Máte viditeľné následky po očkovaní?
Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem
Ak mas dietatko v 100% super zdravotnom stave ( co vraj nikto nie sme v tejto dobe), vakcína neublíží. Ak má ekzem,cokolvek,ocakavaj vedlajsie účinky. Z toho mi len jedno vychadza,nedaj očkovat! 🙂 vela vela stastia!!!
Čo sa stane, ak niekto zaočkuje nie úplne zdravé dieťa? Napr. to, ktoré prekonalo salmonelózu?
Jakuba v 5-tich rokoch zaočkovali MMR vakcínou (živou vakcínou proti osýpkam, mumpsu a rubeole) po tom, ako prekonal salmonelózu. Nedopadlo to dobre - najprv začal mať problémy s rečou, potom upadol na 2 mesiace do kómy a lekári ho považovali za neurologicky mŕtveho, pretože sa mu rozpadli bazálne ganglie. To, že dnes žije a rozpráva, je zázrak.
Dodnes má nález na mozgu nezlučiteľný so životom, ale žije. Smutné video s takmer šťastným koncom vo vnútri. ☹ Moja otázka je, aký by bol jeho život, keby ho nezaočkovali???
Jeden z najvýznamnejších odborníkov na toxicitu hliníka, prof. Exley, publikoval závažnú štúdiu, ktorá merala obsah hliníka v mozgoch zomrelých autistov.
Výskum zistil, že autisti, a to dokonca aj v ešte detskom veku, majú mnohonásobne viac hliníku v mozgu, než starší dospelí ne-autisti, a to dokonca aj v porovnaní so zomrelými s Alzheimerovou chorobou.
Nielenže množstvo hliníka u autistov je najvyššie aké bolo doposiaľ zaznamenané, ale je zvláštny aj svojou formou a umiestnením - nachádza sa vnútri buniek, a to najmä v mikrogliách a ďalších zápalových imunitných a iných bunkách.
Tento výskum významne dopĺňa doterajšie čiastkové informácie o hliníku, imunologicky sprostredkovanom transporte z miesta očkovania, a excitotoxicite - poškodení mozgu chronickou zápalovou aktiváciou imunitného systému.
Prof. Exley oznámil, že aj keď v minulosti nemal námietky voči očkovaniu, pod ťarchou týchto dôkazov musel prehodnotiť svoj postoj - v súčasnosti neodporúča očkovanie vakcínou obsahujúcou hliník, s výnimkou život zachraňujúceho očkovania.
Odkiaľ sa ten hliník v mozgu berie, však?
Z abstractu:
Human exposure to the environmental toxin aluminium has been linked, if tentatively, to autism spectrum disorder.
The aluminium content of brain tissue in autism was consistently high.
The pre-eminence of intracellular aluminium associated with non-neuronal cells was a standout observation in autism brain tissue and may offer clues as to both the origin of the brain aluminium as well as a putative role in autism spectrum disorder.
Škandál! Až takto okato sa falšujú výsledky štúdií! Hoci vedeli, že odstránenie ortute z vakcín v Dánsku spôsobilo zníženie autizmu, prekrútili to a zverejnený bol pravý opak!
The Coalition for Mercury-Free Drugs (CoMeD) exposes communications between Centers for Disease Control (CDC) personnel and vaccine researchers revealing U.S. officials apparently colluded in covering-up the decline in Denmark's autism rates following the removal of mercury from vaccines
Documents obtained via the Freedom of Information Act (FOIA) show that CDC officials were aware of Danish data indicating a connection between removing Thimerosal (49.55% mercury) and a decline in autism rates.
Despite this knowledge, these officials allowed a 2003 article to be published in Pediatrics that excluded this information, misrepresented the decline as an increase, and led to the mistaken conclusion that Thimerosal in vaccines does not cause autism.
A mimochodom, v Dánsku odstránili ortuť z vakcín už v roku 1992!!!! v Česku 2007 a na Slovensku až v roku 2008!!! Dovtedy sa u nás veselo očkovalo, hoci už mnoho rokov bola etylortuť podozrivá z neurologických porúch a mnohí vedci bili na poplach.
