Máte skúsenosti s očkovaním proti rotavírusom?
7. júl 2012
Mamičky prosím poraďte mi,mám ísť so synčekom na prvé očkovanie a doktorka mi povedala,že súčasne s prvým očkovaním si môžeme dať očkovanie proti rotavírusom.Synček je kojený,v pondelok bude mať 4 mesiace-aký máte názor na toto očkovanie???
Predošlá
Strana
z2
starsi syn je ockovany proti rotavirusom, mladsi nie. Rozdiel v tom citime, ked sa po okoli siri nakaza, mladsi a my srajdujeme a starsi nie, alebo len velmi malo.
Predošlá
Strana
z2

nasho maleho sme nadali ockovat - po prestudovani slovenskych aj zahranicnych studii a toho, co obsahuje ta latka podla mna nie je normalne dat toto dobrovolne dietatau. rotavirusy sa umiera len v krajinach 3.sveta alebo ked sa neskoro zasiahne, inak je to sice velmi neprijemne ale ked to naaaahodou babo prekona, bude dozivotne samo imunne. vo vakcine je smrtelna davka hlinika a inych latok, na slovensku zomrelo par deti a dobre sa to ututlalo..v nemecku a francuzsku je tato vakcina zakazana, v inych krajinach je nba ciernej listine. my sme mali od lekarky aj recept,ale nevybrali sme ho, myslim ze bez informacii je najlahsie to dietatu pichnut.takiusto je to napr aj z kiahnami - udava sa ake je super ze to dieta nechyti. uz sa ale nepise, ze kazdou vakcinou sa znizuje KAZDEMU dietatu neviem teraz presne nazov,ale mozgova aktivita co sa IQ tyka, ze sa znizuje jehoi schopnost rozoznavat detaily a vnimat niektore veci (len tak strucne lebo je to na velmi dlho), ze ked prekona kiahne tak si zaistuje vacsiu ochranu pred niektorymi druhmi rakoviny atd....je to u nas velky boom, zte podme proti rotavirusom.ale takymto sposobom, ktory moze dieta zabit este u lekara?alebo moze sposobit ze nezacne chodit alebo mu v 9 mesiacoch budu odchadzat svaly?v SR sa to potom nedava do suvisu s vakcinou zial..a to naozaj nie som daka naturalistka alebo extremistka...