Očkovanie dopadlo dobre
Ahojte,dnes nas prvy krat očkovali,a strasne sa o maleho bojim, po tom co som tu vsetko citala.prosim napiste mi mamicky ktore ste nemali problemi pri ockovani
@moon1979 tak nerypaj a nechytaj za slova ,, a to ze mas statnicu neznamena, ze mas patent na rozum, 😉
@moon1979 a potom ako vies, ze nemoze ublizit hlinik a formaldehyd vo vakcine??? nedava zmysel co tu pises, tak neaka bylinka v homeopatiku skodi, ale chemicke jedy vo vakcine nie???? uz sa zacinam divit ako si tu statnicu urobila 😀
@adsumus neprekrucaj, tie homeopatika mu neublizia! (ublizit mu moze cosi ine, tak si to myslela.....neprekrucaj tak okato;))
@adsumus je hovorim o vedlajsich ucinkoch homeopatie-kazdy liek moze byt nespravne pouzity,zle indikovany...a tak moze sposobit problem.
Ja homeo pozivam ako pridavnu liecby,alebo ako volbu v pripadoch kde zlyhalo vsetko ostane-hlavne chronicke zalezitosti.
osoben by som homeo pri ciernom kasli pouzila ak by sa jednalo o dospleho cloveka,co "len kasle" ,ak by sa jednalo o dieta do roka,tak by som volila ATB,ale mozno by som pridala AJ homeo.
@sorciera24 Nie že sa zase dostaneme k idolom, prosím ťa. Ak dieťaťu nie je poskytnutá potrebná zdravotná starostlivosť slúžiaca aj k záchrane jeho života, pretožejeho rodičia uverili, že ich dieťa vyliečia homeopatiká a tie mu nepomôžu a umrie, kto mu ubížil?
@adsumus otazka znie co je potrebna zdravotna strostlivost ?kolko x pochybili lekari, nechali zenu vykrcat pri porode, alebo zle indikovali dieta na pohotovosti a to zomrelo, myslim, ze takch pripadov bolo dost v poslednom case, osobne si myslim, ze kazdy rodic ma pravo si vybrat sposob liecby vlastneho dietata, a niaky rodic nechce svojmu dietatu ublizit , a tym myslim normalnych rodicov,, nie neakych fetakov, ozranov a tak podobne....
@kacena4 "...neboj tieto ockovania nie su tie o ktorych sa hovori,ze su "skodlive" pre dieta"
- sestrina dcerka po TOMTO ockovani slabost, unava, strata chuti do jedla, nemohli sme ju zobudit, vo vecernych hodinach neutisitelny encefaliticky plac viac ako 3 hodiny (plac - to je slabe slovo, to boli zachvaty, vreskot, bez prestavky, tak ze sa az nemohla nadychnut), nervozita, nemoznost zaspat, vysoka teplota a horucka, asi 3 dni, nasledoval regres vo vyvoji, strata nadobudnutych schopnosti (recovych, z ublabotaneho babetka bolo takmer neme, co pretvalo takmer do roka), po prvej davke diagnostikovana aj hypotonia z ktorej sa "liecila" cviceniami (aj vojtovymi) a masazami niekolko mesiacov
Lymfadenopatia, hnisavy zapal ucha, anemia a hypogamaglobulinemia http://www.slobodavockovani.sk/news/lymfadenopa...
Hypotonia a defekt kosti a vznik nadoru http://www.slobodavockovani.sk/news/hypotonia-p...
Kasel, cierne kruhy pod ocami, vysyp http://www.slobodavockovani.sk/news/kasel-cerne...
Vysoke teploty a regres vo vyvoji http://www.slobodavockovani.sk/news/vysoke-tepl...
Neutisitelny plac, apatia, paralyza http://www.slobodavockovani.sk/news/neutisiteln...
