icon

Ako reagovali pediatri na odmietnutie očkovania?

luciferkax
27. máj 2012

Čudovali sa? alebo vás zastrašovali? či len nemo prikývlli?

lenoka
4. jan 2014

Ahojte,
termin ockovania MMR sa nam blizi a ja by som chcela poprosit mamicky z BA /prip. okolia - Senec, Pezinok/ info do IP, ak nahodou maju pediatricku, ktora ich do toho netlaci a prip. ich ani nenahlasila... budem vam velmi vdacna!

viviannka
4. feb 2014

Ahojte, chcela by som sa spytat na ockovanie proti hepatitide A, viem ze to nie je povinne ockovanie, ale....u nas sa vyskytla zltacka, skola bola na odbery a nasledne na ockovanie, skolka o par dni neskor, neviem ,ci boli vsetky deti ockovane, ale ja som nedala. dnes mi volala dr. ze to musi nahlasit hygiene, ze som odmietla ockovat. mam cakat nejaku sankciu za to,alebo co vlastne?? neviem co mam cakat...

lilieli
19. jún 2014

ahojte,
potrebovala by som poradit dobreho pediatra v Bratislave, najlepsie Stare mesto, ale nie je podmienka, ktory nie je bezprostredne za ockovanie. Teda ze nebude mat nic proti, ak si vyberieme proti comu chceme a nechceme zaockovat. Dakujem za pomoc.
🙂

bobova
15. aug 2014

Aj ja prosim o kontakt na pediatra v BA najlepsie Raca, Krasnany alebo PK ktory nenuti ockovat do internej pošty, velka velka vdaka.

kukimuri
16. aug 2014

maminky,ktoré ste z trnavského kraja,prosím neviete poradiť nejakého pediatra,ktorý by nerobil problémy ak by som odmietla dieťa zaočkovať?máte konkrétne skúsenosti?ideme sa tam presťahovať a keďže tam nepoznám nikoho a nič,prosím o radu. prosím píšte mi do internej pošty, vopred veľká vďaka

moonlightflower
14. sep 2014

ahojte, pridávam sa k mamičkám, ktoré hľadajú pediatra, čo akceptuje neočkovanie. v Košiciach by vraj mali byť dve lekárky, ale neviem sa dopátrať k ich menám...ďakujem za každú informáciu.

andrejicka77
15. sep 2014

Mňa sa snažila úplne zmiasť, robila zo mňa najhoršiu matku na svete - ale nedala som sa. Dnes uz máme zmenenú pediatricku, ktorá je strasne fajn, do nicoho nikoho nenúti.... Inak tento clánok si precítaj: http://zivot.azet.sk/clanok/18148/zmeskala-s-di...

sadell
Autor odpoveď zmazal
cavtatka
15. okt 2014

Milé mamicky ktoré ste mali stastie na pani doktorky ktoré sú ochotné minimalne akceptovat neockovanie,velmi Vás prosím o radu alebo rovno kontakt kde by som nasla takúto pani doktorku v Bratislave,Dunajskej Strede,Senci alebo okolie...Vopred dakujem 🙂

23nelka23
21. okt 2014

Dobrý deň, prosím vás mohli by ste mi poradiť mám 3 mesačné bábätko a rozhodla som sa ho neočkovať som z Košíc ale mám predtuchu že moja pediatrička s tým nebude súhlasiť, dá sa pokute vyhnúť ? boli ste pokutované zato že ste neočkovali svoje dieťa ? poznáte pediatričku v Košiciach ktorá to rešpektuje ? za odpoveď vopred ďakujem 🙂

olgalubo
Odpoveď bola odstránená
mirkatn
26. apr 2015

Ja poprosim kontakt na rozumnrho pediatra v BA Karlova Ves a okolie. Kludne IP 😉

keralas
23. máj 2015

Pekny den dievcata,
poznate nejaku pediatricku v BA, Ruzinov, ktora by sympatizovala s tym, ze nechceme ockovat dietatko? Dakujem za kazdu spravu do posty. 🙂

oblivian
26. aug 2015

@keralas
@mirkatn
@cavtatka
@bobova
@lilieli
@kofoluska
@lenoka
Ahojte maminky,
vedeli by ste mi poradiť dobrého pediatra v Bratislave, ktorý sa venuje alternatívnej medicíne a je otvorený komunikácii o očkovaní?
IP
Ďakujem!

