icon

Očkovanie proti Covidu - deti 5-12

20. dec 2021

Prosim bez hadok! Kazdy ma pravo na svoj nazor. Chcela by som vediet ci planujete dat deti v tejto vekovej kategorii ockovat a ak ano preco? Ci su to deti so znizenou imunitou, zdrave atd.. Ja dieta zatial zaockovat nechcem, je skolkar a ma momentalne covid a je bezpriznakovy, nevidim v tom teda vyznam aj ked sa trosku obavam postcovidoveho syndromu. Ale rada si vypocujem argumenty preco mozno ano a celkovo co si o tom myslite. Ja sa trosku aj obavam ze v buducnosti to bude povinne.

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
katulienkax
20. dec 2021

nie nie nie - starsia priznaky 2 dni, mladsia bezpriznakova. Podla mna planuju na nase deti nieco zakerne ... A manzel ma 2 davky a napriek tomu to schytal. Niekto tu velmi chce opichat nase deti - dovod zatial netusime. Samozrejme dobrovolne podla zvazenia chorobnosti svojho dietata ano ale ziadne ze povinne

lubka261
Autor odpoveď zmazal
janai1
20. dec 2021

@katulienkax a čo plánujú?🤣

luba41
20. dec 2021

nie..mali sme doma covid, ona ani neochorela..je možné, že to prekonala predtým a "ani sme si nevšimli.."..všetko čo viem, tak deti - max den teplota alebo hnačka, alebo soplík..

katulienkax
20. dec 2021

@janai1 stale pocuvam o neplodnosti, ze to poskodi ich plodnost = pretoze WHO vyhlasilo ze je nas vela
A to ci to poskosi plodnost budeme vediet tak o 10 rokov pri kategorii 5 - 12 ked budu planovat deti

jazernica
20. dec 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

Mali sme Covid, deti bezpriznakove..nikdy by som nedala očkovať.

jvlo
20. dec 2021

nie nedam. Deti mali par hodin teplotu a nadchu...

diewcatqoo
20. dec 2021

Som dost na vazkach, co sa tyka ockovania syna. Ma takmer 5 rokov, ale je to take tintitko, ze susedkin 2 rocny syn vazi viac nez on. Je casto chory, ma aj autoimunitne ochorenie... V januari ideme na kontrolu na imunologiu, tak urcite preberieme aj ockovanie.
Z covidu az taky strach nemam, aj ked ho urcite neberiem na lahku vahu. Prekonali sme ho, aj ked teda u nas to az take lahke nebolo - syn mal zapal pluc a mesiac po tom este stale nie je uplne ok. Vacsi strach mam asi z PIMS. Nejako som sa nedocitala zatial o tom, aky maju vakciny vplyv na PIMS, ale priznam sa, ze som tieto informacie zatial ani cielene nevyhladavala.
Urcite sa o ockovani nebudem radit s mamickami na koniku, ale s odbornikmi.

janai1
20. dec 2021

@katulienkax 🤣🤣🤣 to si robíš srandu

anjelikdianka
20. dec 2021

Nie.Ani my nie sme očkovaný a ani sa nechystáme.Ja a muž sme kovid prekonali,deti boli celý čas snami doma a nechytili to možno prekonali bezpríznakovo.V poslednom čase v našom okolí ochorejú väčšinou očkovaný ľudia a nemajú najlahší priebech.Detom určite nedám pichnuť experimentálnú vakcinu.

amarilka26
20. dec 2021

Nie, nedam. Pride mi hlupost ockovat dieta aby sme chranili druhych.

katulienkax
20. dec 2021

@janai1 no tak mi povedz preco tu tak silou mocou chcu ockovat deti, preco ... Ved uvidis ze to tu bude povinne do roka aj pre deti ... Im sa reprodukcne organy vyvijaju. A ockovani prenasaju nakazu - moj muz je pozitivny po 2 davkach takze argument ze ockovany ochrani starsich je blud

jana_eyre_2
20. dec 2021

Áno, dám zaockovat všetky tri deti.. majú kovid práve za sebou, našťastie len s mierne zlým priebehom, avšak chcem aby boli o to viac chránené..
poznám osobne ženu, ktorej syn skončil s vážnym stavom na are, kvôli postcovidu.. to že je to menej časté neznamená že to neexistuje a deti majú z prekonania protilátky tak mesiac.. pediatrická nám očkovanie odporúča a ja jej dôverujem.. očkovaniu som vždy dôverovala..

Každý ako uzná za vhodné nech kona a nijako ho nesúdim, takže prosím o to isté voči mne.. ja budem určite očkovať, tak ako som aj seba a korona aj tak bola nepríjemná a pôjdem aj na tretiu dávku..

dadis
20. dec 2021

@katulienkax Ach, no 😁. Dobre.

cingi
20. dec 2021

Hehe tu sa clovek docita zaujimavosti (neplodnost!)

Som vedec. A na zaklade vedeckych poznatkov som dala svoju dceru zaockovat /8r/. Kazdemu to odporucam.

evaachesa
20. dec 2021

@katulienkax snáď vieš že aj zaočkovaní sa môžu nakaziť, však? 😏 Inak ten vtip s WHO bol fakt dobrý 😀👍

sandrika1986
20. dec 2021

Nie, nedám ich očkovať !

makova333
20. dec 2021

Ano, dam zaockovat. Reprodukcne organy ma vyvinute od narodenia 😀

livuska124
20. dec 2021

@jana_eyre_2 naša (vtedy 4,5r.) mala 4 dni 40tky pri covide chúďa, bola ako handrová bábika :(

jana_eyre_2
20. dec 2021

@livuska124 chudatko malé 😔 také dlhé a vysoké teploty musia maximalne vysilit..