Neočkovali len tí, čo mali informácie. Ostatné ovečky sa spoliehajú na príkaz zhora a prestanú očkovať, asi až keď ho kompletne zrušia...
@lubka62 Myslím si, že vakcína ublíži každému, len to nie je navonok vidieť. Takže také dieťatko vyzerá úplne zdravé. Ale čo sa deje vo vnútri jeho tela a v mozgu, nikto netuší. Stačí len, že bude chorľavejšie, neustále sopľavé... Až raz pri nejakom preočkovaní bude tá vakcína pomyselnou poslednou kvapkou...
U mňa to nastalo až v 30. rokoch.
Ak viete aj po nemecky, tu si pozrite prednášku, čo robí (robila) ortuť v mozgu:
https://www.youtube.com/watch?v=cTbCZNehbPwNikoho tu ale netreba ani odsudzovať ani chváliť, či už za jedno alebo druhé, pretože každý si žije svoj vlastný originálny život a ako sa hovorí, kým nechodíš v topánkach druhého, nemôžeš za neho hovoriť nič, pretože každá situácia, každá skúsenosť v živote je jedinečná, aj keď podobná, pretože ju prežíva iný človek s inými východiskami, skúsenosťami atď. A nikomu sa nič ani nedá "nahučať" do hlavy, musí sa sám rozhodnúť. Nikomu sa nedá ani radiť, každý si musí nájsť informácie, ktoré potrebuje. To je tak aj pri očkovaní aj pri ostatných veciach. Môžeme povedať svoj názor, ale to je všetko.
Zaujímavé je, že v tom videu - prednáške ten Nemec hovorí, že podľa jeho názoru syndróm vojny v zálive spôsobili vakcíny, ktoré na rozdiel od bežných vakcín, pre US vojakov obsahovali zvýšené množstvo HLINÍKA, preto, aby ich imunitný systém bol vybičovaný a čo najskôr si vytvoril čo najviac protilátok.
Po návrate zo zálivu s pribúdajúcim časom stále viac vojakov pociťovalo podobné chorobné príznaky - neprekonateľnú malátnosť, silné bolesti hlavy, poruchy spánku i pamäti a bolesti svalov.
Na hľadanie odpovede na otázku, čo spôsobilo syndróm vojny v zálive, už ministerstvo obrany vynaložilo 133 miliónov dolárov.
Profesor Malcolm Hooper, poradca britských veteránov, povedal BBC, že si je istý tým, že Pyridostigmin Bromid (P😎, používaný na liečbu nervovo-svalových ochorení, je jednou z príčin syndrómu. Má podozrenie, že syndróm spôsobila kombinácia PB, horúčkovitého imunizačného programu, vystavenia účinkom ochudobneného uránu, dymu z horiacich ropných polí, insekticídov a nervových plynov.
Asi polovica zo 40 amerických veteránov, ktorým diagnostikovali amyotrofickú laterálnu sklerózu (ALS), už chorobe podľahla. Pri tomto ochorení postupne odumierajú nervové bunky ovládajúce svaly. Správy hovoria o tom, že ALS zaradia k chorobám "súvisiacim s výkonom služby" vo vojne v Perzskom zálive.
https://www.sme.sk/c/2205143/syndrom-vojny-v-pe...
@katyd Absolútne súhlasím. Je dúfam jasné, že každej z nás ide predovšetkým o zdravie vlastného dieťaťa. Nikoho v diskusii netreba urážať. Načo? Ja plakať nebudem "nad rozliatym mliekom" niekoho iného. Ale mrzí ma tá stádovitosť.
Nikomu neradím, nikoho nepresviedčam. Šírim informácie, nech si každý študuje.
@didi35 mna zas mrzi, ze kvoli oveckam sa tu mozu znova objavit choroby, ktore by nemuseli...
@alfonzia10 Tak to by najskôr muselo byť preukázané, že vakcíny fungujú. Tiež som si to myslela.
Len nás strašia, napr. tými osýpkami.
