Ktorá nemocnica je najlepšia pre predčasne narodené deti?

gabulka333
13. jan 2014

ahojte maminy..som v 30 tyzdni tehotenstva a som na rizikovom kvoli riziku predcasneho porodu..chcela by som sa informovat ze podla vas ktora nemocnica je najlepsia v tejto prenatalnej starostlivosti ci mate niaku skusenost..a este sa chcem opytat ze ako to je ak by som chcela rodit niekde mimo mojho trvaleho bydliska dakujem za info..

edita84
13. jan 2014

Ahoj ja som bola velmi spokojná s neonatológiou v Nových Zámkoch

jul11
13. jan 2014

@gabulka333 na vychode je to jednoznacne Nova nemocnica v Kosiciach. Ale z Cadce je to daleko.

havana_frost
13. jan 2014

Perinatologické centrá zabezpečujú štandardnú, intenzívnu, resuscitačnú a vysokošpecializovanú neonatologickú starostlivosť.
Na základe rozhodnutia MZ SR sú zriadené v nemocniciach Bratislava, Nové Zámky, Banská Bystrica, Martin, Košice a Prešov. Ich súčasťou je 24 hodinová transportná služba. Sú najvyšším konzultačným a liečebným centrom v rámci neonatológie vo svojom spádovom území.

aga2011
13. jan 2014

ahoj, ak si z čadce tak myslim,ze v okoli najlepši je Martin mam s nim super skusenosti.

mirreckall
13. jan 2014

my sme mali malu v MT, mile a ochotne sestricky aj doktori, vsetko vzdy ochotne vysvetlili a pomahali....my sme s nimi boli maximalne spokojni 🙂

romanadam1626
2. jún 2023

V Martine !🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre