Očkovanie dieťaťa proti kiahňam počas tehotenstva matky
Ahojte, davali ste niektora ockovat dieta proti kiahnam kym ste boli tehotna? Nie je to problem kedze to je ziva vakcina?
@anonym_autor ja som očkovala, ak si ty kiahne prekonala, tak to na teba nebude mať žiadny vplyv
@anonym_autor záleží asi od dr. Moja dr napríklad neočkuje počas tehotenstva a ani kým som kojila. Odkladala som aj tetanus, lebo kým kojím ona neočkuje, iné dr. bez problémov 🙂
@diaalex ale ja chcem zaockovat starsie dieta, nie seba. Moja vseobecna mi tiez nechcela dat tetanovku kym som kojila, ale planujem si dat teraz proti ciernemu kaslu a tetanu, v tehotenstve, a gynekologicka s tym problem nema
@anonym_autor a ako sa ma teba týkať očkovanie tvojho dieťaťa? Akože nedáva mi to zmysel
@anonym_autor a ako sa ma teba týkať očkovanie tvojho dieťaťa? Akože nedáva mi to zmysel
@marhulka13 je to ziva vakcina a niekde sa popisuje, ze sa moze dieta vysypat. Citala som nazor, ze je vhodne udrziavat odstup od dietata
@anonym_autor ja ako tehotná som dávala proti kiahniam očkovať staršiu dcérku. Všetko ok. A ja s mužom sme sa dali proti čiernemu kašľu. Tiež všetko ok.
Kiahne a MMR v tehu nemozes, su to zive vakciny. Mam Info priamo of lekarov. Boostrix na polio, tetanus a cierny kasel mozes, tiez mozes RSV. Ked mas moznu nakazu kiahnani, tak spravit titer na protilatky.
@anonym_autor mi sme dali dcéru očkovať na kiahne v lete. Do mesiaca sa u manžela objavil pásový opar. Boli sme jeden z tých raritných prípadov že môže sa stať...

@anonym_autor záleží asi od dr. Moja dr napríklad neočkuje počas tehotenstva a ani kým som kojila. Odkladala som aj tetanus, lebo kým kojím ona neočkuje, iné dr. bez problémov 🙂