Očkovanie proti chrípke
Ahojte mamičky, ktoré očkujete proti chrípke aké máte skúsenosti.Mám 4ročnú slečnu,ktorá nastupuje do škôlky,minulý rok sme museli dochádzku prerušiť,lebo bola každý mesiac minimálne 2 týždne na ATB.Preto zvažujem toto očkovanie.ďakujem za odpovede 😀
@zuzanapjat ..ti vsetci s neziaducimi ucinkami nie su vymysleni !! ..to su Ruski AGENTI !! (plati ich Putin (FAKT))
a tu je jasny dokaz (tento clanok)
@prevenar jj :D
@zuzanapjat je rodiel mať nežiaduce učinky po okčovaní a prekonať chrípku, žiadna mrtva vakcína ti nerozloží tkanivo v plucach, tak že sa udusíš, to sa deje pri chrípke nie pri očkovaní, pri očkovaní telo reaguje výrobou protilátok, nie ochorením, ak by sme choreli po očkovaním mrtvým vírusom, neočkovalo by sa, logicky. a tých ludí čo spomínaš, kto su, ja sa očkujem každoročne a čudo judo, nič, ani len vpich som necítila a narozdiel od očkovania proti tetanu som ani následne necítila komplet nič a dám ti vedieť ako som dopadala toho roku, vieš, pre mna je doležité chrániť ludí v mojom okolí, ktorí su oslabení a chrípku neprejdu dvomi týždnami poležania v posteli. s tým vaječným bielkom neviem, čo píšeš, kto je alergický je, s tým nič nenarobí, neznamená, že je lepšie zomrieť na chrípku a podobne.
@zuzanapjat ale ak potrebuješ zarobiť na propagácii narosanu, to ti nik neberie, argumenty proti očkovaniu si ale nedala žiadne. neočkuješ sa, ani ujček prevenar ale diskutujete o očkovani proti chrípke, prečo? vadí vam, že neikto sa aj zaočkuje, trápia vás tie 4% slovákov?
@adsumus ja by som to povedala tak, že sa k tejto téme viac nebudem vyjadrovať. Skúsenosti sú tu pozitívne a negatívne. Ale ty melieš dookola, akoby len pozitívne boli. A čo sa týka Narosanu, ja ho nepredávam. Ty predávaš vakcíny? :D Keď takú hlúposť vyťahuješ? Ak xy ľudí napíše, že malo najhoršiu chrípku v živote po očkovaní...... u nich je to irelevantné, či išlo o skutočnú chrípku, alebo nežiadúci účinok. Jednoducho a stručne - mali príznaky chrípky.
@zuzanapjat Ale prosím ta, všetci co sa nedame zaočkovat proti chripke tak ju určite dostaneme, budeme mat neskutocne hrozny priebeh choroby a nie je vylúčené ze zomrieme. Preto je jedina zachrana úžasná vakcina proti chripke. (To je uplne jedno,ze vakcina bola vyvinutá na najčastejšie typy z minulého roka...).😉
@zuzanapjat ja ti píšem svoju skusenosť, ja som vpich ani necítila potom som čakala že dostanem smrtelnu formu chrípky, lebo ludia píšu na internete, čo tam po doktoroch, potom mi vypadla plomba, to bolo určite tiež z očkovania a potom som bola zdrava po celý rok, dokonca ma obišli aj moje vianočne choroby, ked pravidelne na vianoce ochoriem, takže sa veselo pripájam k 66% ludom v USA, ktorí sa očkuju proti chrípke o 5% viac ako rok pred tým, aj tento rok a potom zas napíšem, či som to nejako prežila vobec to očkovanie, ok?
Prosím vás, mám doma vakcínu, ktorej záruka konci v júni. Môžem ju použiť v septembri?
Otec sa daval pravidlne ockovat proti chripke v poslednych rokoch... a v dvoch rokoch po sebe dostal najhorsie chripky svojho zivota.... a tie mu sposobili stenozu mitralnej chlopne na srdci... potvrdili mu to aj lekari na USCH a teraz caka na operaciu, skoro nam uz na jesen zomrel..
Ockovat
To je ale znoska hluposti ktoru sem pisu paranojici. Maju vyhodu v tom, ze ludi ktorymi svojimi recami a zhubnosti ockovania a odradenim od ockovania zabiju sa nepridu stazovat. Mrtvy sa nestazuje.
Nie

A preto vivat predražený Narosan. Ako tehotná ho beriem jediná z rodiny momentálne a stihla som sa postarať o chorého manžela, následne mladšieho syna a teraz staršieho syna. A musím poklopať, zatiaľ som jediná fit. A bez očkovania.