kerinka668
9. nov 2015

Ahojte je tu niekde z nitry a okolia?k akej pediatricke chodite co akceptuje ze nedam malu druhykrat ock.hexa vakcinou.kedze nasa nas asi vyhodi.dakujem

elusive
9. nov 2015

@kerinka668
ja som z NR. Prvého syna som neočkovala a teraz (medzičasom sa mi narodilo druhé dieťa a do Nitry sme sa nedávno presťahovali takže sme menili pediatra) nechcem tiež. Povedala som to aj synovej novej doktorke Mudr Galusovej na Klokočine a vzala to v pohode, že však to je na nás a že prvého syna teda očkovať už netreba je to zbytočné keďže už má pomaly tri roky a druhého to sa vraj máme rozhodnúť sami.

peter952
Odpoveď bola odstránená
andreakorenova
13. apr 2016

Ahojte,nasa v bs je v pohode, rešpektuje to. Mam vsak otazku, ak to sem nepatrí, ospravedlňujem sa ale uz neviem na koho sa obrátiť. Neviete o nejakej pediatricke z BB ktora dobre toleruje neockujuce dieta?

chevron
21. jún 2016

ak si to tu niekto este precita, budem rada ak mi napise sukromnu soravu ohlaodm pediatra v Ba, kt. je ochotny sa pozorzpravat o ockovani a neukamenuje ma ked si vyberiem co sa ockovat bude a co nie

mariabs
24. aug 2016

Ahojte, uz je tu sice menej aktualnych prispevkov, no ak mate typ na pediatra v BA (najlepsie Petrzalka) ktory je pristupny odkladu ockovania a celkovo ste spokojne s pristupom, poprosim kontakt do IP....vopred srdecna vdaka

tutu_1
26. sep 2016

@mariabs ak ešte hľadáš nápis mi IP

kikaangel
14. okt 2016

Ahojte, čakáme práve bábätko a hľadáme detského pediatra v BA, v Dúbravke (ale môže byť aj inde v rámci BA), s ktorým sa dá baviť o očkovaní, že vie akceptovať a rešpektovať aj to, keby očkovať nechceme... Vedeli by ste mi takého pediatra poradiť? Info mi prosím pošlite do správy. Ďakujem 🙂

mirka143
20. nov 2016
andrejta
20. nov 2016

@kikaangel obavam sa, zev dubravke taku nenajdes. Jedna ma vyslovene odpalila, ze oni neockovane deti neberu, lebo uz na to nemaju nervy. Ziadny zaujem, ci to nahodou nie je odovodnene. Aj som zabudla rozpravat z toho pristupu

zuzu100
20. nov 2016

@viviannka. Vy mate povinne ockovanie?...ak nie, urcite nadajte ani hepatit.A...preco o tom rozmyslate?....musia nahlasit higiene aby Vas sledovali...aby Vas mohli hned hispitalizocat keby ste dostali zltacku...

peter952
Odpoveď bola odstránená
ivanatim
28. mar 2017

Kazda zena, ktora odmietne zaockovat svoje dieta, je nadpozemsky hlúpa a nezodpovedna... verit hoaxom, podvodnym clankom na pochybnych weboch a konspiracnym teoriam je psychicka choroba...

majka35
28. mar 2017

@ivanatim k očkovaniu sa vyjadrovať nebudem, ale podľa tvojej reakcie asi tiež nemáš psychiku v poriadku ...

mirunkad
28. mar 2017

@peter952 ako preco by ti hocktora doktorka mala dovolit nahliadnut do zdravotneho zaznamu jej deti alebo vnucat??? ako ze co si ty kto? Vacsiu koninu som v zivote nepocula..ty by si dovolil hockomu nazerat do katiet svojich deti? Keby si sa ma na toto opytal tak by si letel tiez a to nie som ani doktorka.

peter952
Odpoveď bola odstránená