HPV očkovanie pre chlapcov
Dnes som bola na preventivke s 12r synom a pediatricka mi tlacila letak do ruky,ze bolo by dobre zaockovat syna..jasne,ze ja mam svoj nazor na take ockovanie,ale vy ktore mate synov,rozmyslate o zaockovani ???
Aj moji obaja synovia sú zaočkovaní.
tiez som dala zaockovat.
Syn je zaočkovany a dám aj dcéru
Syn je zaočkovaný. Odporúčal mi to môj onkológ aj detská lekárka
Nie.
Dala som syna zaočkovať.
Moji sú ešte malý ale určite dám obe deti aj syna aj dcéru. Sama som sa zaočkovala
@alenamihal nie nikdy.
Pravdaze ano!
Určite nie.
@alenamihal už je dosť veľký, daj mu za úlohu nech si o tom naštuduje a rozhodne sa sám
@alenamihal už je dosť veľký, daj mu za úlohu nech si o tom naštuduje a rozhodne sa sám
@maranco to hadam nie.. toto das rozhodnut napr.14 rocnemu dietatu?
Ja som zvazovala, ale bola tu debata, nepamatam si nick, ked dieta istej autorky prislo o vlasy(nie uplne), a nasla to potom v neziaducich ucinkoch v anglickej verzii letaku.
@maranco toto je zodpovednost rodica. je za neho po vsetkych strankach zodpovedny.
@alenamihal jasne, dam ho zaockovat. Malo by to byt povinne
Určite nie, toto očkovanie má naozaj závažné vedľajšie ucinky. Upozorňujem, že moje deti majú všetky povinné a niektoré i nepovinné očkovania a očkovanie je za mňa skvelá vec. Ale HPV určite nie
@alenamihal ak budem mať niekedy syna, určite ho dám zaočkovať
Kolegyňa má troch synov a všetkých očkovanych, jej sestra je ORL a veľmi jej to odporúčala. Ja syna určite dám.
@huginko jednym z nich je strata vlasov, ostatne neviem, ale zarazajuce je, ze slovenska verzia je ina od anglickej . ( som ZA ockovania)
@mirage to je blbosť, alopecia (a to prechodne) je jeden zo ZRIEDKAVYCH Nú viacerých vakcín, nie len konkrétne tej proti HPV.. aj si si niečo k tom googlila či len tá pani vtedy písala? Anglickú verziu si tiež čítala? Ja som nič iné nenašla.
Mám dcéru i syna.
Dam obe deti, ked to ide, tak preco nie.
My sme pri starsom synovi nestihli vekovu hranicu na preplatenie. Doplatok nas odradil. Ale mladsieho syna urcite dam zaockovat.
My sme pri starsom synovi nestihli vekovu hranicu na preplatenie. Doplatok nas odradil. Ale mladsieho syna urcite dam zaockovat.
@anonym_9e41d5 ako k tomu pride, ked bude mat NU? Bude nenavidiet starsieho a vas. ❗
@alenamihal rozhodne nie!!!!
Nie, nedam, ani dcery, ani syna.
@mirage to je blbosť, alopecia (a to prechodne) je jeden zo ZRIEDKAVYCH Nú viacerých vakcín, nie len konkrétne tej proti HPV.. aj si si niečo k tom googlila či len tá pani vtedy písala? Anglickú verziu si tiež čítala? Ja som nič iné nenašla.
@anavixy dokument danske panny celkom pekne ukazuje NU- sice starsi, ale zlozenie vakciny sa nezmenilo, cize ani NU nemali ako "vychytat"...

@alenamihal áno je zaockovany. Aj ja, a dám všetky deti.