tebou nudne.

sisaka
16. apr 2017

@lauritka Tuharsky je urcite petot - tento nick si tu robi zadarmo business uz peknych par rokov, velky "google doctor" a internetovy "odbornik" na ockovanie a "liecitel" megadavkami vit.C inak inzinier a beztrestny siritel antivaxu schovany za Slobodu v ockovani alebo nejake nazvom podobne hnutie

lauritka
16. apr 2017

@sisaka no super 🙄

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
mirunkad
16. apr 2017

@peter952 no a kedze vase tvrdenia tiez nie su podlozene ziadnym serioznym vyskumom, tak su tiez postavene na piesku. Takze nech sa paci dokaz svoje tvrdenia.grafy ma aj provax,aj knihy takze sa nenamahaj dalsimi obrazkami buchiho knizky a jeho grafov. Okrem toho,ked uz sa tu tak bijes do hrude a obhajujes svoje pravdy,tak nech sa paci,odtajni svoju tvar,identitu,vzdelanie,nech vieme vsetci,kto stoji za tymto tvrdeniami a odporucaniami.ja svojho lekara poznam,viem,na ake dvere mam ist zaklopat. Tak nech ludia vedia,co si zac.lebo takto si pre mna len anonymny predavac melonov co precital 10kniziek a to je na smiech.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
mirunkad
16. apr 2017

@peter952 neviem o tom, že by sa v tomto smere na mňa nejaká povinnosť vzťahovala, môžeš mi prosím poslať o tom niečo? zmenil sa nejaký zákon či čo? Očkujem niekoho ja? Obhajujem povinné očkovanie? Nie. Tiež som za to, aby bolo dobrovoľné. Jediné, čo si myslím je, že je to dôležitá vec, úžasný výdobytok doby, ktorý by sme nemali považovať za strašiaka a veriť fámam, ktoré sa šíria na základe nepodložených bludov. Vidíš tu odoňa nejaký obrázok, reklamu na vakcínu? NIe. Narozdiel od teba tu nikomu nič neodporúčam ani nikoho s ničím nestraším. Takže páči sa. Hľadaj, ked chceš, ale si taký zaujatý, že ti nepomôže absolútne nič, aj keby som pred teba postavila 10 kníh o historii očkovania, študiach, vyskumoch. Všetko je pre teba sfalšovane, nedostatočne a pod. A hľadať na googli snáď vieš aj sám, nie?

mirunkad
16. apr 2017

@peter952 a prečo sa tak stále schovávaš za anonym? Hanbíš sa zato, čo hlásaš? Bojíš sa? Prečo sa stále vyhýbaš k tomu, ked ťa tu k tomu niekto vyzve?? Keď ako sám hovoríš, že za niečo bojuješ, tak to sa nedá takto, anonymne, vieš?

peter952
Odpoveď bola odstránená
mirunkad
16. apr 2017

@peter952 boze zaaaaas???? zas toto??? uz daj nieco nove...odanonymuj sa, povedz, kde ti ludia mozu klopkat v pripadne staznosti, a daj aj ty studiu, ktora to vyvracia. inak sa uz nebudem s tebou bavit. A v Bratislave si pre istotu nekupim ani melon. cau

peter952
Odpoveď bola odstránená
mirunkad
16. apr 2017

@peter952 ok, ked nebudes vystupovat ako anonym a budes sa na tom 50 na 50 podielat, nech je to fer. A neviem o tom, ze by som tu mala kolegyne, lebo jediny, kto tu hra svoju hru o straseni, pridavani reklam si ty. Tak mozes na tuto studiu vyzvat odbornikov, ked ta tak zaujima. Lebo nikto iny okrem teba ju nepotrebuje.

lauritka
16. apr 2017
peter952
Odpoveď bola odstránená
mirunkad
16. apr 2017

@peter952 no skoda veru....

mirunkad
16. apr 2017

@peter952 a inak neviem, prečo tak veľmi chceš tú štúdiu, ked práve kvoli jej neexistencii ľudia neočkujú..nejde ti práve o to? ale už nebudem s tebou strácať čas...ja mám túto otázku vyriešenú...a ty zjavne tiež...nuž nech si každý zváži, komu bude veriť...

peter952
Odpoveď bola odstránená
mirunkad
16. apr 2017

@peter952 zato ti staci 10kniziek od podvodnikov 👏👏👏 koncim

aristka
16. apr 2017

@peter952 peto ti nie si ani av ani provax ,ty si hybrid ,ktory zaockoval dieta a druhych prehovara k neocku...nie si prevcov brat...