icon

Očkovanie hypotonického dieťaťa

larati
18. feb 2016

Dobry den, rada by som vas poprosila o radu i skusenosti s ockovanim hypotonickeho dietatka.Moj syn ma hypotoniu diagnostikovanu od narodenia, a teraz vaham ci ho dat zaockovat alebo nie, aby sa jeho stav este viac nezhorsil. Dakujem za kazdu odpoved

Strana
z3
aristka
15. máj 2019

@alana1 apgar skore nic nehovori o neurologickej schopnosti dietata a duplom ak si predstavime .ze synapsy sa spajaju az po narodeni .hovori a zivotaschopnosti dietata a ci nepotrebuje resuscitacnu star .casom sa ukazuje kvantum dg.ktore deti maju a apgar je uz davno mimo ,je to test u cerstvo narodenych deti.

adsumus
24. jún 2019

@alana1 tam je kopec aj iných možností prečo je tvoj syn zaostávajuci.

alana1
24. jún 2019

@aristka stačí si pozrieť čo obsahujú vakcíny a ako ľahko sa dostane ten bordel do mozgu dieťaťa....

alana1
24. jún 2019

@adsumus áno,ale vakcinacia mohla byť jednou z nich....tehu bolo bez problémov,chorý po narodení nebol vôbec,lieky nebral....tak už len dedičnosť,ale my s mužom ani generácie pred problém nemali

tatinka
25. jún 2019

@alana1 ahoj,nemal tvoj syncek velmi silnu novorodenecku zltacku?neurol.nam povedala,ze i to moze byt pricina hypotonie....nas mal zlte ocka este aj dva mesiace po porode,teraz sme boli objdn.na tretie ocko ale nechcela som ho dat,zatial sme ho odsunuli na neskor...

tatinka
25. jún 2019

@alana1 inak ja tiez tvrdim,ze ockovanie hypoton.dietata mu hypotoniu zhorsi,nevravim,ze kazdemu,u niekoho prebehne ockov.v poriadku ,u niekoho je viac na skodu nez na uzitok....ja som skor za dobrovolne rozhodnutie rodica ci svoje dieta dat/nedat ockovat....

adsumus
25. jún 2019

@alana1 ak by očkovanie poškodzovalo deti, boli by tu dôkazy, antivax hnutie sa ide dotrhať aby ich poskytlo, ale nič, už pomaly sto rokov, nezistili, nedokázali. naopak dokazujú, že očkovanie deťom neubližuje, paradoxne, ak idu podla vedeckých metód.

aristka
26. jún 2019

@alana1 alana ked budes mat tolko odrobene v zdr.co ja potom mi nieco hovor o akomkolvek zlozeni cohokolvek ....tieto av bludy a dezinfo si nechaj pre av skupinu .Poznam matky .ktore neockovali a aj s malou odreninkou utekali na urgent poserkane -zjavne im mydlova voda nestacila na ocitesnie rany a domahali sa ocko latky ...takze take su to hrdinky .

alana1
26. jún 2019

@aristka tvoje vyjadrovanie svedci o tom ,že môžeš robiť v zdravotníctve tak maximálne upratovačku...to,že nedokážeš na verejnom fóre zniesť iný nazor, je bohužiaľ tvoj problém,takže ťa prosím,nereaguj viac na moje prispevky

alana1
26. jún 2019

@adsumus bohužiaľ vlastná skúsenosť hovorí za všetko

adsumus
26. jún 2019

@alana1 nie vo vede a v zdravotníctve, nato aby bola stanovená kauzálna súvislosť, sú nevyhnutné dôkazy, tie antivaxeri nikdy nedodali, naopak, lekári a vedci dokázali, že očkovanie deťom neubližuje. ja poznám mamku, ktorá dieťa neočkovala, aby nebolo nijako postihnuté, ale nepomohlo, bohužiaľ.

Strana
z3