Očkovanie kvôli chorobám, ktoré prinášajú utečenci
Mam kamaratku, ktora ma take stare dieta ako ja. Nedava ho ockovat. No ja ju nesudim, kazdy robi to, co veri, ze je najlepsie pre jeho dieta. Ja svojho davam pekne ockovat podla ockovacieho kalendara. Moje presvedcenie plynie z toho, ze k nam utecenci zacali prenasat uz davno vymiznute choroby a neochranit svoje dieta aspon ciastocne proti nimi, by bolo prilis velke susto pre mna. Nie je to prilis velky risk v dnesnej dobe neockovat dieta?
@inspiration2 co bolo pricinou umrtia u tvojej babky ....stastie ,nestastie ...vakcina je prevencia inf.chorob a nie nastroj na stastie..
@adsumus preber sa z tvojho sna:
MUDr. Vavrečka: "Zaplaťpánbůh pro výrobce vakcín a pro všechny zkorumpované doktory, úředníky a vědce, že tu vůbec nějací odpůrci očkování jsou. Teď se totiž budou velmi hodit i jim. Tu psí hlavu je potřeba někomu rychle a účinně nasadit.
Pro mnohé to proto musel být expertní šok, když v roce 2014 vědecké studie na paviánních modelech prokázaly, že očkování proti černému kašli novými acelulárními vakcínami (například široce rozšířenou vakcínou InfanrixHexa) nedokáže zabránit přenosu černého kašle. Dogma kolektivní imunity proti černému kašli se ocitlo v troskách.
O problému acelulárních vakcín, o kterém už ví opravdu celý vědecký svět, u nás není ani slovo. Proč by poté mělo pár procent odmítačů očkování zapříčinit doporučení k očkování všech těhotných matek, o tom není nikde ani ten pověstný povzdech. Ministerstvo zdravotnictví ČR se spíše chová jako reklamní agentura či advokát výrobců dysfunkčních vakcín.
Očkovaný pavián sice sám po expozici patogenu klinicky neonemocní, ale úspěšně dál přenáší bakterii bordetella pertussis na neočkované paviány a ti poté onemocní. Dokonce se při těchto studiích zjistilo, že očkovaní paviáni přenášejí a šíří černý kašel po delší dobu, než neočkovaní paviáni, kteří onemocněli.
Selekčním mechanismem zakládá plošné očkování potřebu budoucího dalšího očkování téhož jedince jinými vakcínami proti stejnému onemocnění. V tomto ohledu je očkování opravdu úžasný byznys, který vyvolává sám svou potřebu a svým způsobem se „replikuje“. Očkovací průmysl sám funguje vlastně jako virus. Za 10–25 let vymění antigenní strukturu svých vakcín na trhu a to mu zajistí další úspěšný ekonomický vývoj a jeho „evoluci“." http://bit.ly/CkaselZpet
@inspiration2 ale prosím ťa si si myslela, že ma zošokuješ? ty sa radšej sama preber z hypnozy, očkovanie na paviánoch malo svoje pokračovanie a chráni pred vážnym smrtelným priebehom choroby. tuhársky ujo musel potom písať ospravedlnenia, že dezinformoval, pardon toto som nevedel. https://www.facebook.com/bezpecne.ockovanie/pos...
@adsumus a opýtaj sa svojho pediatra koľko nežiaducich účinkov nahlásil, moje 60 ročná pediatrička ani jeden napriek tomu ako hovorí ich bolo mnoho!!!! Ale bohužiaľ nijako nedokáže že tam bol priamy vplyv, vždy sa to zhodí na imunitu a teda % ktoré sa uvádza nieje pravdivé! A keď sa chceš hádať napíš MUDr Vavrečkovi ak niesi pediater, čo asi niesi keď tu kopíruješ články z najmama 😊 a prajem ti pokojný život, ja by som v takom strachu akom žijete žiť nechcela 😱
@inspiration2 tvoja pediatrčiaa je asi lahostajná k nežiaducim učinkom, to je u mna krysa, ale myslím, že imaginárna, v žiadnom strachu nežijem, máš to pomýlené, ja som v pohode aj s chorobami, sme očko aj s očkovaním, sme očko. 😉
@adsumus tak keď si v pohode tak prečo riešiš ostatné mamky? 😀 to nejde veľmi dokopy. Moja pediatrička nieje krysa, krysa je každá žena ktorá má pocit že je najmúdrejšia a je ľahostajná k tým, čo majú deti po vakcinácii doživotne ležiace a ešte je jej čudné, že na základe takej skúsenosti sa niekto opováži neočkovať ďalšie, nikomu neprajem také dieťa mať, ale niekedy mám pocit že niektoré ženy sa asi z toho svojho sna neomylnosti nikdy nepreberú bez toho aby niečo nezažili, lebo žiť tým, že vyhladávam po nete kto kde dostal nejakú korelu tak to ti poviem to máš velmi pestrý program 😀 mať tvoje starosti 😀 veľa šťastia v hladaní článkov o chorých deťoch, to je aké morbídne hobby toto...ble, vypínam si upozornenia, hádaj sa so sebou a hľadaj ďalej
@inspiration2 ja nikoho neriešim, som v diskusii o očko a som ZA a viem prečo, aby deti nezomierali kvoli klamstvám sfanatizovaných hlupákov.