Oficiálny dokument o látke Thimerosal. Pozrite si toxikologické údaje. Ja som nechcela dať dieťaťu ani len mikrogram tohto konzervantu.
V Portugalsku prebehla epidémia osýpok. Z 211 podozrení na osýpky bolo potvrdených 96, z toho všetci okrem jedného boli dospelí, priemerný vek 33,3 roka, väčšina chorých sú zamestnanci nemocnice v Porte. Z potvrdených prípadov, 67 (69.8%) bolo očkovaných dvoma dávkami vakcíny (monovakcínou alebo MMR).
V závere sa píše jedna veľmi zaujímavá vec: Väčšina prípadov bola u mladých (18-39 ročných) dospelých plne očkovaných zamestnancov nemocnice. Toto potvrdzujú aj iné epidémie (v Číne či Holandsku). Vysoký podiel chorých očkovaných je pravdepodobne z dôvodu vyvanutia/vymiznutia imunity po očkovaní v situácii, kde sa prirodzený booster/posilňovanie už takmer nevyskytuje.
https://eurosurveillance.org/content/10.2807/15...
Dospelí ľudia, ktorí sa v Bratislave nakazili osýpkami, boli v detstve očkovaní.
https://dennikn.sk/993437/ludia-ktori-sa-v-brat...
Dvaja muži (35 a 39 rokov) v Bratislavskom kraji ochoreli na osýpky, napriek tomu, že boli v detstve očkovaní.
V médiách sa to zľahčuje tvrdením, že vakcíny do roku 1985 boli nestabilné, údajne kvôli nedodržiavaniu chladiaceho reťazca, a preto boli málo účinné. Ak by sme tomu aj chceli veriť, tak nás to vonkoncom nemôže upokojiť - ak nebola zaručená účinnosť vakcín, ako bola potom zaručená ich bezpečnosť? Veď v prípadoch vážnych medializovaných následkov po očkovaní, ktoré sa nepodarí zamieť pod koberec, sa nezriedka špekuluje o tom, že nastali preto, lebo nebol dodržaný chladiaci reťazec!
Boli teda deti v rokoch 1969-1985 vystavené zvýšenému riziku nežiaducich účinkov? Keby situácia okolo očkovacej propagandy nebola vážna, pôsobila by komicky - vždy totiž platí, že každá nová vakcína je veľmi "účinná a bezpečná". A to až do chvíle, kým je stiahnutá z obehu alebo nahradená novšou - vtedy začne platiť, že "predošlá" vakcína nebola dobrá, ale "tá súčasná" je už prakticky takmer dokonalá. A cyklus sa môže ľubovoľne opakovať.
Na okraj, skutočným problémom osýpok je vyprchávanie vakcinačnej imunity.
Štátny ústav pre kontrolu liečiv vydal upozornenie v súvislosti s dvoma úmrtiami mladých žien po očkovaní vakcínou Gardasil (Silgard). Príčinná súvislosť nebola preukázaná.
Poznámka: súvislosť by sa priznala prakticky jedine ak by človek dostal bezprostredne po očkovaní ťažkú anafylaktickú reakciu a na ňu zomrel. Pri náhlych úmrtiach neznámej etiológie krátko po očkovaní sa nikdy nepreukáže príčinná súvislosť, berie sa to tak, že človek zomrel a nikto nevie prečo, a to že bol predtým očkovaný je iba náhoda.
@angie_l naco zakladas 623 debatu na tuto temu nechapem. Uz je tu milion tem a kazda ma 900 stran o tom istom. A este ked tvrdis, ze uz si to tu rozoberala.
@stanulienkat aby si sa opýtala 😂kvôli tomu to zakladám keď ti to vadí načo komentujes
@didi35 uplne suhlasim so vsetkym,co si napisala.Mne je po preockovani na tetanovku tiez horsie,ale moje vedl.ucinky su v porovnani s tym,ako zle bol na tom nas syn,uplne nic.On zo dna na den onemel a uzavrel sa v svojom svete,z ktoreho chvalabohu pomaly vychadza. 🙂 bereme to ako poucenie,vnucata už očkované veru nebuduuuuu,ani za sveeet!!!
