icon

Odmietnutie MMR očkovania

sarah
15. feb 2023

Ahojte maminky, odmietla niektorá vás v blízkej dobe očkovanie MMR ? Nás sa to zatiaľ ešte netýka maly má len polroka ale to rýchlo ubehne a za chvíľu bude mat 15 mesiacov no strasne sa toho očkovania obávam keďže veľa detičiek bohužiaľ skončilo zle. Chcem sa spýtať či je to vôbec možné niekde som prečítala že hrozí pokuta len neviem v akej výške no asi som skôr ochotná zaplatiť pokutu ako ockovat malého. Ostatne očkovania má aj bude mat ale to MMR nechcem aby mal. A hlavne ako zareagovali vaši doktory na to

Strana
z3
lettty
4. sep 2023

Ahojte, prosím vás neviete mi poradiť? Dostala som predvolanie na úrad za neočkovaní mmr. Mám priniesť aj písomne vyjadrenie prečo nesúhlasím s očkovaním, máte nejake overené argumenty. Ďakujem

anavixy
4. sep 2023

@lettty hmm, nedala si svoje dieta zaockovat mmr vakcinou a az teraz zistujes preco?

lettty
4. sep 2023

@anavixy niekto tu uz dával dávnejšie, čo tam treba napísať, aby boli na úrade spokojní, len toľko …

cubo2
5. sep 2023

@lettty šak napíš pravdu.. Že si dieťa nedala zaočkovať, lebo nemáš dostatočný rozsah kognitívnych schopností, aby si pochopila, že očkovanie dieťa (a jeho okolie) ochráni pred nebezpečnými detskými chorobami...

sorayaardente
5. sep 2023

@lettty napríklad si dohladaj,že vo Francúzsku uznali na súde autizmus dvoch detí po mmr...že to bolo po vakcíne...a sú aj ďalšie prípady,len treba hľadať na nete

adula1234
6. sep 2023

@sorayaardente doktora ktorý spojil suvis autizmu a mmr očkovania donútili aby to stiahol niekde v dokumentoch som to našla robil na to výskum. Ake farmabiznis musi fungovať

danielka55
28. nov 2024

@sarah prosim ta ako ai si dopadla? Ja nechcem dat v 4 rokoch preockovat lebo v 15 mes sme skoncili po 14 dnoch od ockovania v nemocnici. Prestal chodit dokonca ani stvornozit nevedel. Stale padal,plakal,neevizny bol v noci neutichajuci plac. Bolo to hrozne. Zaver bol zriedkavé vedlajsie ucinky ktore odzneju a nevidia dovod na nepreockovanie. Uz to nechcem zazit aj ked to odznelo

myrra81
29. nov 2024

@danielka55 je to tvoje dieta a nikto tu z konikovych odbornicok ani pani Dr. nebude pri tvojom dietati, ked sa mu stav zopakuje znovu, alebo to bude este horsie.
Ja na tvojom mieste by som urcite neriskovala. Lekarke je jedno co bude s tvojim dietatom, ona si len potrebuje splnit svoju povinnost, ked sa nieco stane, ruky od vas pojdu prec…

danielka55
29. nov 2024

@myrra81 viem zazila som to v nemocnici ked mi tvrdili ze v 15 mes este neviem dobre chodit a pritom chodil uz od roka. Bolo to strasne ta bezmocnost

myrra81
29. nov 2024

@danielka55 ❤️🙏🏻🍀 drzim vam velmi palce nech ostane malinky v poriadku. nastastie NU odzneli, ale po dalsom ockavni nemusia..ja nemam malych ockovanych vobec a nikdy to nebudem lutovat aj keby dostali vsetky choroby na ktore sa ockuje, treba si o nich vsetko dostupne nastudovat a nakoniec zistite, ze sa nie je coho bat, v porovnani s chorobami na ktore zazracne ockovanie neexistuje. z vlastnej skusenosti v rodine a bohuzial aj z blizkeho okolia viem, ze som urobila to najlepsie co som pre svoje deti ako matka urobit mohla.

maria4304
22. jan 2025

@danielka55 presne takto isto sme dopadli aj my. V nemocnici nám povedali, že na 15 mesiacov je chôdza v poriadku. Ale malý nám chodil už od 10 mesiacov. Po očkovaní nemal stabilitu, padal. Asi najhoršie obdobie v mojom živote, keď sa človek boji, či mu dieťa neprestane chodiť úplne.Tiež mám v pláne odmietnuť, ale naša pediatrička je s tým ok, sama mi povedala, že nevie či by očkovať svoje dieťa v tomto prípade dala. Nikto to vlastne nijak neuzavrel.

nikkas
27. mar 2025

@sorayaardente to je aký test prosím ta dik

sorayaardente
29. mar 2025

@nikkas však som písala trec krec test...nájdite si na nete

majka4555
2. jún 2025
@sejjby

@zoja1234 ak zapnete vy rozum, budete vedieť ze v tejto dobe sú vakcíny už urobene tak, že nemajú pomaly žiadne vedľajšie účinky😃 pekný večer 😃

@sejjby fakt? Tak vy ste pekne naivna...vy nemate ponatia ani co Vam za kokteily miesaju..a mnaaam najlepsie boli tie covidove s viacerymi davkami vsak? A tie ucinky zas zamietnu pod koberec a budu sa vyhovarat, ze nikoho nenutili....keby tu dobu clovek nezazije na vlastnej kozi, tak tomu ani neverim,.. co by bolo keby ako asi teraz pri tychto novo nadupanych vakcinach....jdu blejt velebnosti 🤮

majka4555
2. jún 2025
@myrra81

@danielka55 ❤️🙏🏻🍀 drzim vam velmi palce nech ostane malinky v poriadku. nastastie NU odzneli, ale po dalsom ockavni nemusia..ja nemam malych ockovanych vobec a nikdy to nebudem lutovat aj keby dostali vsetky choroby na ktore sa ockuje, treba si o nich vsetko dostupne nastudovat a nakoniec zistite, ze sa nie je coho bat, v porovnani s chorobami na ktore zazracne ockovanie neexistuje. z vlastnej skusenosti v rodine a bohuzial aj z blizkeho okolia viem, ze som urobila to najlepsie co som pre svoje deti ako matka urobit mohla.

@myrra81 mozem ti napisat spravu ohladom ockovania?

Strana
z3