icon

Prečo existujú antiočkovacie organizácie?

cocogogo
5. apr 2016

Dlho som hladala odpoved na tuto otazku. Mozno som nemala len statie.Zujimalo by ma co z toho tieto organizacie maju?Popripade kto ich financne podporuje. Kto z toho co ma ze odraduje rodicov od ockovania. Nehladam odpoved ze ''snazia sa sirit strach''. Hladam tu pravu podstatu ktora ma deli od toho aby som neverila antiockovacim organizaciam.

Argument ako farmaceuticky priemysel je biznis v ktorom sa tocia velke peniaze. To mi zmysel dava. Hladam takuto podstatu v antiockovani. Preco siria strach ak to nieje pravda???

papricka33
9. apr 2016

@cocogogo to pises ty, co tu nasadis diskusiu, ktora vedie zase k rozdelovaniu a hadkam? 🙂 fakt sebareflexia ako svina. Ja som v uvode myslela, ze naozaj uvazujes nad vecou z oboch stran, ale ked som videla, ze je to z tvojej strany len sarkazmus a chces sa vysmievat vsetkym ockujucim, fakt si ma nastvala. To TY, si tu ta zla. Ak zacnes akciu, cakaj aj reakciu. Rovnako ako ta, ktora sa navaza do mojho muza a zhadzuje jeho vzdelanie. Neviem, ci ste uz fakt obmedzene, alebo nechapete ze ked niekoho urazite, tak sa bude branit. Tak ako ty mas svoju pravdu, ja si stojim za vsetkym, co som povedala. Na rozdiel od teba, ja ti tvoj nazor neberiem a nezakladam diskusie na zosmieanovanie neockujucich mamiciek. Zamysli sa nad sebou kym si mlada. Lebo zivot ta nauci a to yz bude bolestivejsie. Keby som chcela byt zla, napisala by som ti ine veci co ma po precitani tvojej diskusie napadli 🙂 Zatial som sa LEN branila voci invektivam 🙂 ... a myslim, ze to uz su v tomto marazme moje posledne slova

aristka
9. apr 2016

@evittam povedz mi preco tu nemame osypky .rubeolu.prave kiahne .deti nam nezomieraju na ck a podobne...povedz jeden dovod preco to tu nemame a preco nam deti nezomieraju a s hygienou na mna nechod.kedze tu hadam dodrzuju aj vo vyspelych statoch .kde epidemky sarapatia vid.nemecko....a urcite do seba pchaju aj vitaminy .plus mi vysvetli ako funguje imunita po prekonanych kiahniach .kedze ocko je stavane na obdobnom principe.

evittam
9. apr 2016

@tobnuf Tak ja som sprostá?! Kde som ja teba urazila alebo spochybnila tvoju inteligenciu?! Ale ako vidím mala by si sa najskôr ty pozrieť do zrkadla a tam zbadáš to čo pripisuješ mne. Ale pekne si sa ukázala ako sa vieš nemiestne a vulgárne vyjadrovať - na tvoju úroveň sa však neznížim. Napísala som ti svoj názor-to neznamená že som sprostá - to si vyprosím. Ja si tiež nemyslím, že si sprostá len na základe tvojho názoru na vakcíny, ktorý je odlišný od môjho. Taký ľudia ako ty mi nestoja ani za zmienku, ale ozvať som sa musela.

evittam
9. apr 2016

@kvieta To je tvoj názor a ja ti ho neberiem. A nikde nie je dokázané, že vakcína zabezpečí lepší priebeh choroby a zlepší imunitu dieťaťa. To je všetko. A môj názor.

evittam
9. apr 2016

@jajka257 A čím teda ohrozujú neočkované deti očkované? Veď tie vakcíny sú také super, neškodné, potrebné a zaručia tvojmu dieťaťu imunitu, lepší priebeh choroby a dokonca niektorí ľudia veria tomu, že tú chorobu ani nedostanú zásluhou vakcíny. 😉 A závidím ti normálne tvoju vieru, že tvoje očkované dieťa danú chorobu nedostane - ani ti to neprajem ako nikomu a veľa šťastia. A aké majú výhody neočkované deti?

adsumus
9. apr 2016

@evittam ty sa nemôžeš znížiť už nikam s tvojim slovníkom. 😀

evittam
9. apr 2016

@adsumus Samozrejme, ako aj ty. My dve si nemáme čo vyčítať. Ale ja som tu na rozdiel od niekoho nikdy nikoho nenazvala sprostým a nespochybnila som nikoho inteligenciu len na základe toho, že mám na niečo iný názor ako dotyčná-ý....

evittam
9. apr 2016

@aristka Ja tebe nemám čo vysvetľovať a dokazovať.

tobnuf
9. apr 2016

@evittam myslim si ze na tychto forach nie som jedina co si to mysli pri vsetkej ucte 🙂 co som tak citala je pekne mat svoj nazor a povedat ho to ti nikto neberie.. ale nemusis ho vnucovat ostatnym .. 🙂 prajem pekny den a skus sa nad sebou zamysliet

adsumus
9. apr 2016

@evittam ja ti to vobec nevyčítam, ked vypisuješ ludom o ich pohlavných orgánoch a nazyvaš ich tými najvulgárnejšími vyrazmi, mne to je jedno, moj portál to nie je. a poprosím neprirovnávaj ma k sebe, beriem ako urážku. 😉

evittam
9. apr 2016

@tobnuf Ja ho nikomu nevnucujem - to je len tvoj subjektívny pocit. A za to, že si to tu myslia dve fanatické osoby, ktoré nevedia prijať názor iných a myslia si, že len ten ich je správny ja už nemôžem. A tiež sa nad sebou zamysli kým niekoho nazveš sprostým a spochybníš jeho inteligenciu. Ja si to nedovolím k nikomu - natoľko inteligentná som! Aj tebe prajem pekný deň.

