icon

HPV očkovanie pre chlapcov

alenamihal
21. aug 2025

Dnes som bola na preventivke s 12r synom a pediatricka mi tlacila letak do ruky,ze bolo by dobre zaockovat syna..jasne,ze ja mam svoj nazor na take ockovanie,ale vy ktore mate synov,rozmyslate o zaockovani ???

Strana
z2
anonym_16c1b7
21. aug 2025

@alenamihal áno je zaockovany. Aj ja, a dám všetky deti.

anonym_9f070d
21. aug 2025

Aj moji obaja synovia sú zaočkovaní.

pralinka25
21. aug 2025

tiez som dala zaockovat.

anshelia
21. aug 2025

Syn je zaočkovany a dám aj dcéru

majasimon
21. aug 2025

Syn je zaočkovaný. Odporúčal mi to môj onkológ aj detská lekárka

anonym_165a26
21. aug 2025

Nie.

kvietok2012
21. aug 2025

Dala som syna zaočkovať.

timea301196
21. aug 2025

Moji sú ešte malý ale určite dám obe deti aj syna aj dcéru. Sama som sa zaočkovala

lenkakamen
21. aug 2025

@alenamihal nie nikdy.

anavixy
21. aug 2025

Pravdaze ano!

stela567
21. aug 2025

Určite nie.

maranco
21. aug 2025

@alenamihal už je dosť veľký, daj mu za úlohu nech si o tom naštuduje a rozhodne sa sám

mirage
21. aug 2025
@maranco

@alenamihal už je dosť veľký, daj mu za úlohu nech si o tom naštuduje a rozhodne sa sám

@maranco to hadam nie.. toto das rozhodnut napr.14 rocnemu dietatu?
Ja som zvazovala, ale bola tu debata, nepamatam si nick, ked dieta istej autorky prislo o vlasy(nie uplne), a nasla to potom v neziaducich ucinkoch v anglickej verzii letaku.

pralinka25
21. aug 2025
@maranco

@maranco toto je zodpovednost rodica. je za neho po vsetkych strankach zodpovedny.

julish
21. aug 2025

@alenamihal jasne, dam ho zaockovat. Malo by to byt povinne

anonym_f5f34a
21. aug 2025

Určite nie, toto očkovanie má naozaj závažné vedľajšie ucinky. Upozorňujem, že moje deti majú všetky povinné a niektoré i nepovinné očkovania a očkovanie je za mňa skvelá vec. Ale HPV určite nie

t1nusa
21. aug 2025

@alenamihal ak budem mať niekedy syna, určite ho dám zaočkovať

michaela329
21. aug 2025

Kolegyňa má troch synov a všetkých očkovanych, jej sestra je ORL a veľmi jej to odporúčala. Ja syna určite dám.

huginko
21. aug 2025
@anonym_f5f34a

Určite nie, toto očkovanie má naozaj závažné vedľajšie ucinky. Upozorňujem, že moje deti majú všetky povinné a niektoré i nepovinné očkovania a očkovanie je za mňa skvelá vec. Ale HPV určite nie

@mirage
@anonym_f5f34a a aké

mirage
21. aug 2025
@huginko

@mirage
@anonym_f5f34a a aké

@huginko jednym z nich je strata vlasov, ostatne neviem, ale zarazajuce je, ze slovenska verzia je ina od anglickej . ( som ZA ockovania)

huginko
21. aug 2025
@mirage

@huginko jednym z nich je strata vlasov, ostatne neviem, ale zarazajuce je, ze slovenska verzia je ina od anglickej . ( som ZA ockovania)

@mirage aha... Ale tak tie nežiaduce sú asi pri všetkom, liekoch, vakcinach. Verím, že to bol zriedkavo vyskytujúci sa vedľajší účinok vakciny

anavixy
21. aug 2025
@mirage

@mirage to je blbosť, alopecia (a to prechodne) je jeden zo ZRIEDKAVYCH Nú viacerých vakcín, nie len konkrétne tej proti HPV.. aj si si niečo k tom googlila či len tá pani vtedy písala? Anglickú verziu si tiež čítala? Ja som nič iné nenašla.

akab
21. aug 2025

Mám dcéru i syna.

kiki68
21. aug 2025

Dam obe deti, ked to ide, tak preco nie.

anonym_9e41d5
21. aug 2025

My sme pri starsom synovi nestihli vekovu hranicu na preplatenie. Doplatok nas odradil. Ale mladsieho syna urcite dam zaockovat.

ahhola
21. aug 2025
@anonym_9e41d5

My sme pri starsom synovi nestihli vekovu hranicu na preplatenie. Doplatok nas odradil. Ale mladsieho syna urcite dam zaockovat.

@anonym_9e41d5 ako k tomu pride, ked bude mat NU? Bude nenavidiet starsieho a vas. ❗

anonym_b49b54
21. aug 2025

@alenamihal rozhodne nie!!!!

basska_b
21. aug 2025

Nie, nedam, ani dcery, ani syna.

ivka11to
Autor odpoveď zmazal
vevesh
21. aug 2025
@anavixy

@mirage to je blbosť, alopecia (a to prechodne) je jeden zo ZRIEDKAVYCH Nú viacerých vakcín, nie len konkrétne tej proti HPV.. aj si si niečo k tom googlila či len tá pani vtedy písala? Anglickú verziu si tiež čítala? Ja som nič iné nenašla.

@anavixy dokument danske panny celkom pekne ukazuje NU- sice starsi, ale zlozenie vakciny sa nezmenilo, cize ani NU nemali ako "vychytat"...

Strana
z2