icon

Prečo mamičky neočkujú?

aranel16
9. mar 2017

Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉

jeannna
18. mar 2017

Dristat vedia viacere, ako toto nie je mozne. Ked som zacala posielat linky a kopirovat odborne veci, ci uz od vyrobcov vakcin, alebo z iných zdrojov, tam uz debata koncila a otacala sa inym smerom, silou mocou mi len dokazat, ze toto neexistuje.

Ale, ano, toto vsetko existuje a deje sa to bohuzial. Ci uz v imunitnom systeme po ockovaniach, alebo v nasom zdravotnictve.

adsumus
18. mar 2017

@jeannna ale rpečo nereaguješ ty na otázky, máš ten lupus diagnstikovaný alebo nemáš, napíš mi aspon, že enchceš odpoveda, nech sa nepýtam dookola

jeannna
18. mar 2017

@adsumus zatial je diagnostikovany Sjorgenov syndrom + antifosfolipidovy syndrom, ktore podla vsetkeho su sekundárnymi prejavmi lupusu. Boli preukazana pozitivne protilatky + hranicne hodnoty na ASCA - Crohnova choroba a momentalne bojujem s vaznymi traviacimi tazkostami. Plus viacere pozitivne organovo specificke protilatky. Zatial beriem Metypred a uvidi sa o tyzden, ako zabrala liecba.

adsumus
18. mar 2017

@jeannna aj pri tomto ochorení sa ako príčiny uvádzaju virusy. máš nejake spojenie tejto choroby s očkovaním okrem letáku, ktorý nič take ale neudáva.

mandala77
18. mar 2017

@adsumus ona si diagnostikovala sama lupus, je presvedčená o tom, že ho má. Škoda, že dala uzamknúť svoju diskusiu. Ak jej ho niekdy potvrdia, to len potom bude komentárov.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus to by si zas nebola ty, co by to nespochybnila 🙂 Letak spomina hypersenzitivnu reakciu, ak sa ockuje do 5 rokov a ta sa u mna dostavila.

Rozumej, co hypersenzitivna reakcia je:

prehnana odpoved imunitného systemu s patologickými následkami

jeannna
18. mar 2017

@mandala77 ano, a uz oficialne uzivam kortikoidy na utlmenie imunitného systemu.

mandala77
18. mar 2017

@jeannna ja Ťa neoznačujem, prečo stále na mňa napriek tomu reaguješ?
Ty by si potrebovala celkovo na utlmenie niečo. Skús sa trénovať aspoň na mne a nevšímať si ma.

jeannna
18. mar 2017

@mandala77 A to mi je uplne jasne, ako sa ty v tom budes vyzivat, ked sa to potvrdi .... to zas budu reci smer psychiater ....

Spominas si, ako si sa vtedy nahnevala, ked som ta spomenula a neoznacila ta?
To bolo kriku ..... a v tejto teme si zrataj, kolko krat si oznacila ty mna .... toto sa nauc hlavne ty.
Na MK je kopec iných zaujímavých tem, na co sem potom chodis a oslovujes iných ohladom mna?

adsumus
18. mar 2017

@jeannna 1. nemáš doklad, že si bola očkovana 2. http://editapaulikova.science.upjs.sk/imu/files... žiadne lupusy ani ine syndromy tam autorka neuvádza ako nalsedok hypersenzitivnej reakcie tie su viac normálne bežne alergicke reakcie, žiadne autoimunitne poruchy, inak aj u nás v rodine sa vyskytuje autoimunita, ale zaujímave že čím sa častejšie ženy očkujeme tým neskor dochádza k prejavom praprababička už trpela ako 20 ročná, babka 40 a mamka mala príznaky okolo 55 rokov, samozrejme liečena a ma to vpohode.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus ale ano, v letaku sa spomina hypersenzitivna reakcia imunitného systemu ....

sardinka336
18. mar 2017

@adsumus tak prečo je to teda na letaku?

