Očkovanie kvôli chorobám, ktoré prinášajú utečenci
Mam kamaratku, ktora ma take stare dieta ako ja. Nedava ho ockovat. No ja ju nesudim, kazdy robi to, co veri, ze je najlepsie pre jeho dieta. Ja svojho davam pekne ockovat podla ockovacieho kalendara. Moje presvedcenie plynie z toho, ze k nam utecenci zacali prenasat uz davno vymiznute choroby a neochranit svoje dieta aspon ciastocne proti nimi, by bolo prilis velke susto pre mna. Nie je to prilis velky risk v dnesnej dobe neockovat dieta?
A inak fakt, ženy, začnite sa už konečne venovať niečomu inému -napríklad svojim deťom (ak ich máte) - lebo váš záujem čo sa týka mojej osoby už začína byť otravný - viete lepšie ako ja kedy, čo a komu som laikla 😀 😀 😀...
😀😀😀 Aký mi tu a l i b i z m u s ! 😀 😀 😀
ženy neočkáčky, už sa zamyslite trochu aj nad sebou konečne, tuná maminka sa informuje ohladom utečencov a ochorení a vy jej tu nadávate do blbaní, to je naozaj už stoka toto.
- " ženy neočkáčky, už..." odkial vies ,ze alaguema neockuje ? ..nevidim ,ze by bola v akejkolvek skupine, kde sa prebera neockovanie. dokonca sa ani nevyjadruje k ockovaniu , ale k faktu ,ze zdravotna starostlivost nie je zadarmo, ale ze si ju platime. k slovniku sa nevyjadrujem to je uz jej zodpovednost.
- zaroven. preco ju oslovujes mnoznym cislom ? ^^
@adsumus informovať by sa rozhodne mala a začať od piky, lebo jej zjavne chýba najzákladnejšie info. Nezvyknem sa vyjadrovať, ako som sa vyjadrila, ale naozaj neviem, čo iné si mám myslieť o človeku, ktorý ani nevie, čo všetko pokrývajú mesačné odvody. U mňa je to vrchol občianskej blbosti a už sa ani nečudujem, že to v tom našom štáte vyzerá tak, ako vyzerá. Viem si predstaviť úroveň politického a právneho povedomia tejto dámy.
@alaguema porzi ja to neriešim, upozorním, ak mám dojem, že sa niekto mýli, ale vy ste neočkujuce mamky tuná až moc zaútočili, asi zabudate, že tam za monitorom je tiež človek, neviem prečo. a kočka písala, že zdravotná starostlivosť je zadarmo na SK, asi ako ked ideš na prevenciu so zubami, tak máš nasledné opravy platená cez poisťovnu, ale ak nejdeš vetráš penaženku. to je všetko, nebol dovod jej nadávať do blbaní. ☹
Mezi běženci se šíří tuberkulóza. Nejsme očkovaní, varují lékaři.
Očkovanie proti TBC:
1971 – provedena studie účinnosti http://ockovanie.org/tuberkuloza.html
Závěr studie vyvolal mezi odborníky zděšení: v očkované skupině se totiž vyskytlo víc případů TBC, než ve skupině neočkované. Účinnost vakcíny proti TBC byla 0%.
27 roků trvalo – než zrušili povinné očkování TBC v Německu a Švýcarsku (1998)
29 roků v Rakousku
40 roků – než zrušili povinné očkování TBC v ČR !!!
Tak a teraz aj to "B"... 😉
Očkovanie proti TBC má význam len v prvých rokoch života, kedy poskytuje – podľa rôznych štúdií – najviac 60 - 80%nú ochranu pred ťažkými formami, neochráni však pred ľahšími formami tuberkulózy. Očkovanie proti tuberkulóze po 14. roku života je prakticky neúčinné a teda zbytočné.
http://www.sprievodcaockovanim.sk/ockovanie-pro...
60-80% nerovná sa 0%
Kontakty na stránke očkovanie.org sa nedajú rozkliknúť. Kto je zriaďovateľ tejto stránky?
@evittam
Ludia, Dánsko oznámilo, že neočkovaní utečenci priniesli do krajiny záškrt. Záškrt je v našom povinnom očkovaní zahrnutý, neverte antivaxerom a ich bludným paranojám, ale realite a chránte si deti pred chorobami.
Vo francuzsku utečenci ochoreli na osypky.