@lubka62 ako vies, ze tvoje vnucata ockovane nebudu?
@victoria210 vacsi sajrajt ako mrtve antigeny ,ci oslabene do teba napluje komar jednym stipnutim,vdychnes kazdym nadychom ,zjes kazdym hltom...je az vtipne citat tie naivne prispevky ,len budem zvedava ,ked to ftalatove dieta dostane zaskrt ,neockovane ,ako zvladne ....prax ukazuje ,ze bohuzial vzdy zomrelo.
@alfonzia10 no, ak narazas na silu statnych organov,tak zial neviem...Ak mas na mysli to,ze by snad moja dcera,ci syn isli dobrovolne na ockovanie s ich potomkami,tak to iba ak by im vygumovali mozog.Si nevies predstavit,cim sme si celá rodina presli. A už to viac rozoberat nechcem.Tu sa neplatí dat komentar,tu sa chytá za slovíčka. Takže dovi!
@aristka
Nooo presne😂bežne komár vystrekuje hlinik,ortuť,karcinogenny formaldehyd......a bohvie čo ešte🤣
@dai Pozrela som si Tvoj skorší príspevok. Mala si na mysli svoj príspevok, kde si dala tento link?
https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics...
Ak áno, tak nechápem Tvoju poznámku, že ..."a ked uz tu hadzes od nejakeho autora statistiky - citaj aj ostatne od neho a nevtpichuj len co ti vyhovuje... tu je dalsi clanok od pana z disease control centra".
Ja vôbec nechápem, ktorého pána myslíš? Ktorého autora?
A vôbec, čo také zaujímavé je v tom Tvojom článku? Že v USA ustupuje mumps, rubeola a pod.?? To je všeobecný trend.
The expert panel that reviewed these compiled data concluded that the elimination of endemic measles, rubella, and CRS has been sustained in the United States.
Otázka je, čomu vďačíme za ústup týchto chorôb, však? A čo zaujímavé je na tomto proočko prázdnom argumente, že:
The keys to ongoing success will be sustaining high levels of immunity throughout the US population through vaccination...
Jasné, veď očkujme a očkujme až donemoty, nie?
Nechápem, skús vysvetliť.
@lubka62 Veru, tu sa niektoré chytajú len slovíčok, lebo vecne prispieť nedokážu...🙂
Tiež neviem, kedy ma to tu prestane baviť.
Tak ale ja to nerobím kvôli nim, ale kvôli tým, ktoré potrebujú info a chcú si študovať.
Inak mňa fascinuje, že tie, ktoré očkovali, sú také srdnaté a nenávistné. Miesto toho, aby sme sa ako ženy spojili a rozmýšľali spolu, veď nám všetkým ide o naše deti, tak sa tu len osočujeme, česť výnimkám. Ja nechápem ich motiváciu. Ty hej? 🙂
@lubka62 moj maly mal ekzem aj alergie a davam zaockovat aj mmrko mal a to som ho dala 4 dni po horucke. nic nemal ani pri jednom abi len horucku. ani sme nevedeli 😊 ja si myslim, ze to uz maju mamicky v hlave. kedysi nebol interbet tak necitali a vsetko bolo v poriadku. teraz su na vsetko namotane a staci ze dieta je po ockovani trochu unavene a uz robia z toho boom 😉
@aristka Zaujímavý názor!! 🙂 Fúha, tak to je teda gól! Videla si niekde, žeby vpich komára mal taký devastujúci vplyv na imunitu?? Teda nebavme sa o malárii.
Radšej znesiem pichnutie komárom, než vakcínou. Ak ty to máš naopak, tak sa daj ročne zaočkovať aj 50x. Veď toľkokrát ťa pichne v lete komár. A potom sa ozvi, aký to na Teba malo vplyv. Teda ak nebudeš bezducho ležať na lôžku, plne inkontinentná. Z tých úžasných vakcín.

https://timesofindia.indiatimes.com/city/patna/...
V Indii najmenej 2 deti zomreli a 12 ochorelo po tom, čo dostali v zdravotníckom centre osýpkovú vakcínu.