icon

Očkovanie detí proti chrípke - za a proti

antonia15
23. sep 2025

Áno alebo nie? Prečo? Ak áno, kedy najlepšie? Ďakujem za názor skúsenosti

anonym_9c8d1f
23. sep 2025

@antonia15
kamoska robi roky zdravotnú sestru obvodného dr vo vojenskej nemocnici.
Roky sa dávala ockovat proti chrípke a pivinne proti kov idú, obhajovala to aj s muzom. Po ockivani proti kov idú uz zpochybnila aj ocko proti chrípke... Cista realista, ziadna kinspiratorka, len po vlastných skúsenostiach.
Tak si vyber...

janickadr
23. sep 2025

@antonia15 Ano, nazalna vakcina (do nosa), od konca oktobra al.v novembri...

deti95060810
23. sep 2025

nie, odhovoril ma od toho pediater

siska53
23. sep 2025

@antonia15 My nedavame.

dadis
23. sep 2025

Ano, tu nasalnu, ta je fajn, len tazko sa zhana v lekarnach

gypsomilka
23. sep 2025

Nedavam

kleopatra114
23. sep 2025

Zvažujem nazalnu. , minulý rok si deti točili A aj B, cele Vianoce, Silvester a skoro celý január doma. Rada by som sa tomuto vyhla, ak sa dá. Jedno dieťa ma zdravotne problémy , ma to aj odporúčané od pedi, alergo- imuno..

anonym_01626e
23. sep 2025

Nie, nedala by som

deedol
23. sep 2025

minuly rok som nedala a syn schytal aj A aj B, dva tyzdne bol doma. tento rok asi skusime tu nazalnu, uvidime, co to spravi.

myrra81
25. sep 2025

@antonia15 za mna urcite nie, ale je to tvoje rozhodnutie

antonia15
autor
25. sep 2025

Mal niekto skúsenosť že po očkovaní mali deti reakciu?

alexandra_999
25. sep 2025

Ahojte, v rámci mojej dizertačnej práce realizujem výskum zameraný na očkovanie. Vzorkou sú rodičia detí do 5 rokov/osoby v očakávaní. Veľmi by nám pomohlo keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka nižšie a podelili sa s nami o svoj pohľad. Na každom názore záleží. Dotazník je anonymný a neexistujú v ňom žiadne správne odpovede. Ďakujem! 🙂
https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ

anonym_f05f92
25. sep 2025
@deedol

minuly rok som nedala a syn schytal aj A aj B, dva tyzdne bol doma. tento rok asi skusime tu nazalnu, uvidime, co to spravi.

@deedol ak chces dat zaočkovať tak uz teraz by som zistila u pediatra ci vie o dostupnosti vakcin, prípadne obvolat lekarne. Ja uz 3 rok davam ockovat a v septembri obvolavam lekarne aby ma zapisali na poradovnik. Je vysoky dopyt ale malo vakcin.

anonym_f05f92
25. sep 2025
@antonia15

Mal niekto skúsenosť že po očkovaní mali deti reakciu?

@antonia15 absolútne žiadne

deedol
25. sep 2025
@anonym_f05f92

@deedol ak chces dat zaočkovať tak uz teraz by som zistila u pediatra ci vie o dostupnosti vakcin, prípadne obvolat lekarne. Ja uz 3 rok davam ockovat a v septembri obvolavam lekarne aby ma zapisali na poradovnik. Je vysoky dopyt ale malo vakcin.

@anonym_f05f92 dakujem, zistim si to. nasa dr davala na ig zatial len info, ze este vakciny nie su

dadis
25. sep 2025
@anonym_f05f92

@anonym_f05f92 Poradovnik ano a ak je dieta prvykrat proti chripke ockovane, potrebuje mat podane 2 davky, tak si treba rezervovat 2

anonym_f05f92
25. sep 2025
@deedol

@anonym_f05f92 dakujem, zistim si to. nasa dr davala na ig zatial len info, ze este vakciny nie su

@deedol vakciny budu az niekedy v oktobri vraj. Teraz sa da len zapisat do poradovnika..daj si rezervovať rovno 2 ak bude mat 1x tuto vakcínu, tak ako pise dadis. Potom uz staci každý rok len 1.

deedol
25. sep 2025
@anonym_f05f92

@deedol vakciny budu az niekedy v oktobri vraj. Teraz sa da len zapisat do poradovnika..daj si rezervovať rovno 2 ak bude mat 1x tuto vakcínu, tak ako pise dadis. Potom uz staci každý rok len 1.

@anonym_f05f92 dakujem za infosky

anonym_f05f92
25. sep 2025
@deedol

@anonym_f05f92 dakujem za infosky

@deedol za málo 🙂

nyphadora
26. sep 2025

@antonia15 neviem si predstavit, čo moze byt negativum, ked neratam vedlajšie učinky( nikdy sme žiadne nemali).