Neutisitelny plac, zastava dychu, ekzem + potravinove alergie http://www.slobodavockovani.sk/news/neutisiteln...
atd atd......
stale si myslis, ze je to neskodne ockovanie???
pribalovy letak hlasene neziaduce ucinky (Infanrix Hexa):
- alergicke reakcie
Vyskytnou-li se u Vašeho dítěte známky alergické reakce, ihned vyhledejte svého lékaře. Příznaky mohou zahrnovat:
• vyrážky, které jsou svědivé nebo puchýřkovité
• otok kolem očí a otok obličeje
• potíže s dýcháním nebo polykáním
• náhlý pokles krevního tlaku a ztráta vědomí
K těmto reakcím zpravidla dochází velmi rychle po podání injekce. Pokud by se tyto příznaky u Vašeho dítěte vyskytly po odchodu z ordinace lékaře, musíte neprodleně vyhledat lékaře.
- kolaps, zachvaty, stavy bezvedomia, strata vedomia
- pocit unavy, ale naopak nemoznost zaspat
- strata chudi do jedla
- vysoka teplota, horucka nad 39,5st. C
- krce
- anafylakticke reakcie, anafylaktoidne reakcie
- neobvykly plac viac ako 3 hodiny, kolaps, bezvedomie
- hnacka, nevolnost, davenie
- opuch v mieste vpichu, zatvrdnutie, svrbenie, modriny, pluzgiere v mieste vpichu
- zvysena nervozita
- pocit ospalosti
- kasel
- opuch koncatin
- svrbenie
- slabost, unava
- bronchitida
- reakcie na kozi (vyrazka, poruchy koze a podkozneho tkaniva), fialove alebo cerveno-hnede flaky viditelne cez pokozku (purpura), angioedem
- dermatitida
- lymfadenopatia (zdurenie uzlin na krku, v podpazusi, v slabinach)
- neuropatia (poskodenie nervoveho systemu, vyplyvajuca z expozicie toxinom)
- pripady vyskytu detskej obrny
- Guillain-Barre syndrom (postihuje nervovy system, paralyza koncatin, dychacie tazkosti, tazkosti pri prehltani...)
- encefalopatia (ochorenie postihujuce mozog, psychicke poruchy vyvolane ochorenim mozgu)
- encefalitida (ochorenie CNS central. nerv. systemu a mozgu)
- meningitida (zapal makkych blan mozgu, miechy)
- trombocytopenia (pokles poctu krvnych dosticiek)
- dlhsie pauzy v dychani
- docasna zastava dychu (apnoe)
- kolaps, sokovy stav
- opuch tvare, pier, ust, jazyka, krku, kt. moze zapricinit potiaze pri prehltani a dychani (angioneuroticky edem)
- svrbenie koze
ani tieto latky v zlozeni nie su teda skodlive?
