Odmietnutie MMR očkovania
Ahojte maminky, odmietla niektorá vás v blízkej dobe očkovanie MMR ? Nás sa to zatiaľ ešte netýka maly má len polroka ale to rýchlo ubehne a za chvíľu bude mat 15 mesiacov no strasne sa toho očkovania obávam keďže veľa detičiek bohužiaľ skončilo zle. Chcem sa spýtať či je to vôbec možné niekde som prečítala že hrozí pokuta len neviem v akej výške no asi som skôr ochotná zaplatiť pokutu ako ockovat malého. Ostatne očkovania má aj bude mat ale to MMR nechcem aby mal. A hlavne ako zareagovali vaši doktory na to
@babulkomale ano, kludne každý rok, moja mama bola 3 roky po sebe ;) vždy sa jej pýtali ci nezmenila názor
Je zaujímavé, že neočkované deti sú zdravé a očkované majú problém s imunitou chorobami , chýba tu výskum porovnať očkované a neočkované ale tu na Slovensku môžeme nato zabudnúť aj keby urobili pravdu nikto nepovie...Škoda, že sa mi oči otvorili až po covidovom očkovaní, kde som mala obrovské zdravotné problémy a dala som deti zaočkovať...../našťastie nie proti covidu/
@didi996633 A na túto zaujímavosť o problémoch s imunitou si prišla ako konkrétne? Nič ti predsa nebráni správnou metodikou zozbierať dáta, vyhodnotiť ich a podeliť sa s nami o tú praudu, čo nám ten NIKTO nechce povedať.
@sejjby dnes akože 22.2.2023? Lebo hore uvedený príspevok od Lucie Ralbovskej, ktorý som sem dala, je zo 7.2.2023. Jej dcérka má podľa popisu 3r, očkovaná teda bola pred 1,5rokom..
Myslíte že to vaše "v tejto dobe sú už vakcíny urobene tak, ze nemajú pomaly žiadne vedľajšie účinky" to platí akože od dnes, hej? Haló.. zobudte sa
@didi996633 toto je taká štatistika ako keď vravia že kojene deti sú zdravšie a berú menej ATB. Vôbec nesúvisí očkovanie alebo aj kojenie a iné veci s imunitou.
@evica17 neviem,moje deti su kojene a sú menej choré,kamoskin nekojeny a vkuse chorý,takisto sestwrnicina mala vkuse chorá nekojena. Kamoskine dve dcéry kojene menej choré..sú to dohady,ale zjavne niečo na tom bude,keďže protilátky sa tvoria v tom materskom mlieku a ak je dojca vystavené nejakym infekciám,tak ma prorilatky,ktoré si telo zapamätá. Takže,áno,suvisi to s imunitou,aj očkovanie súvisí s imunitou. Pozrite si trec Krec test,čo sa robí pred živou vakcínou,je to test znasanlivoati vakcíny,ci dieťa nemá narušenú imunitu a čo vakcínu zvládne. Prečo sa robia tie testy??? Lebo sa vie o tom,že dieťa s poruchou imunity môže mať následky...
"@evica17 to je taká štatistika ako keď vravia že kojene deti sú zdravšie a berú menej ATB. Vôbec nesúvisí očkovanie alebo aj kojenie a iné veci s imunitou"
A toto je taký príspevok, ktorý ukazuje, ako niekto nerozumie, čo je štatistika. Očkovanie samozrejme s imunitou súvisí, to je podstata očkovania. A štatistika ukazuje, že kojenie s imunitou súvisí tiež. Bez ohľadu na to, aké sú tvoje skúsenosti s vlastnými deťmi a bez ohľadu na to, čo vidíš vo svojom obmedzenom okolí.
@evica17 Napr. tu https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC85...
Dole sú odkazy na ďalšie články.
@zoja1234 kamaratkyn syncek presne ako opisuju to dievcatko, do ockovania MMR vnimave normalne dieta potom utlo….stichol, svoj svet, imunita v prdeli, urobil sa mu obrovsky ekzem, tu tvaricku mam dodnes pred sebou….doslova diery na
lickach….uz nie je medzi nami vdaka nulovej iminite, vela detom nic po ockovani nie je 🙏🏻ale existuju aj take ktore su zdravotne citlivejsie a koncia s neziaducimi ucinkami, nikto dopredu nevie ako ktory organizmus zareaguje, kazdy je iny
@zoja1234 tak toto moze napisat ktokolvek, to sa moze hanbit za tie screeny co ste tu dali
Preco tu nedate relevantne randomizovane studie,
Clanky z klinickych casopisov..? Lebo nic take neexistuje
@adula1234 ja si nejdem nič študovať, dôverujem doktorke môjho malého čiže nemusím hľadať niekde po nete ,,štúdia,,
Viacmenej je problém v rodičoch lebo majú obavy z autizmu, adhd a iných chorôb vraj spôsobených z vakcín, ale to aby sa báli osypok, tetanu a iných to nie lebo vraj ,,zmizli,,🤣
@sorayaardente dá sa ten Krec test spraviť aj 2,5r dieťaťu?
@silvika2022 podľa mňa sa dá,pokiaľ nebol očkovaniu ešte živou vakcínou ,pozrite si laboratória,kde to robia a zavolajte tam

@sarah viacmenej áno, presne to chcem povedať. Baby nado mnou ti to už pekne vysvetlili. Že všetko naznačuje tomu, že naozaj je len zhoda okolností, že autizmus sa začína prejavovať zhruba v čase z keď sa očkuje MMR, ale to ešte nutne neznamená, že je to príčina..