icon

Očkovanie proti chrípke

martinals
24. aug 2018

Ahojte mamičky, ktoré očkujete proti chrípke aké máte skúsenosti.Mám 4ročnú slečnu,ktorá nastupuje do škôlky,minulý rok sme museli dochádzku prerušiť,lebo bola každý mesiac minimálne 2 týždne na ATB.Preto zvažujem toto očkovanie.ďakujem za odpovede 😀

Strana
z3
zuzanapjat
6. sep 2018

A preto vivat predražený Narosan. Ako tehotná ho beriem jediná z rodiny momentálne a stihla som sa postarať o chorého manžela, následne mladšieho syna a teraz staršieho syna. A musím poklopať, zatiaľ som jediná fit. A bez očkovania.

prevenar
6. sep 2018

@zuzanapjat ..ti vsetci s neziaducimi ucinkami nie su vymysleni !! ..to su Ruski AGENTI !! (plati ich Putin (FAKT))

a tu je jasny dokaz (tento clanok)

https://dennikn.sk/1216067/rusi-podporuju-proti...

zuzanapjat
7. sep 2018

@prevenar jj :D

prevenar
7. sep 2018
adsumus
8. sep 2018

@zuzanapjat je rodiel mať nežiaduce učinky po okčovaní a prekonať chrípku, žiadna mrtva vakcína ti nerozloží tkanivo v plucach, tak že sa udusíš, to sa deje pri chrípke nie pri očkovaní, pri očkovaní telo reaguje výrobou protilátok, nie ochorením, ak by sme choreli po očkovaním mrtvým vírusom, neočkovalo by sa, logicky. a tých ludí čo spomínaš, kto su, ja sa očkujem každoročne a čudo judo, nič, ani len vpich som necítila a narozdiel od očkovania proti tetanu som ani následne necítila komplet nič a dám ti vedieť ako som dopadala toho roku, vieš, pre mna je doležité chrániť ludí v mojom okolí, ktorí su oslabení a chrípku neprejdu dvomi týždnami poležania v posteli. s tým vaječným bielkom neviem, čo píšeš, kto je alergický je, s tým nič nenarobí, neznamená, že je lepšie zomrieť na chrípku a podobne.

adsumus
8. sep 2018

@zuzanapjat ale ak potrebuješ zarobiť na propagácii narosanu, to ti nik neberie, argumenty proti očkovaniu si ale nedala žiadne. neočkuješ sa, ani ujček prevenar ale diskutujete o očkovani proti chrípke, prečo? vadí vam, že neikto sa aj zaočkuje, trápia vás tie 4% slovákov?

zuzanapjat
8. sep 2018

@adsumus ja by som to povedala tak, že sa k tejto téme viac nebudem vyjadrovať. Skúsenosti sú tu pozitívne a negatívne. Ale ty melieš dookola, akoby len pozitívne boli. A čo sa týka Narosanu, ja ho nepredávam. Ty predávaš vakcíny? :D Keď takú hlúposť vyťahuješ? Ak xy ľudí napíše, že malo najhoršiu chrípku v živote po očkovaní...... u nich je to irelevantné, či išlo o skutočnú chrípku, alebo nežiadúci účinok. Jednoducho a stručne - mali príznaky chrípky.

evittam
8. sep 2018

@zuzanapjat Ale prosím ta, všetci co sa nedame zaočkovat proti chripke tak ju určite dostaneme, budeme mat neskutocne hrozny priebeh choroby a nie je vylúčené ze zomrieme. Preto je jedina zachrana úžasná vakcina proti chripke. (To je uplne jedno,ze vakcina bola vyvinutá na najčastejšie typy z minulého roka...).😉

adsumus
9. sep 2018

@zuzanapjat ja ti píšem svoju skusenosť, ja som vpich ani necítila potom som čakala že dostanem smrtelnu formu chrípky, lebo ludia píšu na internete, čo tam po doktoroch, potom mi vypadla plomba, to bolo určite tiež z očkovania a potom som bola zdrava po celý rok, dokonca ma obišli aj moje vianočne choroby, ked pravidelne na vianoce ochoriem, takže sa veselo pripájam k 66% ludom v USA, ktorí sa očkuju proti chrípke o 5% viac ako rok pred tým, aj tento rok a potom zas napíšem, či som to nejako prežila vobec to očkovanie, ok?

yollanda
20. mar 2019

Prosím vás, mám doma vakcínu, ktorej záruka konci v júni. Môžem ju použiť v septembri?

didi35
20. mar 2019

Otec sa daval pravidlne ockovat proti chripke v poslednych rokoch... a v dvoch rokoch po sebe dostal najhorsie chripky svojho zivota.... a tie mu sposobili stenozu mitralnej chlopne na srdci... potvrdili mu to aj lekari na USCH a teraz caka na operaciu, skoro nam uz na jesen zomrel..

martinals
autor
20. mar 2019

@didi35 to je mi veľmi ľúto,bolo to pre vás ťažké obdobie,no som rada že ste to prekonali.Ja som sa nakoniec rozhodla neockovat a som rada.Dcerka nebola chorá ani raz (klop - klop), zrejme si jej telo už vybudovalo imunitu na tie detské "virózy".

adsumus
24. jún 2019

@martinals no to asi ťažko, kedže vírus chrípky mení svoju podobu každý rok.

semila001
27. jún 2020

Ockovat

bohus43
6. aug 2020

To je ale znoska hluposti ktoru sem pisu paranojici. Maju vyhodu v tom, ze ludi ktorymi svojimi recami a zhubnosti ockovania a odradenim od ockovania zabiju sa nepridu stazovat. Mrtvy sa nestazuje.

kristina100
26. aug 2020

Nie

mirka468
21. okt 2024

@mirola
@mirola čo??? Po očkovaní smrť veď ja som ties sa daka očkovať proti chripke a všetko super som skoro mesisv po a žiadne nežiadúce účinky som nemala

Strana
z3