icon

Je normálna zvýšená spavosť po tretej dávke vakcíny?

luciaruz
26. feb 2025

3. dávka hexa a prenevar
Ahojte, máme za sebou tretiu dávku hexa a prenevaru. Malinká už druhý deň spí cez deň každé 2 hodiny. Je to okej? Teplotu má 38,3 po odratani. Znižujeme nurofenom detským. Strašne sme s manželom nesvoji kvôli tej jej spavosti. Boli tak aj vaše deti? Zajtra volám doktorke, ale do vtedy prídeme o nervy 😀

dzulli1980
26. feb 2025

Za mňa OK ... Ty nie si spavá, unavená, keď máš teplotu? ... nehovoriac o tom, že telíčko si vytvára protilátky, proste bojuje ... a takúto teplotu by som nezrážala, organizmu sa ťažšie bojuje, lebo ho liekmi brzdíš.

gelifil
26. feb 2025

Pridete o nervy a rehoces sa?

luciaruz
autor
26. feb 2025

@gelifil to v zmysle, ze to asi zbytocne zvelicujeme s muzom a robíme z komára somara. Ale prečo ten nenávistny komentár? Toto by som ani vo sne nečakala 😧

basska_b
26. feb 2025

Je to naozaj normalne, ze deti su spave pri teplote. Len ju nechajte oddychnut, dbajte len na prisun tekutin a event. opatovne medikamentozne zrazenie teploty. Do rana uz moze byt uplne fit. Moja dcerka je sice uz vacsia, ale ta ked ma teplotu, prespi noc 20-7, potom cely den 8-16 a ak sa zobudi, pyta len vodu a spi dalej. Idealny marod

luciaruz
autor
26. feb 2025

@basska_b ďakujem pekne za radu a rozumný komentár 🙏🏼

basska_b
26. feb 2025

@luciaruz Dobre bude, držte sa. Moja dcerka tiez mala reakciu az na tuto poslednu davku. Preto sa davaju tri. Taka unava a skleny pohlad

luciaruz
autor
27. feb 2025

@basska_b dnes je to tretí den, co ma 38,5 😔 liečivo z lekarne jej pomaha iba na chvíľočku, v noci nespí... zajtra pojdem k lekárke.

basska_b
27. feb 2025

@luciaruz Och joj... to je čudne. Mozno sa jej do toho aj nejaka choroba pridruzila :(