Nervozita, plač a nespavosť po očkovaní
Maminky, nechcem a nemienim tu rozprudit zas debatu o tom, ci ockovanie skodi alebo nie. Moj drobec bol v pondelok 1x ockovany, davala som na odporucanie lekarky thuyu den pred, v den a den po ockovani, okrem toho mu lekarka dala na nozicky nejake naplaste, vraj tyzden nech necham a takisto preventivne nech dam nurofen. Prvy den prebehol uplne v pohode, ale od dalsieho dna je to s nim na nevydrzanie. Cely den je umrncany, nervozny, predtym ako bol jedak, teraz papa uz len kasicky (zeleninu uplne odmietol aj s maskom), a este ovocie papa. Ale aj pri tom mrnci, place a vela nezje. Spanok ma rozhodeny, no najhorsie je to v noci. Zaspi v pohode, ale pocas celej noci sa budi, vyslovene kope nohami, nechce ani cumel, po ktorom hned spal, a tak place, zuri, potom zaspi a o chvilu to iste. Uz to trva stvrty den a ja som na dne, moje krasne vesele stastne usmievave dieta ako keby zmizlo. Ked je u babky, vonku a pod., je celkom v pohode, no doma a celkovo ten spanok v noci, to je uz pre mna nocna mora. Dnes uz som ledva vstala, a on len mrncal a mrncal znovu za vsetko a ja som si uz len sadla a plakala s nim. Musim fungovat, mam este 6r.dcerku, prvacku, rano vstavat, aj jej sa venovat, ale ja uz nevladzem...nechcem to zhadzovat na ockovanie, ale neviem co by to mohlo byt...zubky snad, idu mu horne, no aj ked nam sli dolne, nebol takyto. Trosku nekludnejsi, ale prebehlo to inak v pohode...neviete poradit, ci je nejaka detoxikacia po ockovani, ktora by mu mohla pomoct? prip. ako dlho trvalo, kym u vasich deticiek takato nervozita presla po ockovani? lebo ja uz som fakt na konci so silami :(
@ok_laktacia nechat take zavazne rozhodnutie na cudzieho cloveka, hm...za dieta zodpovedaju rodicia. Citas hluposti? Ake? Precitaj si pribalak k vakcine, to staci. A spytaj sa lekarky, ci si to po precitani da pichnut ona.
@ok_laktacia nájdi skúseného homeopata v okolí a skúste detox čo najskôr....a vela vela dojčiť.. 😒

Ja som to ci ockovat,alebo nie nechala na moju doktorku ku ktorej som chodila cely zivot. Zaskocila ma jej prehnana reakcia ako mozem pochybovat a na co citam hluposti..Malicku sme pichli (3,5mes.) a od vtedy je z mojho maleho stale usmiateho slniecka len kopka nestastia skrizena s nervoznou opicou...Vrieska, zuri, place....Trieskam si hlavu o stenu a netusim ako postupovat dalej.....☹ ☹ 😢