Prečo existujú antiočkovacie organizácie?
Dlho som hladala odpoved na tuto otazku. Mozno som nemala len statie.Zujimalo by ma co z toho tieto organizacie maju?Popripade kto ich financne podporuje. Kto z toho co ma ze odraduje rodicov od ockovania. Nehladam odpoved ze ''snazia sa sirit strach''. Hladam tu pravu podstatu ktora ma deli od toho aby som neverila antiockovacim organizaciam.
Argument ako farmaceuticky priemysel je biznis v ktorom sa tocia velke peniaze. To mi zmysel dava. Hladam takuto podstatu v antiockovani. Preco siria strach ak to nieje pravda???
@peter952 ty ignorujef fakt historickeho vyznamu daneho slova .ktore nema nic z ockom a dovolim si povedat .ze v tej dobe sa praktizovalo pasivne ocko aspon v cine odkial idu historicky pramene ockovania....takze zas pouzivas slova bez vedomosti ich vyznamu ani len z historickeho hladiska ....
že Vás toto ešte baví dookola....ja očkujem,lebo to považujem za správne,ty neočkuješ,lebo to považuješ za správne,čo mňa do teba a čo teba do mňa...ja sa za to na teba nehnevám,ani ti to nevyhováram, a ty,neočkujúci, urob to isté...a môžme spolu diskutovať, môžme sa vzájomne rešpektovať...všetky tieto témy sú umelo vytvorené buď pro,alebo anti skupinou, aby sa ľudia len hádali.pretože kto chce,si dnes info na nete nájde,či už bude hladať pre,či proti...všetkým krásnu nedelu.
@adsumus prepac, ale tebe uplne uz hrabe? kde som take cosi napisala? si normalna? v zivote som nic take nenapisala - takze mi sem daj laskavo linky, kde som taketo cosi napisala. ja sa do debat o ockovani ani nezapajam! vytaca ma tento konkretny exemplar a ty si inak uplne rovnaka, len z opacnej skupiny, ale styl presne taky isty.
takze si prosim tie linky, kde tvrdim nieco take. bud si ma s niekym pleties, alebo na niecom ficis, lebo mam z teba tento pocit nielen v tejto diskusii. chod sa liecit, ozaj
ak myslis nahodou toto jedno vyjadrenie, tak si este sibnutejsia, ako som si myslela a nemam na teba slov. opakujem - ockovanie nekomentujem - neznasam ten samotny akt, ze mi tam deti revu.
takze si prosim ten link, ze je na tom nieco chore
Chudatko....ja tieto ockovania neznasam!! Nechapem naco sa u nas robi x milion ockovani, ale to je na inu diskusiu. Nastastie maly nemal ani len teplotu, ale vzdy mam z toho totalny stres. Hadam je jej uz lepsie
A este som par krat sucho skonstatovala, ze sme nemali vedlajsie ucinky. Ty si inak to iste, co @peter952 len v modrom - obidvaja rovnako fanaticki, rovnako extremni....len z opacneho tabora. co je cele zle, je tvoja sfanatizovanost a totalna neschopnost vobec pcohopit prispevky inych ludi, prekrucas si vsetko, ako ti to vyhovuje
@mircalla prepáč, ale vyjadruj sa kulturne aspon, ked už nič iné.
Uplne bez reakcie, ale moj nazor na ockovanie je velmi negativny, emoticon emoticon
Absolutne nechapem tie kvanta roznych ockovani u nas, je to choreeeeeee
Ja mam z toho vzdy nervy. Ano, bezne sa to tak robi, ale je to spravne? Stalo sa uz po ockovaniach vselico, nechcem strasit
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/ktore-ockovania-sa-mozu-spravit-naraz/
@adsumus boze, to sa mi snad zda. a co z toho prisvevku akoze usudzujes? citala aj si aj tych par zvysnych, kde sa vyjadrujem skor v prospech? ci si nasla, co ti vyhovuje?
takze pre pani fanaticku objasnim: som za ockovanie, ale mam o nom svoje pochybnosti a aj obavy, nie som presvedcena, ze vsetky ockovania su skutocne potrebne. nastastie nie som ako ty, ktora ma zrejme ockovania zaznacene ako udalost roka, tesi sa na ne a ide na ne s pasiou a je na milion percent presvedcena, ze treba byt zaockovany proti vsetkemu. Ani narozdiel od teba netravim polku zivota debatami o ockovaniach.
@mircalla preboha, čo prskáš, ved si maj názor aký chceš. k očkovaniu sa nevyjadruješ, či teda predsa len vyjadruješ, ale aj to mi je jedno, len ma zarazilo, čo tvrdíš, tak preto som sa zaujala, ale inak naozaj ako myslíš a neoznačuj ma za fantičku, ked ma nepoznáš ani moje názory na očkovanie.
