Oľutovali ste neočkovanie?
Viem čo všetko môže spôsobiť očkovanie. Ale zaujímalo by ma či ste niekto oľutovali to, že ste nedali zaočkovať vaše dieťatko. Či ste dostali niektorú z chorôb, proti ktorým sa očkuje a aké to malo následky. Ďakujem za info
@aristka V článku na topky.sk /pre mnohých dôveryhodný zdroj/ z 10.6. 2015 sa uvádza:
Podľa portálu Thelocal.es cítia rodičia chlapca vinu za to že sa nechali oklamať antivakcinačným hnutím a odmietli povinné očkovanie. Ich syn sa momentálne nachádza vo vážnom, ale stabilizovanom stave v nemocnici a na liečbu reaguje dobre, uviedli lekári. Katalánske úrady pracujú na tom, aby zabránili ďalšiemu šíreniu nákazy medzi deťmi. Chlapec z mesta Olot mal stráviť niekoľko dní v školskom tábore predtým, než u neho prepukla choroba.
@t_a_t_i_n_k_o to dieta bolo na are napojene na umelu ventilaciu a ako dala link
@jaruska8 zomrelo
@t_a_t_i_n_k_o topky.sk sú naozaj veľmi dôveryhodný zdroj 😀 😀 😀
@jaruska8 Smutné..to som nevedel..Znamená to teda, že zomrel preto, lebo nebol zaočkovaný? Alebo bol zaočkovaný iba niektorými dávkami a v 6. rokoch nebol preočkovaný?..lebo to z tých článkov nie je zjavné a docela ma to zaujíma..
AK je očkovanie také bezpečné a účinné, ako sa tvrdí, tak prečo sú dôvodom k reakciám na podnet zváženia možných rizík očkovania nejaké obavy z nezaočkovania? Veď očkované detičky a dospelý sú predsa v bezpečí a keby aj nastala nejaká epidémia, nemôže sa im nič stať či nie?
Predseda vlády v štáte Indiana Dan Burton na súdnom pojednávaní povedal: "Môj jediný vnuk sa stal autistický priamo pred mojimi očami - krátko po tom, čo dostal federálne odporúčané a štátom nariadené vakcíny."
@t_a_t_i_n_k_o uved mi, kde je napisane ze ockovacie latky nemaju kontraindikacie a mozne vedlajsie ucinky. Ci mi vysvetli akym procesom si ziskas na nieco imunitu. Asi moc nechapes princip na ktorom je to zalozene. Ale chapem, kto nic nerobi nic nedobabre a ked pride epidemia tak pojdem s detmi na ockovanie. Genialne nie?
@t_a_t_i_n_k_o Kolektívna imunita, tak sa choroby eliminujú. Ale napr. záškrt-tam sa neočkuje priamo proti ochoreniu ( je bakteriálne?), ale proti toxínom, ktoré vyvoláva. Ak sa nemýlim. A po očkovaní môžeš ochorieť, no priebeh bude miernejší.
Tiež očkujem opatrne, len povinné, tadím sa s lekármi. Čo ja osobne poznám lekárov, tak očkujú...
Mám 2 deti syna 11rokov bol zaočkovany a nebral ATB od 4rokoch dcéra 8 rokov a naposledy brala ATB ako 2rocna, som radá že nie sú chorý takže ani to očkovanie nemá až taký vplyv záleží od imunity dieťaťa
@janickacrazy bezne osypky?skor ovcie kiahne..
@veriiii My sme mali so sestrou osýpky obidve bez problému, pár dní teploty a vyrážky. Sestra mala potom aj kiahne, ja som kiahne nemala. Kopu detí vtedy po sídlisku malo tieto choroby, pamatám si ako sa naše mamy rozprávali o tom. Naozaj to nebolo nič hrozné.
@jaruska8 kazdy imunitny system je iny tak isto ako kazdy jedinec, aj ja som citala spominanu knihu su tam odkazy na linky cize nie nieco vymyslene ak mate zaujem precitajte si mozno pozriete aj druhu stranu mince, neprehovaram vas len ak si chcete utvorit nazor tzreba vidiet aj druhu stranu. system ockovania by nebol zly ved kto sa neboji ze dieta neochorie problem je vo vakcinach maju nebezpecne pridavne latky a tam je problem nie v samotnom ockovani. len bohuzial nie su alternativy. staci precitat pribaolvy letak a pozriet mozne kontraindikacie ak by sa dodrziavali a neockovali deti ktore su ozaj ohrozene a je roziko ich poskodenia mozno by nebolo tolko prikladov chorob a poskodeni po ockovaniach
minule som videla rozpravku Miazgovcov treba kuknut od 7 minuty...🙂....biznis je biznis a čím viac chorých ludi urobíme tým lepšie 🙂
a ako povedal sam Bill Gates
“Dnes na svete žije 6,8 miliard ľudí. Čoskoro nás bude deväť miliárd. Ak vykonáme veľký kus dobrej práce, potom vďaka vakcínam, zdravotnej starostlivosti a reprodukčnému zdravotníctvu, by sme to mohli znížiť o možno desať až dvadsať percent“.
@aristka možno vytrhla ale sama si daj otázku, kto chce aby boli ludia zdraví? ty chceš byť zdravá a chceš aby bola zdravá tvoja rodina a myslíš že farmaceutický priemysel to chce tiež? sú to predsa a.s. a tým ide v prvom rade o zabezpečenie zisku 🙂.... tým nikoho o ničom nepresviedčam je to len môj subjektívny názor
@aiiram farmaceuticke firmy ti mozu kaslat na virusove ochorenia ,mozno z polia by niecio mali alebo komplikacii ...mrzakov po rubeole budu mat rodicia ,degeneraciu mozgu u deti ci seba po osypkach budu mat rodicia ,rastepy a ine u deti ako nasledok prekonanych osypok u tehu zeny ,budu mat rodicia ...jednoducho ak bude choroba napr.prevent .ockom doplati na to dieta a rodic ,ak je to bez komplik .farme je to suma fuk....nehovoriac mame kvantum inych chorob ,ci uz virus a bakter ,ale hlavne psych.a civilizacnych ,ci z dovodu zvysovania veku dozitia ,ze tam je zlata bana a k tomu treba aj vyzivove doplnky ,ak budu ludia ,deti umierat v 12 rokoch na polio ,ci degeneraciu mozgu alebo v 40 tke na cirhozu ...moc si na svoje nepridu ...

@t_a_t_i_n_k_o ty si fak pripad ,ten neockovany chlapec je davno mrtvy a jeho ockovani kamosi,s ktorymi prisiel do styku ziju.....ty si ako majka z gurunu ,ktora spadla z oblakov