@mirkaaa80 mirka moja alternatíva je presne rovnaký biznis ako klasická medicína a títo ludkovia maju klientelu široku, ludí ochotných liečiť sa vitamínmi, detoxikovať sa a svoje deti, liať do seba bielidlá a tak dalej, minule ich trolloval jeden, že sa natieral horčicou a super sa vyliečil, tak chytil 50 lajkov za dve hodiny akolkí sa doteraz natieraju aj ked toprezradil netušíme, nuž hluposť sa tomu hovorí, nuž a prečo klame žena pol roka že jej dieťa zomiera po mmr celemu koníku, tak to naozaj netuším, podla mna totálne sfanatizovaná alebo čo, naozaj netuším.
@mirkaaa80 ze by propagovanim potencovanych ocko latok.propagaciou alternativy ako profylaxia chorob.propagaciou roznych cisticiek vody.super vysavacov....mozno koloidneho striebra .mms ...je toho kvantum a v neposledom rade .nezdanena zarobkova cinnost vdaka dobrovolnym prispevkom nezamestnaneho za jeho osvetu ohladom skodlivosti ockovania.
@adsumus koľké šťastie že ty si na MK a niesi sfanatizovaná hlupaňa že 😂 a všetkým nám objasníš kto hlupák je, ale ty to isto niesi, len všetci čo neočkujú...len zatiaľ si jediná kto neustále na MK rieši očko tak neviem ale mne to ako fanatizmus pripadá možno poznáš ten citát o tom ako nevieš o tom keď zomrieš....😂😂😂😂👏👏👏👏
Ja by som povedala ze aj ockovanie je maximalny biznis!!!! Tak ako vsetko ostatne. Nikomu uz nezalezi na cloveku a zdravi, prvorade su peniaze!!! A preto je dolezite aby sa clovek zaujimal o to, co sa okolo neho deje, a neprijimal vsetko slepo ako taka ovca...ja som sa donedavna tiez nezaujimala o ockovanie podrobnejsie. Proste bola poradna, zaockovali mi maleho a hotovo. A mame zaockovane okrem meningokoka vsetko, aj nepovinne. Takze ma to stalo aj kopu penazi. Ale ked som sa nahodou dozvedela pre mna nove info o negativach ockovania, bola som sokovana a cim viac sa tomu venujem, zapada mi vsetko do seba ako puzzle. Dovtedy som netusila ze okrem teploty moze byt aj iny negativny ucinok. Ale teraz to zacinam chapat, preco je maly alergik, s atop.skzemom, hyperaktivny, liecime sa na imunologii....kojila som ho 2 roky, tak preco ma oslabenu imunitu ked vsetci v rodine su zdravi? Vlastne uz aj ja mam oslabenu imunitu, po tom co som sa dala zaockovat hpv vakcinou( vsak som im zozrala tie kecy jak to chrani proti rakovine)za cca 300 eur. kazde 2 mesiace som brala atb. az som tiez skoncila u imunologa, po dlhsej liecbe sa to upravilo, a ked som sa dala zaockovat proti tetanu, po 3 tyzdnoch bola imunita znova v keli. Ja len nechapem, ze ak su taketo polemiky ohladom tych neziaducich ucinkov, preco sa kompetentni brania o nich informovat, preco neurobia studie a testy kde nam dokazu ze sa nemame coho bat. Preco lekari neinformuju matky o tychto neziad.ucinkoch. a ked aj matka pride k lekarovi , ze dieta ma po ockovani nejaky problem, nikto jej neveri, presvedcia ju ze to s tym nesuvisi, a je len histericka. Myslim si, ze najlepsie to dieta pozna prave jeho matka, tak preco jej neveria ked hovori ze napr nastala po ockovani zmena v spravani? Pretoze aj pediatri su klamani. Preco je mozne aby farm.firma vypustila niektore testy ked vakcinu testuju? Vies o tom ze vakciny nie su testovane na pridavne latky, teda ich vplyv na organizmus? A ze tie latky sa tam davaju prave preto, aby firma usetrila, lebo inak by tam museli dat ovela viac antigenov co je drahe? Tak preco sa potom vsetci "vozia" po rodicoch ktori len chcu odpovede? A rodic ktori odmieta ockovanie je egoista, sebec, nevzdelany...preco sa rodicja ockovanych deti boja neockovanych. Ved ked su ockovani sa nemusia bat, ved su chranenj, nie? Ja osobne ockovanie neodmietam, chcem dieta zaockovat, ale nie tymito vakcinami!!!! Ja len nech sa kazdy stara sam do seba, cely svet je velky biznis a na jednotlivcovi nezalezi.
