icon

Oľutovali ste neočkovanie?

julka82
9. mar 2015

Viem čo všetko môže spôsobiť očkovanie. Ale zaujímalo by ma či ste niekto oľutovali to, že ste nedali zaočkovať vaše dieťatko. Či ste dostali niektorú z chorôb, proti ktorým sa očkuje a aké to malo následky. Ďakujem za info

irenkask
11. mar 2015

@nina88
Neboj, mňa môžeš kľudne nakaziť, som očkovaná a mám záruku že nemôžem ochorieť lebo jedna a druhá pani povedala.
Ja nemám a netrpím duševnou chorobou a to je fóbia z chorôb. 😉 😉 😉

adsumus
11. mar 2015

@veronikax to su len tvoje informácie, ktroré tu dávaš, realita mohla byť uplne iná, a určite aj bola alebo dáš kontakt na overenie? 😀

veronikax
11. mar 2015

@adsumus preco by som ti mala davat niecije udaje ? a hlavne bez jej zvolenia? Nemam dovod klamat. Je to kamaradky dcera 🙂 Preto to tak dobre viem 🙂 a susedka nasa 🙂 Sama sa chytala za hlavu.... ze ju uz moze dat do skolky... aj tak s nou ostala doma. Ide o ten princip ... co robia lekari ...

ditatxu
11. mar 2015

To ci to olutujeme uvidime za nejakych 50 rokov. Zatial sa neda povedat, ze lutujem alebo nelutujem lebo stale ide iba o male deti. Ked uz bude vela dospelych co neboli ockovani potom mozme vediet viac. Len uz moze byt neskoro. Cierny kasel, osypky, tuberkuloza... Predstavte si situaciu krajiny vo vojne. Nizka hygiena, zle potraviny a vsestranne stradanie, v takom pripade by mohli nastupit aj choroby o ktorych si myslime, ze patria k stredoveku. Naozaj si myslim, ze dat na rady jednotlivcov nieje velmi rozumne. Skus sa porozpravat s niekolymi doktormi co si o tom myslia. Nemyslim si, ze su padnuti na hlavu a vedia co hovoria. Alebo urcite viac ako my vsetci.

mircalla
11. mar 2015

@nina88 A este si pri tom aj dupni....trochu melogramy je vzdy treba

adsumus
11. mar 2015

@veronikax co robia lekári? 🙂 jedna babi povedala, že to robia a už všetci máme veriť, že to robia? ty ver, ak chceš, ja nie, je to uplna hluposť 🙂 , aby lekár poslal dieťa s kiahniami do skolky, bohvie, čo mu bolo, asi tá alergia. 😉

evittam
11. mar 2015

@sardinka333 Zalezi od pôrodnice,to je pravda,ja len viem,ze od 2009 to prestavali ockovat. Moju dceru v r. 2013 neockovali.

veronikax
11. mar 2015

@adsumus koda reci 🙂 nooo nie kazdy pise vymysli 🙂 su tu aj ludia co pisu pravdu 🙂 pekny den prajem 🙂
@ditatxu len nechapem preco TBC ockuju len ciganov..a biely ak by chcel .. musi zaplatit.. tak asi to nie je take zle.... Lebo u nas je dost velky vyskyt TBC .. No dufam .. ze vojna nepride.... 🙂

dekys
11. mar 2015

@nina88 tiez mam taky postoj ako ty 🙂

dekys
11. mar 2015

Adsumus bež do svojej skupiny, všetci vieme do akej a spolu s pectore a spol. Sa tam debatte.

sanym
11. mar 2015

@dekys s pectore sa už v skupine nekamošia, každá má svoju

belllinka
11. mar 2015

@sanym A prečo sa tie dve rozhádali? 😀

sanym
11. mar 2015

@belllinka ja si to uz velmi nepamatam, islo o pectore a jej neockovane dieta, ono to z fotoblogov velmi rychle zmizlo

nasta55
11. mar 2015

@mircalla a ty uz nezaujimas asi nikoho nicim, tak si chcela zaujat asi mna 🙂

adsumus
12. mar 2015

@sanym chcem ťa poprosiť, aby si tu nerozoberala moje vzťahy s @pectore, nie je ťa do toho nič a ani sa to netýka temy. Skupinka pre očkujucich rodičov ( https://www.modrykonik.sk/group/6646/) vznikla, lebo sme ju chceli, láskavo do toho nemiešaj iné veci. A že sa ludia pohádaju, pohádaju sa, to pretože nie su ovce, čo len prikyvuju guroovi na všetko, aj ked si ušuli na celej čiare. @mariosmykal neprajem si aby tu užívatelka @sanym verejne a lživo rozoberala moj vztah s pectore a miešala do toho aj naše deti. dakujem.

