Očkovanie detí proti chrípke - za a proti
Áno alebo nie? Prečo? Ak áno, kedy najlepšie? Ďakujem za názor skúsenosti
nie, odhovoril ma od toho pediater
Ano, tu nasalnu, ta je fajn, len tazko sa zhana v lekarnach
Nedavam
Zvažujem nazalnu. , minulý rok si deti točili A aj B, cele Vianoce, Silvester a skoro celý január doma. Rada by som sa tomuto vyhla, ak sa dá. Jedno dieťa ma zdravotne problémy , ma to aj odporúčané od pedi, alergo- imuno..
Nie, nedala by som
minuly rok som nedala a syn schytal aj A aj B, dva tyzdne bol doma. tento rok asi skusime tu nazalnu, uvidime, co to spravi.
Mal niekto skúsenosť že po očkovaní mali deti reakciu?
Ahojte, v rámci mojej dizertačnej práce realizujem výskum zameraný na očkovanie. Vzorkou sú rodičia detí do 5 rokov/osoby v očakávaní. Veľmi by nám pomohlo keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka nižšie a podelili sa s nami o svoj pohľad. Na každom názore záleží. Dotazník je anonymný a neexistujú v ňom žiadne správne odpovede. Ďakujem! 🙂
https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ
minuly rok som nedala a syn schytal aj A aj B, dva tyzdne bol doma. tento rok asi skusime tu nazalnu, uvidime, co to spravi.
@deedol ak chces dat zaočkovať tak uz teraz by som zistila u pediatra ci vie o dostupnosti vakcin, prípadne obvolat lekarne. Ja uz 3 rok davam ockovat a v septembri obvolavam lekarne aby ma zapisali na poradovnik. Je vysoky dopyt ale malo vakcin.
Mal niekto skúsenosť že po očkovaní mali deti reakciu?
@antonia15 absolútne žiadne
@deedol ak chces dat zaočkovať tak uz teraz by som zistila u pediatra ci vie o dostupnosti vakcin, prípadne obvolat lekarne. Ja uz 3 rok davam ockovat a v septembri obvolavam lekarne aby ma zapisali na poradovnik. Je vysoky dopyt ale malo vakcin.
@anonym_f05f92 dakujem, zistim si to. nasa dr davala na ig zatial len info, ze este vakciny nie su
@anonym_f05f92 Poradovnik ano a ak je dieta prvykrat proti chripke ockovane, potrebuje mat podane 2 davky, tak si treba rezervovat 2
@anonym_f05f92 dakujem, zistim si to. nasa dr davala na ig zatial len info, ze este vakciny nie su
@deedol vakciny budu az niekedy v oktobri vraj. Teraz sa da len zapisat do poradovnika..daj si rezervovať rovno 2 ak bude mat 1x tuto vakcínu, tak ako pise dadis. Potom uz staci každý rok len 1.

@antonia15
kamoska robi roky zdravotnú sestru obvodného dr vo vojenskej nemocnici.
Roky sa dávala ockovat proti chrípke a pivinne proti kov idú, obhajovala to aj s muzom. Po ockivani proti kov idú uz zpochybnila aj ocko proti chrípke... Cista realista, ziadna kinspiratorka, len po vlastných skúsenostiach.
Tak si vyber...