Plač 11. deň po očkovaní proti osýpkam
Ahojte prosím o radu. Malý ma 15 mesiacov a mal očkovanie pred 11 dňami. Na 10. Deň dostal teploty a už ich má 3 dni. Okrem toho nechce cez deň spat aj keď je unavený. A v noci sa stále budí. Prosím o skúsenosti čo pomohlo vašim drobcom. Homeopatiká určite nebudem dávať. Skoro stále sme v kočíku lebo len tam je spokojný. Máva časté záchvaty plaču s tým že sa akokeby dá do kŕča aj keď podľa mňa nemá na to dôvod.
áno, sú to vedľajšie účinky. Po priorixe zvyknú byť tak 2-3 týdne po očkovaní. A neutíchajúci plačje akurát jeden z nežiadúcich účinkov, ktorý je aj písaný v príbalovom letáku vakcíny. Ako aj nespavosť. Aj to je nežiadúci účinok
tak keby len tie teploty boli vedlajsie ucinky..... kazdy povie ze ved mu idu len zubky.... a s vakcinou to nema nic spolocne.
Ahoj toto je leták na MMR vakcínu ani sa nečudujem že to ani nedávaj lebo by nik neočkoval. Moja dcérka po MMR tiež motoricky upadla takže tak ale jasne keď sú takéto stavy dieťaťa treba to nahlásiť... Možno ti bude doktorka vyvracať že sú to zuby ale nie zuby sú to není.. Nedaj sa potom odbiť držím palce nech všetko je v poriadku
Hmm, uz len hlupaci davaju detom pichat mmr potom co sa ukazalo v Michalovciach, ze je uplne neucinna. Pokusy na vlastnych detoch.

Ahoj, určite zájdite k pediatrovi. Moja malá mala takéto stavy po treťom očkovaní, krútilo jej ručičky.Sú to vedľajšie účinky vakcíny. Pediater ich nahlási a spraví potrebné vyšetrenia.