- diphtheriae anatoxinum (difteriový toxoid ) adsorbovany na hydroxid hlinity hydratovany
- tetani anatoxinum - adsorbovany na hydroxid hlinity hydratovany
- pertussis anatoxinum - adsorbovany na hydroxid hlinity hydratovany
- haemagglutininum filamentosum - adsorbovany na hydroxid hlinity hydratovany
- pertactinum - adsorbovany na hydroxid hlinity hydratovany
- antigenum tegiminis hepatitidis B - vyrobeny rekombinantnou DNA technologiou na kulture kvasinkovych buniek, adsorbovany na fosforecnan hlinity
- virus poliomyelitis (typu 1, typu 2, typu 3) – pomnozene na VERO bunkach – bunkach (z obliciek africkej zelenej opice) – rychlejsia vyroba nez klasicky na kuracich embriach
- haemophilus influenzae typus b polysaccharidum (polyribosylribitoli phosphas) - adsorbovany na hydroxid hlinity hydratovany
- conjugata cum tetani anatoxinum ako nosným proteinem
Dalsie:
- aluminium hydroxide - hydroxid hlinitý 500 µg ! toxicky
- aluminium phosphate - fosforečnan hlinitý 320 µg ! toxicky
- formaldehyde - formaldehyd - ORTUT ! toxicka
- chlorid sodny
- glycine - glycín
- lactose - laktóza
- Medium 199
- neomycin sulphate - síran neomycínu (ATB) je pre cloveka toxicky, mnoho ludi ma nan alergiu, poskodzuje ladviny, vo vakcinach sa pouziva ako konzervant
- 2-phenoxyethanol - fenoxyetanol (jed ktorý vážne poškodzuje nervovy system a obličky)
- polymyxin B sulphate - síran polymyxínu B
- polysorbate 80 - polysorbát 80 !!! (emulgator)
- polysorbate 20 - polysorbát 20 !!! (emulgator)
- sodium chloride - chlorid sodný (NaCl)
- sodium phosphate dibasic dihydrate - dihydrát fosforečnanu sodného (Na2HPO4·2H2O) (drazdi oci, pokozku, dychacie cesty, ma vazne nez. ucinky - vo vakcine ako konzervant)
- potassium chloride - chlorid draselný (KCl)
- potassium phosphate monobasic - fosforečnan draselný (KH2PO4) !!! (emulgator, stabilizator)
- formaldehyd (toxicky a podozrivy z karcinogenity - rakovinotvorny)
- laktoza
- zivna poda M199
- polymyxin ( neurotoxicky a nefrotoxicky, sposobuje akutnu nekrozu tubularnych buniek obliciek)
- glycin
water - voda
"nic vazne vsetky deti to prezili "
Smrt http://www.slobodavockovani.sk/news/babatko-zom...
36 umrti po podani Infanrix Hexa, za dobu 2 rokov, 1702 hlasenych nez. ucinkov, 503 zavaznych neziaducich ucinkov.
A to 1-10% nez. ucinkov je hlasenych! skutocne cisla su omnoho vyssie
ref. o cislach nizsie pod clankom http://vactruth.com/2012/12/16/36-infants-dead-...
som zvedava na tvoju odpoved
@adsumus este raz zopakujem, neprekrucaj!!! bavili sme sa "len" o homeopatikach, nie o neposkytnuti zdarv. starostlivosti! 😠 ak zavola odbornu zdrav. pomoc a dieta ma v tele uz spominane homeopatika (napr.).....ublizili mu konk tie homeopatika ako liek??? odpovedaj na toazku, lebo ja si msylim, ze ublizit mu moze neposkytnutie zdrav. starostlivosti v danej inkriminovanej chvili, nie konk. podanie homeopatik! (ale myslim, ze ty dobre vies, o com je rec 😉 )
@sorciera24 Ak by dieťa bolo v nemocnici a lekári mu prepísali nesprávny liek a dieťa by zomrelo koho by si vinila? Liek, lekárov, seba?
@zigzag
ja som sa nikde nevyjadrila, že vakcíny sú super to za prvé ... a čo sa týka hliníka, ver tomu, že ak pri použití už len obyčajného alobalu pri tepelnej úprave dostaneš do tela viacej hliníka ako by si si myslela ...
hlavne ak použiješ nevhodný alobal pre tepelnú úpravu, čo tiež málokto číta ... alebo používanie vlastnej zeleniny ... to, že ty nehnojíš a nepostrekuješ (píšem ty, ale neber to teraz osobne) neznamená, že tvoja zelenina je bio ... stačí, aby výdatne hnojil a postrekoval sused ... tvoja zelenina nebude mať o nič menej chemikálií a svinstva ako tá susedová ... nehovoriac o vodách zo studní ... ale to už zachádzame ďaleko ... proste toho svinstva dostaneš do tela všade a v takom množstve, že by si sa divila ... to som tým chcela povedať
by si sa divila, že ľudia aj napriek tomu, že im bol zistený arzén a dusičnany niekoľkonásobne nebezpečne prekročené limitné hodnoty v studniach, aj tak tú vodu veselo používali dalej a nielen ako úžitkovú, aj napriek tomu, že to dostali na papieri ... hold každý si je strojcom vlastného šťastia ...
tak snáď si ma už pochopila čo som tým chcela povedať ... a to chytanie za slovíčka - už som si tu na tomto fore prečítala aj to, že vakcíny sa aplikujú ROVNO do krvného obehu, teda do žily ... čo je bohapustá lož a hlúposť ... ale tak forum znesie ...
