Prečo existujú antiočkovacie organizácie?
Dlho som hladala odpoved na tuto otazku. Mozno som nemala len statie.Zujimalo by ma co z toho tieto organizacie maju?Popripade kto ich financne podporuje. Kto z toho co ma ze odraduje rodicov od ockovania. Nehladam odpoved ze ''snazia sa sirit strach''. Hladam tu pravu podstatu ktora ma deli od toho aby som neverila antiockovacim organizaciam.
Argument ako farmaceuticky priemysel je biznis v ktorom sa tocia velke peniaze. To mi zmysel dava. Hladam takuto podstatu v antiockovani. Preco siria strach ak to nieje pravda???
MUMPS opat utoci
40 pripadov mumpsu na jednom mieste - VSETCI nakazeni boli zaroven aj OCKOVANI proti mumpsu.
"Last month, the public health department in Cambridge, where Harvard is located, said all students affected had been immunized against mumps before they contracted it."
http://edition.cnn.com/2016/04/27/health/harvar...
je to nahoda , pochopitelne ..ockovanie urcite funguje 😵
@buckeye http://edition.cnn.com/2016/04/27/health/harvar...
Mne to funguje. No veď práve - tak prečo by som mala používať vakcíny, ktoré mi nič nezaručia......ale to je názore a presvedčení každého z nás. 🙂
@peter952 insk to tvoje slovo napichvaci mi inklinuje .kedze im sa tak hovorilo za davnych cias ludi napichovali cez analny otvor na koly a ti chudaci trpeli v agonii .kedze po ich vlastnou vahou sa podtupne posuvali a kol im postupne prepichaval utroby az kym im to nepreslo celym telom a pokial viem tym co im to urobili sa volali napichavaci .ved aj sam grof dracula bol tak oznaceny....
ze s nim vobec diskutujete, v kazdej diskusii, ktoru otvoril (a bolo ich asi 20) neustale opakuje dokola 5-6 fraz a vsade kopiruje tie iste linky od 3-4 autorov. argumenty nema ziadne

@helenus tak ale vidis co pise peter - vlastne keby nie je ockovanie tak na zaklade jeho logiky vymiznu vsetky choroby sveta - kedze podla neho vsetky sposobuje ockovanie☹
@peter952 ako riesis v hlave vsetky tie pripady chorob ktore do tvojej antiocko kampane nezapadaju? z kade sa podla teba beru?
inak by si mohol skoncit s tym posmechom z chorob - ked raz budes riesit rakovinu v rodine tak budes hltat vsetko nove co sa vynajde... to ale by si nemohol mat taky easy zivot ze ano... kde najvaecsi vas zdravotny problem doteraz boli obrovske problemy po ockovani v podobe obrovskeho bobana a horucky - co je klasicky NU ockovania a tam nastalo tvoje osvietenie a rozhodol si sa rozziarit svet svojimi psychoprispevkami☹ sa uvedom ze tu su aj ludia co riesia realne problemy a toto tvoje mlatenie prazdnej slamy im moze uz dost liezt na nervy!