@adsumus ale poznam ved ich sem davas 24/7. vyjadrujem sa minimalne, a nikdy nie v duchu, ze druhym tlacim ho hlavy, ci maju ockovat alebo neockovat. za tych 9 rokov co som tu si tu vykopala nejakych koment z roku 2011 dany zrejme zrovna pred aleno po ockovani.
mam pocit, ze raz som dokonca v nejake teme o ockovani aj s tebou suhlasila, ale to som este nevedela, ze si temou ockovania posadnuta. takze poviem to asi tak - niektore tvoje nazory su na zamyslenie, ale riesit cele dni ockovanie na tomto fore je asi na zamyslenie tiez, len z ineho dovodu.
ako asi skoro kazda, vzdy ked mame ist na ockovanie - mam z toho prirodzeny stres a ano, trochu aj obavu. nie kazdy sa v tom totiz vyziva
@mircalla joj mircalla, keby si sa aspon snažila poznať moje názory, tak pol slovka nepoviem, ale ma nepoznáš a máš predstavu, bludnu samozrejme, cele dni tu očkovanie neriešim, ani zdaleka, sledujem síce trendy, lebo mám dieťa, tak chcem zostať informovaná a isto som sa nešla sama ani malu očkovať v náboženskom vytržení, tiež som mala obavy ako ty, neviem kde si načerpala také dojmy o mne, ale tak čo už.
@adsumus to hovoris ty, ktora si na zaklade jedneho prispevku, co si nasla, (napisala som ich spolu mozno k tejto teme 8-10 za tych 9 rokov - a v podstate vzdy len o tom, ze ockujeme, vedlajsie ucinky nemame, chori nebyvame - prave naopak) urobila zaver, ake mam ja nazory na ockovanie. ale opacne ti to uz vadi. tomu sa hovori double standard....
@mircalla no tento tieto tvoje názory mi dojde zhodný s antivax, alebo to je provax názor?
ale ked sa chceš len hádať a nadávať mi, že som šibnutá, tak debatu končím, nemá zmysel.
"Uplne bez reakcie, ale moj nazor na ockovanie je velmi negativny, emoticon emoticon
Absolutne nechapem tie kvanta roznych ockovani u nas, je to choreeeeeee
Ja mam z toho vzdy nervy. Ano, bezne sa to tak robi, ale je to spravne? Stalo sa uz po ockovaniach vselico, nechcem strasit"
@adsumus Nema to s tebou zmysel skutocne, a ani nemam potrebu s tebou o tom dalej diskutovat. Neselektujem narozdiel od teba ludi na tych dobrych - ockujucich a tych zlych- neockujucich. Snazim sa chapat obe strany. Stali sa aj pripady, ked ockovanie skutocne malo negativne nasledky, i ked je mnoho ludi, co na zaklade protiockovacich kampani ockovanie vini pomaly za vsetko.
Vypichla si tu jeden prispevok, zvlastne, ze si uz nemala snahu si najst aj tie ostatne, bohuzial.
Utvrdzuje ma to len v tom, co z teba srsi - zaslepenost a extremizmus. Ono cokolvek by som si o ockavani myslela, tebe by to malo byt uplne jedno, ale zjavne si podla toho klasifikujes ludi. Uz som tu bola zdrbana za to, ze ockujem, teraz som sa dozvedela novinku, co som mam nazory zhodne s antivaxom, nuz pabavilo. Ja nazory nikomu neberiem, co mi vadi - a musim sa opakovat - je agresivna forma ich prezentacie a ta ti je vlastna, tak ako je vlastna tuto panovi Petrovi. To je proste holy fakt
@mircalla ja som ti niekolkokrát napísala, že mi je jedno, čo si myslíš a ty na to nereaguješ. ked napíšeš osobne prevenarovi, že je fanatik aj petrovi a manof a petot, a všetkým tým falošným nickom, tak ako mne, tak potom ťa budem brať, že si kvazi spravodlivá, dovtedy utočíš vylučne na provax, na mna, stojím tu už pár rokov proti týmto nickom sama viac menej, ale ja ti nebudem písať, že si fanatička a šibnutá ako ty mne. to nie.
@adsumus aj prevenarovi aj tomu petrovi, co tu zaklada milion diskusii som to uz nie raz napisala. staci google. nic to nemeni na to, ze forma vas vsetkych troch je aspon pre mna neprijatelna (hovorim za seba). a tato forma je pre mna neprijatelna bez ohladu na temu - mohla by to by hocijaka ina tema.
@adsumus ..nemala by si svojvolne vynechat lieky. pre vlastne dobro ber vsetko tak ako ti lekar predpisal. ak si uz v stave ,ze mas pocit, ze lieky nepotrebujes , okamzite vyhladaj odbornu pomoc. kym nie je neskoro - tu uz zarty bokom, z tvojich prispevkov je kazdemu jasne ,ze to to je uz fakt vazne. chapem ,ze bludne predstavy ti momentalne pridu ako realita, ale nie je to tak ..stale su to len bludne predstavy. toto je len zaciatok, situacia sa moze bez odbornej pomoci rychlo eskalovat a koniec moze byt neisty. mysli na svoju rodinu. drzim ti palce.
@adsumus fakt to nepodcenuj ! ked si porovnam tvoje prispevky z pred roka a teraz , tak ten posun k psychoze a bludnym predstavam je neprehliadnuteny . ☹ - same pocity sledovania, ohrozovania, utokov , ohovarania , mas pocit ,ze si stredobodom zivota cudzich ludi. hovorim ti bludne predstavy su len zaciatok. uprimne dufam, ze sa tvoj stav uz nebude dalej zhorsovat . je na tom nieco smutne, ked vidis dospeleho cloveka , ako sa ti rozpada pred ocami, nech uz jedna o kohokolvek. snad ti budu vediet este pomoct a nie je uz neskoro.

@mircalla
@evittam som rada, že sa vám to nepáči, aj ked dievčata toto je skutočná tvár antivaxerov, ludí na názor ktorých stojíte hádam aj vy.