@adsumus k obrne cerstva statistika o vyskyte:http://www.polioeradication.org/Dataandmonitoring.aspx
@adsumus moj nemal sopel, nekaslal, nebral ATB (roky rokuce pred ockovanim), CRP merane nebolo, zdravy ako ryba (roky rokuce pred tym) a po preockovani zlyhal imunitny system, kasel 3mes. vkuse (az kym ho nezastavili imunostimulacne lieky) + alergia potravinova a na travu, dnes 3 roky po tom ockovani a stale nizka imunita a nerovnovaha
tak dakujem pekne
nikdy viac!!!!!
@adsumus ak by zomrelo na nasledky podania toho lieku (podotykam), tak lekarov....
@moon1979 to ci hnoji sused, a ja nie, to ja niako neopvpyvnim, rovnoako ak vzdch a chlor vo vode, preto robim max aby som ovplyvnila to co ovplyvnit mozem, ako ockovanie a stravu, pripadne lieky, ktore sa pouzivaju aj ked potrebne niesu, , a je rozdiel ak krmis dieta napr pribinacikom a je ine, ked mu urobis smotanovy krem cerstvy doma, a obmadzis aspon tak prisun konzervacnych latok a stabilizatorov,,, asi tak,.. robim co je v mojich silach, 😉 a este k tomu alobalu, ja som z generaie ktora si pameta hlinikove pribory v jedalni, je ine, ked je hlinik primany v jedle a ine ked ho dostanes do krvneho obehu a usadi sa ti v mozgu....
@adsumus to mna nezaujima (bohuzial), nech sa kazda matka dozaduje svojich prav a nech si kazdy lekar plni povinnosti vyplyvajuce zo zakona a ak tak nerobi, nech je potrestany za porusovane zakona ! ! !
mnoho rodicov si necha skakat po hlave, nepoznaju svoje prava, ani povinnosti lekarov... proste ovecky co nasleduju...
ja si po hlave skakat nenecham
Jedným z kľúčových práv, ktoré Dohovor zakotvuje v čl. 5 a 6, je právo pacienta na informovaný súhlas so zdravotnou starostlivosťou. Slovenská legislatíva čiastočne pretavila požiadavky Dohovoru do svojej legislatívy v podobe zákona č. 576/2004 o zdravotnej starostlivosti:
(1) Ošetrujúci zdravotnícky pracovník je povinný informovať o účele, povahe, následkoch a rizikách poskytnutia zdravotnej starostlivosti, o možnostiach voľby navrhovaných postupov a rizikách odmietnutia poskytnutia zdravotnej starostlivosti
2) Ošetrujúci zdravotnícky pracovník je povinný poskytnúť poučenie zrozumiteľne, ohľaduplne, bez nátlaku, s možnosťou a dostatočným časom slobodne sa rozhodnúť pre informovaný súhlas a primerane rozumovej a vôľovej vyspelosti a zdravotnému stavu osoby, ktorú má poučiť.

@adsumus jasne, ma, len je rozdiel, ci v "normlanom množste" alebo premnožené, ktoré treba liečiť. Na základe CRP to bolo ok a akonahle prisli vysledky z vyteru, uz aj nastupovali antibiotika, kedze ten stafylokok veru dobrotu malemu nerobil. Chcela som tym len povedat, ze na to CRP sa asi spoliehat nebudem🙂