icon

Kedy očkovať dieťa so zelenými hlienmi?

alzbetkacicka
28. feb 2025

Dobrý deň
Prosim vás neviete mi poradit ohladom opakujucich sa zelenych hlienov a soplikov?
Syn 5 rokov ma od oktobra opakovane zelene hlieny a sopliky.
V skratke asi 2 krat bral aj atb kvoli teplotam.
V steroch mal stafilokoka a naposledy streptokoka.
Ma to tak ze tyzden ma zelene sople aj hlieny to vyplachujeme preliecime,odide to ale vrati sa to.
Dr ze je to chronicke,naposledy dostal pamycon ale nepomohol,preliecilo sa to nakoniec samo s odstupom casu,syn aj teraz asi 2 tyzdne po chorobe ale rano mi asi 2 krat kychne zakasle a ma upchaty nos,potom po cely den nic,akoby nebol chory len tie bacily v nose mu robia takyto diskomfort,ak mu spravim nosnu sprchu zvykne mu vyjst huste zelenohnede.
Ale ak mu neurobim nesopli ani nic mu nejde z nosa.
Proste to ma asi len v nosohltane.
Alergia nieje potvrdena brali mu zatial len krv.
Dr ho uz chce očkovať povinnym ockovanim,ja neviem ci je to dobry napad ked nieje uplne fit ale zase nieje ani chory.
Rinogerminu sme kupili zatial sme pouzili jeden sprej,este nas cakaju dalsie 2.
Neviem ako mu este pomoct.
Viete nieco poradit?a co to ockovanie?pockat kym nebude uplne fit?bude to este niekedy?ďakujem a krasny den všetkým

pribinak
28. feb 2025

Požiadala by som doktorku aby mu urobila výter z nosa

alzbetkacicka
autor
28. feb 2025

@pribinak
@pribinak robila mu pred 2 tyzdnami a bol tam streptokok,to mu robila ster po dobrati pamyconu.
Odvtedy nic nebral,tym ze ma len rano nieco a pitom po cely den ani nekychne ani nic tak povedala ze mu nebude davat dalsie atb a ze nieje dobre ani stale davat pamycon a podobne.