Očkovanie proti rakovine krčka maternice: Áno alebo nie?
Dali by ste alebo daliste svoju dceru zaočkovať proti rakovine krčka maternice?
Dám aj dcéru a syn už je plne zaockovany
@anonym_autor nie nedala a ani nedam
@anonym_d98715 ocividne chlapci nemaju maternicu. Ale toto ockovanie mu pokoze predist rakovine penisu a genitalnym bradaviciam...
@anonym_d98715 ....tento tvoj komentár len ukazuje tvoju nevzdelanost v tomto smere. Je hlúpy a úplne od veci. Názor nech si urobí každý sám. Narozdiel od teba mám čo to naštudované a preto viem, že toto očkovanie je veľmi potrebné rovnako pre obe pohlavia.
stredny syn je zaockovany, najmladsieho dam, ked bude mat na to vek, najstarsi - ked bol na to cas sa neockovalo (aspon si na nic take nespominam) a teraz je uz dospely, nech sa zariadi podla seba
Treba učiť mladých ze sa nemá s kade kým sexovať. A používať kondóm 🤷♀️nie nedám ani jedno svoje dieťa
Určite áno.
Treba učiť mladých ze sa nemá s kade kým sexovať. A používať kondóm 🤷♀️nie nedám ani jedno svoje dieťa
@anonym_793cbe darmo tvoje dieta bude vediet kde a s kym sexovat, ked ho podvedie partner / partnerka. Za vlastne dieta by som ruku do ohna nedala, nie este za cudzie.
Je v poriadku ked nechces dat, ale prepac, tymto si to obhajovat? Pekne naivne. Nakazit sa moze aj dospely.
@anonym_793cbe pekná sprostosť… toto ich učiť určite treba, ale pred HPV ich len to neochráni
@anonym_793cbe darmo tvoje dieta bude vediet kde a s kym sexovat, ked ho podvedie partner / partnerka. Za vlastne dieta by som ruku do ohna nedala, nie este za cudzie.
Je v poriadku ked nechces dat, ale prepac, tymto si to obhajovat? Pekne naivne. Nakazit sa moze aj dospely.
@anonym_3d8454 koľko žien ostalo po vakcíne neplodnych alebo mali zrazu x rôznych ženských problémov, za ten risk to nestojí, nebudem zodpovedná za to ze moje dcéry nebudú môcť mať deti alebo budú mať rôzne problémy
@anonym_793cbe pekná sprostosť… toto ich učiť určite treba, ale pred HPV ich len to neochráni
@anavixy ani vakcína nemusí, vakcína nezaručí ze človek to nedostane
@anonym_3d8454 koľko žien ostalo po vakcíne neplodnych alebo mali zrazu x rôznych ženských problémov, za ten risk to nestojí, nebudem zodpovedná za to ze moje dcéry nebudú môcť mať deti alebo budú mať rôzne problémy
@anonym_793cbe koľko?
@anonym_793cbe ani citat s porozumenim nevies?
Tiež som nedala očkovať

ano. presla som si konizaciou ak existuje minimalna moznost ju chranit tak to skusim