Dieťa po očkovaní zostalo jedovité
Mamicky,mame za sebou prve Hexa ockovanie a mala po nom zostala hrozne jedovita. Vrieska a je nekludna. Myslite,ze je to sposobene vekom alebo ockovanim? Pocula som,ze povaha deti sa meni kazde tri mesiace. Dakujem 🙂
@aristka - ak dieťa vrieska bezprostredne po očkovaní a nedá sa utíšíť celé hodiny tak čo je podľa teba na vine ked nie očkovanie? Ked ti dieťa nechce zrazu nič jesť a trvá to celé mesiace, ked dieťa nemôže spať a doslova odpadáva od únavy a nie a nie spať, a takto by som mohla pokračovať čo sme my zažili s dcérou po očkovaní a ak toto je normálna reakcia tak dovi dopo.
Ked som čakala druhu dcerku tak mi suseda povedala že to bude určite chlapec lebo každých sedem rokov sa meni človeku krvna skupina.Narodilo sa mi druhe dievčatko a krvnu skupinu mám od narodenia 0 pozitiv no a budem ju mat asi až do smrti.Podla mna dieta je nekludne a plačlive po očkovani aj moje prvé dieta plakalo od prveho očkovania vkuse od obeda do neskorej noci a nedalo sa utišit.Do 5 rokov mi nespalo nejedlo a za všetko plakalo.Minulý týžden ju prijali na vysoku školu a uškriekaná je stále bude mat 20 rokov.Druhe dieta pravý opak lepšie a spokojnejšie dieta nebolo široko daleko po očkovaniach malo vysoke teploty a chora nebýva skoro vobec a tretie je verná kopia najstaršej.Synček má 19mes.a plače za všetko aj za nič.Po očkovani nemal teploty a spinkal viacaj ako bežne.Všetko je ok po mmr začal rozpravat samozrejme viem že je to časová zhoda nie následok očkovania.
Nechápem búrlivým príspevkom na predchádzajúcej strane. Nehnevajte sa, ale prehnane reagujete a ešte k tomu ako keby ste všetku múdrosť sveta pojedli. Novopečená maminka sa opátala úplne normálnu vec, jej bábo zmenilo po očkovaní správanie.
Moja vlastná skúsenosť: Dcérka bola po každom očkovaní týždeň mrzutá, nevedela sa napapať, vykakať, zaspinkať... Všetko prešlo, najbližšie očkovanie nás čaká keď bude mať 6 rokov.
Uffff, nechapem, preco sa vsetky debaty o ockovani zvrtnu na urazanie, osocovanie, vnucovanie nazoru...a tiez nechapem, preco sa tu nemoze clovek opytat na nieco, cim si sam nie je isty alebo sa len tak poradit a podelit o skusenost s inymi...nie je toto forum urcene prave na to...? A Zuzickaaa, ano, tvoja dcerka moze byt podrazdena po ockovani, tie miesta po vpichu este chvilu bolia, ja prezivam to iste a tak sa snazim synceka zabavit, hocijako, len aby na to "zabudol", nech vam to coskoro prejde
@aristka - aha jasné to že takéto správanie nastalo pár hodín po očkovaní tak neni to iste z očkovania hlavne že ked som to hovorila doktorke že na základe toho nechcem očkovať syna tak nepovedala ani slovo proti a uznala to ako adektvátny dôvod a to je doktorka ktorá rozhodne nie je zástanca neočkovania. Tak to asi o niečom svedčí. Neviem ako by som podľa teba mala postupovať ak mi dieťa nevedelo spať viac ako 2 týždne, mala som jej podať prášky na spanie či ako? Škoda reči sa ďalej o tom baviť...
@rubinka prečo sa rozčuluješ ,máš lekárku ,tá váš prípad pozná,ja to tu nebudem hodnotiť,neviem o tom nič ,aký bol zdravotný stav predtým,čo bolo počas ,ako vás lekárka poučila čo sa dialo po očkovaní,či sa tomu dalo predísť,rozumieš...očkovanie treba brať ako každý iný liek a preto s vážnosťou k tomu pristupovať a ak príde komplikácia akákoľvek hneď to riešiť ,ale nie na koníku ,ale s lekárom alebo tímom lekárov....
