Oľutovali ste neočkovanie?
Viem čo všetko môže spôsobiť očkovanie. Ale zaujímalo by ma či ste niekto oľutovali to, že ste nedali zaočkovať vaše dieťatko. Či ste dostali niektorú z chorôb, proti ktorým sa očkuje a aké to malo následky. Ďakujem za info
baby preboha, ved tato diskusia sa zvrhla na same osocovanie a urazanie. ☹ Admin by to mal podla mna zablokovat.
@adsumus nechcela som sa viac zapajat, nepoznam Vas, neviem o Vasich forach a prispevkoch, neviem teda ci mate deti, ale ak mate, nezalezi Vam v prvom rade na Vasich detoch? Az potom na druhych? Ak by ste mali posledny krajec chleba, date ho svojim detom a co ostane by ste dali druhym, ci Vy by ste to urobili inak?
@gabinecka_ to je pravda ale v pripade ze sa rodicia rozhodnu tiez neockovat mali by byt plne zodpovedny za svoje rozhodnutie a prevziat vsetky nasledky......
@adsumus @mariosmykal
vzťah medzi dotyčnými dámami som nekomentovala lživo. Pravdivo som napísala, že sa už nekamošia v spoločnej skupine. Deti adsumus som pritom vôbec nespomenula
@pectore prečítaj si prosím môj komentár, na ktorý adsumus reagovala a vyjadri sa, či som sa ním nejak dotkla teba alebo tvojho dieťaťa.
Ak by to niekto nevedel nájsť, tu je môj "lživý" príspevok: "s pectore sa už v skupine nekamošia, každá má svoju.
Ja si to uz velmi nepamatam, islo o pectore a jej neockovane dieta, ono to z fotoblogov velmi rychle zmizlo"
@kahlann prepacte, ale nerozumiem Vasemu prispevku? Ake nasledky? Financne? Na Slovensku je solidarny socialny a zdravotny system, tzn nezalezi kolko som zaplatila na odvodoch, sa moze stat, ze nikdy tolko ani nevycerpam za cely svoj zivot, ja mam len zapaly hrdla a lieky si platim v plnej cene, nase zdravotnictvo nepreplava z toho nic a napchala som do tohoto skazeneho systemu tolko penazi, dost tvrdym dosledkom bude pre mna, ak moje neockovane dieta (bolo ocko po 2 hexa vakcinu) ochorie na niektoru chorobu z povinneho ockovania s dozivotnymi nasledkami, to uz bude pre mna dostatocny trest a nasledky si ponesiem cely zivot, preto dufam a v kutiku duse verim, ze sa to tak nestane, teraz je pre mna mensim zlom neockovanie z pohladu zdravia mojho dietata, ci som urobila dobre ukaze buducnost, mozno ked sa v buducnosti rozdelia vakciny na viac davok a zlepsi sa ich obsah a vyroba, tak sa doockujeme
@canany ano myslela som tym aj financne nasledky. tiez dufam v zdravie mojho dietata a jeho stastny zdravy zivot. tiez viem o tom ze nie vsetky deticky su rovnake a kazdeho rozhodnutie je jeho osobna vec, ale mozem mat aj tento pohlad na vec a nazor. solidarny a socialny zdravotny system ma ale svoje pravidla a ked sa s nimy nestotoznujem a preto ich nedodrziavam tak by som si toho mala byt vedoma. alebo to mozeme brat tak ze vsak to je ich povinnost a ja moje predosle rozhodnutie olutujem..... nebudem tu riesit trest rodica ked sa nieco stane dietatku. trest pre rodica je aj to ked dietatko ma kasel....reagujem z uplne inej stranky. dalo bysa to prirovnat ku kope nezivotnych veci ako som to myslela ale bohuzial sa tato tema priznania sa či olutovania rozhodnutia zvrhla zasa na boj a osocovanie.
@adsumus....zaujíma ma výlučne či mám očkovať svoje dieťa alebo nie a prečo...tvoj vyrok, vidis, aj ty si v podstate sebec, ved kazdeho zaujima, ci ma ockovat vlastne dieta, myslim, ze kazdemu v tejto debate ide vylucne o to...a to, ze sa tu napadate a kydate jedna na druhu je uz len vasa sprostost a urazena jesitnost... co tym prepana vyriesite....tu sa maju pisat odpovede na danu otazku, aby si mamicky mohli precitat postrehy inych a nie vase zabomysie vojny...ved to je uz traaaaaaapne, nechajte ostatnych na pokoji, ci uz ockuju alebo nie...je to kazdeho vec
baby co vam sibe? 🙂)) radsej sa venujte detom ako tu debatit o niecom, co nema konca kraja. ved ti, co chcuj ockovat, ti aj budu a nijako nepresvedcia tych, co neockuju. a naopak 🙂
@adsumus Ahoj. Na príspevok som sa pozrel a áno, nie je úplne v poriadku. Avšak nie je ani odlišný od tých, ktoré sú štandardom komunikácie v (ne)očkovacích témach. Najlepšie to vystihla o pár príspevkov vyššie @pectore: "nejdem sa do toho montovat...ale je kapku pravda ze nemuseli by ste si z nas pri kazdej prilezitosti robit posmešky...". Ak teda bude naďalej dochádzať k posmeškom zo strany @sanym alebo kohokoľvek iného, daj mi prosím vedieť. Zatiaľ to ostáva pri upozornení, že po opakovanom neprimeranom vyjadrovaní príde sankcia. Ďakujem za porozumenie.
Pekný deň prajem 🙂
Mário Šmýkal
Modrý koník Team
Ja som normalne prestala chodit na FB a chodim sa odreagovavat na taketo temy 😀
@mariosmykal môžeš prosím konkretizovať, v čom bol môj príspevok, citujem "Ja si to uz velmi nepamatam, islo o pectore a jej neockovane dieta" posmešný? Ďakujem.
@mariosmykal A ešte by ma zaujímalo, prečo napríklad aristka, ktorá bola už opakovane upozornená na nevhodné príspevky o mojich deťoch, stále žiadnu sankciu nedostala? A rovnako adsumus, ktorá včera uviedla nepravdivé informácie o mojom dieťaťi? - téma Agresívna protiočkovacia kampaň, príspevok o 19.23.

@dekys a vieš si predstaviť takú spoločnosť, kde by každému záležala len na vlastných detoch?