icon

Očkovanie proti rakovine krčka maternice: Áno alebo nie?

26. sep 2025

Dali by ste alebo daliste svoju dceru zaočkovať proti rakovine krčka maternice?

amonet
26. sep 2025

ano. presla som si konizaciou ak existuje minimalna moznost ju chranit tak to skusim

doriiis
26. sep 2025

Dám aj dcéru a syn už je plne zaockovany

anonym_d98715
Autor odpoveď zmazal
anonym_6b808f
26. sep 2025

@anonym_autor nie nedala a ani nedam

reela
26. sep 2025
@anonym_d98715
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d98715 ocividne chlapci nemaju maternicu. Ale toto ockovanie mu pokoze predist rakovine penisu a genitalnym bradaviciam...

doriiis
26. sep 2025
@anonym_d98715
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d98715 ....tento tvoj komentár len ukazuje tvoju nevzdelanost v tomto smere. Je hlúpy a úplne od veci. Názor nech si urobí každý sám. Narozdiel od teba mám čo to naštudované a preto viem, že toto očkovanie je veľmi potrebné rovnako pre obe pohlavia.

katarinaba
26. sep 2025

stredny syn je zaockovany, najmladsieho dam, ked bude mat na to vek, najstarsi - ked bol na to cas sa neockovalo (aspon si na nic take nespominam) a teraz je uz dospely, nech sa zariadi podla seba

anonym_793cbe
26. sep 2025

Treba učiť mladých ze sa nemá s kade kým sexovať. A používať kondóm 🤷‍♀️nie nedám ani jedno svoje dieťa

anavixy
26. sep 2025

Určite áno.

anonym_3d8454
26. sep 2025
@anonym_793cbe

Treba učiť mladých ze sa nemá s kade kým sexovať. A používať kondóm 🤷‍♀️nie nedám ani jedno svoje dieťa

@anonym_793cbe darmo tvoje dieta bude vediet kde a s kym sexovat, ked ho podvedie partner / partnerka. Za vlastne dieta by som ruku do ohna nedala, nie este za cudzie.
Je v poriadku ked nechces dat, ale prepac, tymto si to obhajovat? Pekne naivne. Nakazit sa moze aj dospely.

anavixy
26. sep 2025
@anonym_793cbe

@anonym_793cbe pekná sprostosť… toto ich učiť určite treba, ale pred HPV ich len to neochráni

anonym_793cbe
26. sep 2025
@anonym_3d8454

@anonym_793cbe darmo tvoje dieta bude vediet kde a s kym sexovat, ked ho podvedie partner / partnerka. Za vlastne dieta by som ruku do ohna nedala, nie este za cudzie.
Je v poriadku ked nechces dat, ale prepac, tymto si to obhajovat? Pekne naivne. Nakazit sa moze aj dospely.

@anonym_3d8454 koľko žien ostalo po vakcíne neplodnych alebo mali zrazu x rôznych ženských problémov, za ten risk to nestojí, nebudem zodpovedná za to ze moje dcéry nebudú môcť mať deti alebo budú mať rôzne problémy

anonym_793cbe
26. sep 2025
@anavixy

@anonym_793cbe pekná sprostosť… toto ich učiť určite treba, ale pred HPV ich len to neochráni

@anavixy ani vakcína nemusí, vakcína nezaručí ze človek to nedostane

petronellla87
26. sep 2025
@anonym_793cbe

@anonym_3d8454 koľko žien ostalo po vakcíne neplodnych alebo mali zrazu x rôznych ženských problémov, za ten risk to nestojí, nebudem zodpovedná za to ze moje dcéry nebudú môcť mať deti alebo budú mať rôzne problémy

@anonym_793cbe koľko?

anonym_3d8454
26. sep 2025
@anonym_793cbe

@anonym_793cbe ani citat s porozumenim nevies?

shelby88
17. okt 2025

Tiež som nedala očkovať