@zuzickaaak latky ktore obsahuju vakciny su velmi toxicke a kazde dieta na ne reaguje inak ..niektore , to preziju ako keby bez nasledkov ..dalsie ziskaju poruchy nervoveho a imunitneho systemu . docasne ..alebo trvale ..to je uz dielom nevypocitatelnej nahody ,ze co sa stane.
takato radikalna zmena nalady po ockovani je znakom podrazdenia / poskodenia nervoveho systemu / mozgu ..do akej miery zistis az v buducnosti.
zoznam latok kt. obsahuje hexa a dalsie vakciny si mozem precitat tu > http://www.slobodavockovani.sk/news/prehlad-ock...
v pripade ,ze ta zaujimaju rizika ockovania tak o nich najdes diskusiu tu - https://www.modrykonik.sk/skupina/1799/
ja fakt zasnem nad niektorymi prispevkami...vzdy sa tema ockovania zvrhne.Moja prva dcera je plne ockovana,vdaka bohu vzdy bez akejkolvek reakcie...syncek sa narodil s vrodenou srdcovou chybou,ma za sebou tazku operaciu,v suvislosti s tym samozrejme imunodeficiencia...takze pri nom ockovanie nepripadalo do uvahy...a ja mam nastastie lekara,ktory mi sam povedal,ze s takymto nalezom a zdr.stavom by mi ho ani nezaockoval.CAle napriek tomu ja ockovanie ani neodsudzujem ani nezastavam. Podla mna si kazda mamicka musi sama zvazit,co je pre jej dieta najlepsie...
Trosku sa to tu zvrhlo na diskusiu ci ockovat alebo nie. Kedze ide o moje prve dieta,tak nemam ziadne skusenosti a neviem co normalne je a co nie. Kamosky poradia, ale tu na MK je predsa len viac ludi a tym padom aj viac skusenosti, tak prosim nerieste, preco to pisem sem. Ockovat sme sa rozhodli a myslime si, ze je to spravne. Nepytala som sa na to ci ockovat alebo nie, ale na prejavy po ockovani. Dakujem za odpovede. Predpokladam, ze ju nozka po vpichu este stale boli, aj ked sme ockovali uz v stredu minuly tyzden. Ak mali deticky trochu tvrde okolo vpichu, cim ste im to rozmasirovavali?
@zuzickaaak ak to bolo v stredu už by to bolieť nemalo ,to že to má tvrdšie sa neľakaj to sa postupne vstrebe,už na to nič nemusíš dávať....,kedˇpôjdete ˇdalší raz ,buď daj hneď chladný obklad ,ja som dala octanovú masť a malinké na nožičku nepokladať a nič nebolelo a octan aj chladil...a toto nerieš ,tie reakcie...lebo tu sa to vždy zvrhne....a keď sa bojíš aj za blbosť zavolaj si dr.tá najlepšie pozná zdravotný stav diatˇa... 😉
Kamarátka sa dala očkovať proti japonskej encefalitíde a vravela že nemala teplotu ani žiadne fyzické prejavy ale že 2 týždne ju bolela hlava, v noci mala zlé sny, triasli sa jej kolená, dvíhalo jej žalúdok.Doktor povedal že sa to stáva kedže má spätnú väzbu od pacientov. Potom to prešlo. Ak má tvoja dcérka také pocity tak môže byť podráždená.
@rubinka radšej nič už nepiš lebo ťa obvinia že si si NU po očkovani spôsobila sama - tak ako ja 😖
@zuzickaaak ano tieto prejavy môžu byť po očkovaní, za seba poviem skus si o očkovaní zistiť viac - na rôznych miestach u rôznych ľudí, a zvážiť dalšie očkovanie, prípadne s ním počkať dlhšie, alebo ho aspon rozdeliť a nedavať ich naraz v jeden deň 😵 veľa šťastia
@zuzickaaak Ak máš akékoľvek otázky spojené s očkovaním, môžeš sa o ne podeliť v našej skupine Povinné očkovanie a jeho zmysel, kde sa snažíme hľadať spolu odpovede. https://www.modrykonik.sk/skupina/1838/ Bez fanatizmu, nátlaku,urážania a zosmiešnovania. Každý názor je vítaný.

@zuzickaaak ano, moze to byt z ockovania. to vrieskanie a nervozita mozu byt prejavy bolesti... boli ju velmi hlava a inak to nevie "povedat", je to tzv. encefalopaticky plac uvedeny aj v pribalovom letaku