evittam
9. apr 2016

@adsumus Presne som čakala, že toto vytiahneš. 😀 Tú dotyčnú zaujímalo čím si vyplachujem moje pohlavné orgány a už som sa tu viackrát ospravedlnila, že som sa nechala uniesť - a nikoho iného to neirituje iba teba. Tak si daj "pohov" a naozaj už mi daj pokoj. A áno pýtala sa na to priamo - len ten príspevok niekam zmizol alebo ho vymazala sama - a mysli si o tom čo chceš - aj to, že si vymýšľam - je mi to úplne jedno. A tiež ti nič nevyčítam ani na to nemám právo ako ty nemáš právo a ani nič podobné vyčítať niečo mne - vtipné - ďakujem za pobavenie. 😀 😀 😀

adsumus
9. apr 2016

@evittam ja som len upozornila, že v tvojom prípade sa klesnuť na slovo sprostá nedá, nakolko používaš horšie, takže ty by si naopak povyskočila.

evittam
9. apr 2016

@adsumus Áno, áno jasné........Ako inak. Už lietam.....

kvieta
9. apr 2016

@evittam To, že očkovanie o.i. zmierňuje priebeh choroby je uvedené aj v príbalových letákoch, ktoré nie sú vycucané z prsta, takže dokázané to je.
To, že si o tom nečítala, neznamená, že to neexistuje.

adsumus
9. apr 2016

@evittam ja som napísala povyskočila, nie náhodou. 😀

kvieta
9. apr 2016

@adsumus 😀

evittam
9. apr 2016

@adsumus Že si nedáš pokoj. Ako vidím žiadať ťa stále dookola je zbytočné......Nevadí, raz ti to možno dôjde. 😀 A povyskočíš aj ty. :-P

adsumus
9. apr 2016

@evittam no ale ved tak, zas nedramatizujme, máme síce iný názor, ale tak ja navrhujem peace. 🙂

evittam
9. apr 2016

@adsumus Ja som ho navrhla už dávno ale v tvojom prípade to nevidím nádejne lebo stále len útočíš.....Takže kašli na to a konečne dodrž svoj sľub. 😉

buckeye
9. apr 2016

@evittam ja uz som to pisala vyssie, ohrozuju tym, ze cim viac hostitetov bude mat agens, tym ma vyssiu moznost delit sa a tym aj mutovat (ved to je princip evolucie), cim viac zmutuje, tym bude vytvarat ine povrchove struktury a tak aj pre ockovaneho bude vyzerat ako nueco nezname, znizuje sa tym efektivita vakcin a teda ano ohrozuje aj ockovanych, ked ockovany dostane do tela agens, ktory jeho imunita vdaka ockovaniu pozna je vo vacsine pripadov eliminiovany a tym sa nedsiri dalej, ale ak vdaka antivax doatatocne zmutuje, nebude eliminovany ani o ockovaneho, lebo bude pre jeho imunitu neznamy (iny ako bol vo vakcine)!

adsumus
9. apr 2016

@evittam

jajka257
9. apr 2016

@evittam a teba naucili citat??? Tak si precitaj moj prispevok este raz, pekne poooomaaaalyyyy a slovo za slovom....

evittam
9. apr 2016

@jajka257 Nie, bohužiaľ ja som tá "sprostá" a "neinteligentná". 😉 Ale nie, 😀 čítala čítala a veľmi dobre pochopila. 😉 Len som čakala trošku inú odpoveď nevadí. Teda vlastne moje nečkované dieťa má tú výhodu, že má očkovaného spolužiaka. 😀

evittam
9. apr 2016

...malo tam byť neočkované....pardón 🙂

adsumus
9. apr 2016

@evittam no ved ho daj medzi samých neočko, nech prekonáva žltačky, zaškrty, osypky, tetanus.....asi nono, že?

evittam
9. apr 2016

@adsumus Našťastie nepoznám žiadnu úplne neočko škôlku ani školu - a síce možno aj hej - nakoľko mňa status očkovania u nikoho nezaujíma - je to každého osobná vec - kde by boli samé takéto neočkované a choré detičky.
A nevidím dôvod prečo by malo prekonávať práve tieto choroby len preto lebo nie je očkované. A ako už píšem mne je naozaj srdečne jedno koľko detí je v škôlke-škole kde chodia moje deti zaočkovaných alebo nie.

adsumus
9. apr 2016

@evittam teba by to hned začalo zaujímať, ak by si mala oslabené dieťa. ☹

evittam
9. apr 2016

@adsumus Možno áno možno nie, ale určite by som ho ešte viac neoslabovala očkovaním. Ale naozaj, už tu končím - nemá to zmysel sa tu "doťahovať" - máme iné názory - ok ako som už napísala ten tvoj ti neberiem a plne ho rešpektujem a vôbec mi nevadí, že tvoje deti sú očkované.... 😉

adsumus
9. apr 2016

@evittam tvoje dieťa je po chemoterapii a ty si povinná zisťovať, či su ostatní začkovaní alebo nie, ty čo tu píšeš o oslabovaní, su deti, ktoré nemožu ochorieť a ty ako matka by si to riziko musela minimalizovať, inak si ani neviem predstaviť. ale tak chápem, ty by si to zistovala možno ano možno nie.