mircalla
12. mar 2015

@nasta55 to malo byt akoze vtipne? ak nahodou ano, nevyslo

mery333
12. mar 2015

@misinka26 to dieťa zomrelo, pretože malo srdcovú vadu. Každá choroba bola preň ohrozením.

adsumus
12. mar 2015

@mery333 to dieťa nemalo žiadne chronické ochorenie a bez osypk by nebolo umrelo.

denduska
12. mar 2015

@adsumus ty si včera znova vytiahla deti sanym napriek tomu že tvoje alter ego už admin upozornil nech to nerobí. Sa mi páči ako veľa vecí obraciaš a berieš za svoje, len to prerobíš na svoj obraz, neuveriteľne dokážeš manipulovať, je zaujímavé to sledovať.

adsumus
12. mar 2015

@denduska sme na fore a každý sa môže pýtať na čo chce a ak ma zaujíma, či má niekto očkované dieťa, mám právo sa spýtať a on má právo odpovedať alebo nie, ale nikto nemá právo tu klamať a ohovárať iných ludí. a manipuluješ tu ty, pretože šíriš o mne klamstvá. vlastne tie klamstvá píšte o každom kto je za očkovanie. 😉 je vaša taktika.

denduska
12. mar 2015

@adsumus či má sanym očkované deti sa rozoberalo na podnet aristky už nespočetne krát. Mohla si si to prečítať už dávno, namiesto toho sa stále len hráš na urazenú. Už si mala urazené hádam všetko. Mne je úplne jedno kto je za očkovanie. Nesúdim ľudí podľa toho, na rozdiel od teba.

adsumus
12. mar 2015

@denduska Ani ja nesudim ludí podla očkovania, vlastne podla ničoho, nato sa necítim, aby som tu niekoho posudzovala, narozdiel od teba, zaujíma ma výlučne či mám očkovať svoje dieťa alebo nie a prečo. Neviem, čo teba zaujíma asi moja osoba, nemusí, nie som zaujímavá. ohradila som sa aby ma tu v očkovacej teme nejaká užívatelka rozoberala, moje vzťahy s inými, či dovod založenia skupiny a ešte do toho ťahala deti, to je všetko. Rovnaku požiadavku mala na adminov ona sama a bolo jej vyhovené. Tak uvidím ako pochodím ja.

denduska
12. mar 2015

@adsumus no comment 😀 krásne si potvrdila čo som ti písala 6.49. Stačili na to dva príspevky...a ešte sa tváriš ako že ty nič. Ach jaj. Pekný deň ti želám.

adsumus
12. mar 2015

@denduska podla seba sudím teba, že? Pekný den aj tebe. 😉

gaby21
12. mar 2015

@nina88 Tak ty vedieš svoje deti naozaj plnohodnotnou výchovou, tvoje deti budu rozdelovať kamarátov v školke na očkované, neočkované, deti feťákov, deti bezdomovcov, cigánov, z toho príspevku mi prešli zimomriavky po chrbáte, to akoby vyzeral tento svet keby každý viedol svoje deti touto cestou? že nikto neni doležitejší len vy detičky moje, na ostatných vy kašlite, v tomto zlom svete musíte byť sebecké. hroza. Ty musíš mať dáke nacistické korene 😝

denduska
12. mar 2015

@adsumus zasa ma parafrázuješ? To je už fakt pecka 😀

canany
12. mar 2015

@gaby21 neda mi nevyjadrit sa, kazdy z nas je vo svojej podstate sebec a s prispevkom @nina88 absolutne suhlasim, kazdemu viac zalezi na svojich detoch viac ako na inych, ved o tomto su tieto diskusie o ockovani, mamicky ockovanych deti sa boja, ze by im neockovane deti nakazili ich ockovane deti, takze sa spravaju sebecky, a nacizmus prosim do takychto diskusii netahajte, nezazili ste a neviete o com to je

adsumus
12. mar 2015

@canany tam nebolo povedané, že jej záleží viac na vlastných, ale že jej nezáleží na iných.

dekys
12. mar 2015

@adsumus
Ani mne nezalezi na cudzich detoch preco by malo?

denduska
12. mar 2015

@canany súhlas. A každému by som odporúčala počúvať v nedeľu o 21.00 na Slovensku 1 reláciu Spravodliví... 😔