adsumus
18. mar 2017

@jeannna ale ved alergia sa vždy može vyskytnuť na akekolvek liečivo, aj na očkovanie ja viem, že človek može mať alergicku reakciu na očkovanie, ale nie že z toho dostane lupus.

mandala77
18. mar 2017

@jeannna poviem Ti takto, to, či Ti potvrdia diagnózu alebo nie, mne je pravdu povediac jedno, lebo mňa sa to vôbec netýka. I keď v Tvojom prípade, by to asi aj bolo dobre, lebo by si sa upokojila a bola spokojná so svojim presnou diagnostikou. Ale dobre vidím o čom točíš pol roka a ako sa ku všetkému vyjadruješ. Nemáš v hlave nič iné, len toto. Nemáš iné myšlienky, len posadnutosť lupusom, očkovaním... to je Tvoj problém. Ľudia majú omnoho vážnejšie diagnózy, potvrdené, niektoré ženy porodia mŕtve deti, niektoré ženy nemôžu deti mať a veľmi po nich túžia, je veľa ľudí, ktorí majú autoimunitné ochorenie, niekomu zomrie náhle milovaný človek. Každý sa musí predovšetkým a v prvom rade vyrovnať nejako so svoju situáciou. A áno, každý potrebuje svoj čas. Ale podľa toho čo píšeš, len si sa viac zamotala do seba a do študovania na nete a argumentácií a nejakých odborných debát a už nedokážeš o ničom inom a tu od laikov vyžaduješ odborné debaty na komentáre aby si sa išla prejesť a robila aj niečo iné, na to už ani nereaguješ, to si vo svoje diskusii aspoň takým komentárom aby si zamerala svoju pozornosť inam, aspoň oponovala. Akokeby si existovala len Ty, Tvoj zdravotný stav a nikto iný. Túto diskusiu pohlcuješ sama sebou. A to, že to nevidíš, je Tvoj najväčší problém.

adsumus
18. mar 2017

@sardinka336 na letáku je hypresenzitivna reakcia nie lupus alebo ten sjorgenov syndrom.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus ano a lupus je dôsledok hypersenzitivnej reakcie imunitného systemu, kapito?

adsumus
18. mar 2017

@jeannna no ved dolož vedecky.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus uz som to vysvetlovala par stran dozadu.

rebellefleur
18. mar 2017

@jeannna - až na to, že žiadne testy ti lupus nepotvrdili. Ty si si sama zdiagnostikovala lupus, kt ti výsledky testov vyvrátili a teraz neustále riešiš, kto/čo môže za to, že ty máš lupus,kt vlastne ani nemáš. Ty máš diagnózu, ale jej názov je iny

adsumus
18. mar 2017

@jeannna v rodine nemate autoimunitu?

jeannna
18. mar 2017

@rebellefleur jeeemine, zas ty? 🙂

adsumus
18. mar 2017

@jeannna nie nevysvetlovala, dala si leták, kde sa o lupuse nepíše ani slovo a článok z časopisu s rovnakou vypovednou hodnotou.

rebellefleur
18. mar 2017

@jeannna - toto je verejne diskusné fórum, takže zapájať sa môže hocikto 😉

jeannna
18. mar 2017

@adsumus vysvetlovala ... citaj lepsie.

jeannna
18. mar 2017

@rebellefleur na neni mozne ... este raz predsa? 🙂

jeannna
18. mar 2017

@mandala77 Najvyssi cas aj pre teba zamerat pozornost niekam inam ...

mandala77
18. mar 2017

@rebellefleur my sme nepísali, že končíme s touto diskusiou, ako ona koľko krát, no nie? .-)
@jeannna to by si mala pre svoje dobro a zdravotný stav v prvom rade Ty.

rebellefleur
18. mar 2017

@mandala77 - ona neskončí až pokým ju zasa nezavru na isté oddelenie

jeannna
18. mar 2017

@rebellefleur bavi nas to, nie? 🙂 Naco by sme koncili ...

adsumus
18. mar 2017

@jeannna ale ano čitala som velmi pozorne.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus tak uz dufam vies.