Očkovanie hypotonického dieťaťa
Dobry den, rada by som vas poprosila o radu i skusenosti s ockovanim hypotonickeho dietatka.Moj syn ma hypotoniu diagnostikovanu od narodenia, a teraz vaham ci ho dat zaockovat alebo nie, aby sa jeho stav este viac nezhorsil. Dakujem za kazdu odpoved
@alana1 alana ked budes mat tolko odrobene v zdr.co ja potom mi nieco hovor o akomkolvek zlozeni cohokolvek ....tieto av bludy a dezinfo si nechaj pre av skupinu .Poznam matky .ktore neockovali a aj s malou odreninkou utekali na urgent poserkane -zjavne im mydlova voda nestacila na ocitesnie rany a domahali sa ocko latky ...takze take su to hrdinky .
@alana1 nie vo vede a v zdravotníctve, nato aby bola stanovená kauzálna súvislosť, sú nevyhnutné dôkazy, tie antivaxeri nikdy nedodali, naopak, lekári a vedci dokázali, že očkovanie deťom neubližuje. ja poznám mamku, ktorá dieťa neočkovala, aby nebolo nijako postihnuté, ale nepomohlo, bohužiaľ.

@alana1 apgar skore nic nehovori o neurologickej schopnosti dietata a duplom ak si predstavime .ze synapsy sa spajaju az po narodeni .hovori a zivotaschopnosti dietata a ci nepotrebuje resuscitacnu star .casom sa ukazuje kvantum dg.ktore deti maju a apgar je uz davno mimo ,je to test u cerstvo narodenych deti.