Najviac ľudí na SK zomrie na onkologické a kardiovaskulárne ochorenia a niekto má vážne strach v roku 2016 z toho že dostane osýpky? OMG 😁👏 alebo sa snaží šíriť strach? Ako sorry ale ak sa niečoho bojím tak sú to ochorenia proti ktorým sa očkovať nedá 😢 bohužiaľ 😢
@inspiration2 strach šíria tí, čo ludom klamu o očkovaní, nie tí, čo pravdivo informuju o chorobách a ich následkoch. 😉
@inspiration2 rakovina pecene patri ma druhy stupen po kardio ochor aj s ochoreniami tj hepatitidami ...B hepatitida .ktora ju sposobuje sa ockuje preventabilne a je v povinnom ocku ....a onko ochor.je siroky pojem .zivotny styl.hormonalny podklad.zla genetika.staroba a telo imunitne zdecimovane prechodenymi ochor. alebo jednoducho je ti to sudene...sanca .ze dostanes rakovinu je oproti osypkam minimalna .nehovoriac sireni infekcie a komplikaciach a dopadoch na imunodeficientnych pac.
@aristka keby šanca že dostaneš rakovinu bola oproti osýpkam minimálna tak by Slovensko neviedlo v úmrtnosti v celej Európe na rakovinu hrubého čreva. Som rada že si spomenula to "jednoducho ti je to súdené" pretože v piatok som bola na gastroskopii a práve sme sa bavili s lekárom ktorý povedal ze 75% tvorí správna strava ako prevencia voči každému ochoreniu. Ale pokial by mi to malo byť súdené ako píšeš tak potom to prijmem tak ako to bude a budem sa spoliehať na liečbu modernej medicíny ktorá úspešne lieči čierny kašeľ ale nie s takým úspechom rakovinu!
@adsumus ja sa nebudem hádať, pre mňa jeden cigáň s čiernym kašľom v trenčianskej nemocnici nieje epidémia, pre koho áno mal by navštíviť odborníka a poradiť sa ako liečiť strach a úzkosť.
@inspiration2 pre teba nie, ale su ludia ktorí dochádzaju s chorými do styku a maju malé deti, tak sa chránia a chránia si ja tie decká aby sa nemuseli dusiť s následkami na mozgu, navyše sa stravuju zdravo aby minimalizovali aj riziko rakoviny, ty asi potrebuješ niečo alebo niekoho zosmiešnovať, aby si sa cítila dobre?
@inspiration2 cierny kasel sa lieci ....cierny kasel b.pertussis jej citlivost na atb je velmi miziva .nehovoriac .zvacsa sa pride na to .ze je to ck .ked pacos nie je infekcny ...takze atb liecba je viac ako otazna .spravna strava voci kazdemu ochor.virusu je jedno .co jes ..pre neho je dolezita citlivost organizmu ..co sa hrub.creva tyka ..strava .genetika .fajcenie .alkohol...slabe povedomie o preventivkach od utc.veku ...a dovolim si oponovat .u CA zalezi na vcasnom zachyteni a kvantum ludi s hrub.crevom je vyliecenych ...ck je kvantum ludi ocko.tj maju protilatky a o detoch nehovoriac ..uvidime u neocko deti ako budu ck zvladat s vit.C a hojdacim kreslom..
@inspiration2 Počkáme si na tú strašnú epidémiu osýpok a CK a potom uvidíme kto to lepšie zvládne.... 😉
@adsumus moja kamoška má syna ktorý po hexe dostal epi záchvaty a momentálne je jeho mozog na úrovni 3 mesačného dieťaťa, dovtedy spokojné šikovné dieťa, chceš zosmiešňovať niekoho trápenie tým že šíriš strach z epidémie pred matkami ktoré nechcú ísť do rizika trvalého poškodenia zdravia svojich detí? Tak nech sa páči a ak by si chcela spoznať Romanka tiež môžeš 👍 takže počkám si na tu epidémiu ktorá je dokonca menej pravdepodobná ako to že zajtra havarujem, pretože každý deň sedím v aute a som vystavená riziku, možno mi poradíte na to nejaký vitamín za 50€ alebo vakcínu z ktorej zostanem neplodná ako po vakcinácii proti rakovine krčku maternice 😁 kokos žiť v strachu ako vy dve, ani nevychádzam z domu 👀😱
@aristka genetická predispozícia na rakovinu je asi 5% zo všetkých prípadov. Moja babka v živote nefajčila, nikdy nepila, bola abstinent a zomrela mladá takže držím Vám palce nech ste zdravé ale verte že vakcína vás pred nešťastím neochráni, to by bolo extra ľahké
@evittam stavím sa že neočko deti budú mimo ohrozenia ako naposledy v Nemecku kde drvivá väčšina nakazených detí boli očko 👍 Hmmmm

@aristka Už mi dajte obe pokoj s nejakým "laikom" - ani tam ten príspevok už nie je - nakoľko ho admin zrušil, takže tak. Ale ako vidím už ste dve, ktoré to irituje. Ale bavte sa ďalej.....a bezo mňa. Ďakujem.