Oľutovali ste neočkovanie?
Viem čo všetko môže spôsobiť očkovanie. Ale zaujímalo by ma či ste niekto oľutovali to, že ste nedali zaočkovať vaše dieťatko. Či ste dostali niektorú z chorôb, proti ktorým sa očkuje a aké to malo následky. Ďakujem za info
@adsumus preco by som ti mala davat niecije udaje ? a hlavne bez jej zvolenia? Nemam dovod klamat. Je to kamaradky dcera 🙂 Preto to tak dobre viem 🙂 a susedka nasa 🙂 Sama sa chytala za hlavu.... ze ju uz moze dat do skolky... aj tak s nou ostala doma. Ide o ten princip ... co robia lekari ...
To ci to olutujeme uvidime za nejakych 50 rokov. Zatial sa neda povedat, ze lutujem alebo nelutujem lebo stale ide iba o male deti. Ked uz bude vela dospelych co neboli ockovani potom mozme vediet viac. Len uz moze byt neskoro. Cierny kasel, osypky, tuberkuloza... Predstavte si situaciu krajiny vo vojne. Nizka hygiena, zle potraviny a vsestranne stradanie, v takom pripade by mohli nastupit aj choroby o ktorych si myslime, ze patria k stredoveku. Naozaj si myslim, ze dat na rady jednotlivcov nieje velmi rozumne. Skus sa porozpravat s niekolymi doktormi co si o tom myslia. Nemyslim si, ze su padnuti na hlavu a vedia co hovoria. Alebo urcite viac ako my vsetci.
@sardinka333 Zalezi od pôrodnice,to je pravda,ja len viem,ze od 2009 to prestavali ockovat. Moju dceru v r. 2013 neockovali.
Adsumus bež do svojej skupiny, všetci vieme do akej a spolu s pectore a spol. Sa tam debatte.
@sanym chcem ťa poprosiť, aby si tu nerozoberala moje vzťahy s @pectore, nie je ťa do toho nič a ani sa to netýka temy. Skupinka pre očkujucich rodičov ( https://www.modrykonik.sk/group/6646/) vznikla, lebo sme ju chceli, láskavo do toho nemiešaj iné veci. A že sa ludia pohádaju, pohádaju sa, to pretože nie su ovce, čo len prikyvuju guroovi na všetko, aj ked si ušuli na celej čiare. @mariosmykal neprajem si aby tu užívatelka @sanym verejne a lživo rozoberala moj vztah s pectore a miešala do toho aj naše deti. dakujem.
@denduska sme na fore a každý sa môže pýtať na čo chce a ak ma zaujíma, či má niekto očkované dieťa, mám právo sa spýtať a on má právo odpovedať alebo nie, ale nikto nemá právo tu klamať a ohovárať iných ludí. a manipuluješ tu ty, pretože šíriš o mne klamstvá. vlastne tie klamstvá píšte o každom kto je za očkovanie. 😉 je vaša taktika.
@adsumus či má sanym očkované deti sa rozoberalo na podnet aristky už nespočetne krát. Mohla si si to prečítať už dávno, namiesto toho sa stále len hráš na urazenú. Už si mala urazené hádam všetko. Mne je úplne jedno kto je za očkovanie. Nesúdim ľudí podľa toho, na rozdiel od teba.
@denduska Ani ja nesudim ludí podla očkovania, vlastne podla ničoho, nato sa necítim, aby som tu niekoho posudzovala, narozdiel od teba, zaujíma ma výlučne či mám očkovať svoje dieťa alebo nie a prečo. Neviem, čo teba zaujíma asi moja osoba, nemusí, nie som zaujímavá. ohradila som sa aby ma tu v očkovacej teme nejaká užívatelka rozoberala, moje vzťahy s inými, či dovod založenia skupiny a ešte do toho ťahala deti, to je všetko. Rovnaku požiadavku mala na adminov ona sama a bolo jej vyhovené. Tak uvidím ako pochodím ja.
@nina88 Tak ty vedieš svoje deti naozaj plnohodnotnou výchovou, tvoje deti budu rozdelovať kamarátov v školke na očkované, neočkované, deti feťákov, deti bezdomovcov, cigánov, z toho príspevku mi prešli zimomriavky po chrbáte, to akoby vyzeral tento svet keby každý viedol svoje deti touto cestou? že nikto neni doležitejší len vy detičky moje, na ostatných vy kašlite, v tomto zlom svete musíte byť sebecké. hroza. Ty musíš mať dáke nacistické korene 😝
@gaby21 neda mi nevyjadrit sa, kazdy z nas je vo svojej podstate sebec a s prispevkom @nina88 absolutne suhlasim, kazdemu viac zalezi na svojich detoch viac ako na inych, ved o tomto su tieto diskusie o ockovani, mamicky ockovanych deti sa boja, ze by im neockovane deti nakazili ich ockovane deti, takze sa spravaju sebecky, a nacizmus prosim do takychto diskusii netahajte, nezazili ste a neviete o com to je

@nina88
Neboj, mňa môžeš kľudne nakaziť, som očkovaná a mám záruku že nemôžem ochorieť lebo jedna a druhá pani povedala.
Ja nemám a netrpím duševnou chorobou a to je fóbia z chorôb. 😉 😉 😉