@mirkaaa80 môžeš si dosštudovať ked chceš odpovede nikto ti v tom nebráni, studii o bezpečnosti očkovania su kvantá, lekári prevádzkuju stránku, kde sa rodičia pýtaju a dostavaju odpovede, občas len utočia a obvinuju vedu a lekárov hlava nehlava za všetko možné aj nemožne.
takže smeruj otázky na odobrníkov http://www.sprievodcaockovanim.sk/caste-otazky-...
@mirkaaa80 a aby si sa dostala trochu do obrazu ake testované na bezpečnosť su vakcíny, posielam zoznam bezpečnostých vyskumov, rozklikaj si podla rokov.
@adsumus už sem fakt prestaň písať tie bludy. Alternatívna medicína nie je povinná a očkovanie ÁNO! Prečo by alternatívci odrádzali ľudí od očkovania, keď by tým de facto redukovali počet potencionálnych klientov, ktorých by následne po očkovaní mohli detoxikovať a liečiť??? Keby mali zištný záujem, tak by to bol záujem v očkovaní pokračovať, ak by im to naháňalo klientelu. Naozaj skús zapojiť občas aj nejaké vlastné uvažovanie. Nie len to, čo ti lievikom nalejú do hlavy výrobcovia vakcín.
@adsumus drvivá väčšina ťa má plné zuby, nie len antivax. Stačí si pozrieť tvoju famóznu tému o utečencoch, kde si na konci bola zrelá pre psychiatra od toľkých negatívnych reakcií a vlastnej neschopnosti čeliť im a primerane argumentovať. Ženy ťa tam doslova prevalcovali. Čudujem sa, že máš chuť ešte vôbec niečo niekde písať. Ja by som chodila po kanáloch 😀 Ale asi ťa dobre platia 😀
@alaguema no ved sa pozri, len na tejto jednej stránke máš dva zablokovane nicky, ktoré vystupili ako antivaxerky proti mojim informáciam a s rozpávkami ako mi niekto platí, zostáva len hádať čie tie druhé nicky tak mohli byť. a kolko dalšich nickov tuná vystupuje z piatich roznych počítačov a jednej osoby, ale ved snažte sa dalej, možno sa vám jedného dna podarí ma dostať z kona preč.
len si dovolím aj upozorniť, nato, že moja predpoved o príleve utečencov z roku 2013 sa nakoniec ukázala ako pravdivá, aj ked som si samozrejme vtedy od vás vyslúžila spršku posmeškov a utokov ako vždy. lenže to je od vás také typické, že si nevidíte na špičku nosa a vysmievate sa tým, čo si vidia.
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/epidemie-a-pripady-ockovanim-preventabilnych-ochoreni/
@alaguema a ešte si zabudla povedať, že sme skrížili zbrane aj v teme o homosexuáloch, tam si ma zas obvinovala, že som chlap a to dokonca homosexuál, na základe toho, čo som napísala, že som člen a nie členka, máš rozbujnenu fantáziu trochu, a to všetko pretože si dovolím s paničkou nesuhlasiť v tom, že homosexuáli nemaju právo adoptovať si deti, tam ti zas niekotré písali, že si vytretá ty. ja si to ale nemyslím, skor si myslím, že neznesieš iný názor ako ten tvoj a snažíš sa ho zadupať ako sa dá. zosmiešnovaním, krivými obvineniami a priamymi či nepriamymi urážkami.
@adsumus 😀 obvinila? Byť chlap je niečo, z čoho sa dá obviniť? Posiela sa za to na súd? Opäť tie tvoje argumentačné schopnosti 😀 Neobvinila som ťa. Mala som dojem, že si chlap. A stále nemám jasno v tom, čo vlastne si. Nemyslím si, že jedna žena - matka môže ostať ľahostajná pri čítaní niektorých reálnych príbehov tu na MK, ktoré napísali mamy, ktorých deti ostali po očkovaní trvalo a ťažko postihnuté na celý život. Ak toto s tebou nepohne, tak máš buď nulovú empatiu, alebo nie si matka. A je mi naozaj jedno, kto si a čo si a tvoja sexuálna orientácia je mi úplne ľahostajná. Jediné, čo ma zaujíma je, aby ti čo najmenej ľudí skočilo na tvoje drísty. Ty ako osoba ma nebavíš a nezaujímaš. Vypínam upozornenia, tak šetri energiu.

@inspiration2 prepáč, ale ako ja zosmiešnujem jeho trápenie? tým, že niekto iný má osypky? si mimo uplne, chybu robia tí, čo klamu rodičov, že deti maju všetky choroby vylučne z očkovania. ty si spoznaj deti, čo su postihnute lebo ich rodičia nedali zaokčovať kvoli klamstvám antivaxerov a potom vyskakuj na iných, že su za očkovanie a očkuju si deti a boja sa reálnych vecí nie chorob, ktore už neovplyvnia
http://najmama.aktuality.sk/clanok/237329/zakli...
http://www.solen.sk/pdf/ba4d71dd66c1479d7ca877e...