icon

Prečo mamičky neočkujú?

aranel16
9. mar 2017

Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉

adsumus
18. mar 2017

@jeannna tak na čaje to si daj pozor, tot minule zistili nejake halucinogeny, ja čaje nepijem, mám voči nim averziu, bohvie kde to nazbierali pri ceste.

jeannna
18. mar 2017

@adsumus Nieco budem casom urcite hladat, aby som brala tej chemie co najmenej.

aristka
18. mar 2017

@jeannna aj to je chemia ...vsetko preber s dr.v piestanoch su machri ...

adsumus
18. mar 2017

@jeannna a čo take zvažuješ?

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
novana
18. mar 2017

@mandala77, predbehla si ma. Áno, zdravý človek vie, kedy debatu ukončiť, tu však vieme, že jeannna je chorá, tak rad bol na zdravých...

sophinka17
28. mar 2017

@rebellefleur ty si davala deticky ockovat?viem len z inej diskusie, ze mas autoim. ochorenie a zaujimalo by ma ci si dala alebo nie.. ja mam lupus a planujeme babo, tak by som chcela poznat nazory ludi s podobnym alebo inym autoim ochorenim.

rebellefleur
28. mar 2017

@sophinka17 - ahoj.. obaja maju všetky hexy - pri prvom som očko neriešila, automaticky som dala, pri druhom som už mala mierne obavy, ale dala som. MMR som už nedala ale ani jednému,ani druhemu

sophinka17
28. mar 2017

@rebellefleur dakujem ti

toskanka
Autor odpoveď zmazal
aristka
7. máj 2017

@toskanka ty mas duplicidny nick ...ved to je na vyhadzov.

toskanka
Autor odpoveď zmazal
toskanka
Autor odpoveď zmazal
rebellefleur
7. máj 2017

@toskanka - a na čo ti je zrušenie nicku? Aj tak každý podľa toho čo píšeš bude vedieť že si to ty ..

anicka766
7. máj 2017

@marusia12 skor treba zastavit prilev migrantov ako nicit zdravie tomu najcennejsiemu co clovek ma...taky hnusny migrant mi nestoji za zdravie dietata....

toskanka
Autor odpoveď zmazal
rebellefleur
7. máj 2017

@toskanka - ja som sa ťa úplne normálne opýtala, tak nechapem, čo skaces.. nevadí, zmena nicku ti je tu úplne zbytocna. Bye bye

toskanka
Autor odpoveď zmazal
mandala77
7. máj 2017

@toskanka teba neoznačíme ako duplicitný nick?

toskanka
Autor odpoveď zmazal
mandala77
7. máj 2017

@toskanka som rada, že viem, že pod týmto nickom si Ty.

toskanka
Autor odpoveď zmazal
mandala77
7. máj 2017

@toskanka k Tvojim zdravotným problémom sa vyjadrovať už nemienim.
Ani k Tvojmu nicku.
Príde mi to ako paradox, že tento nick registrujem práve z diskusie kde sme viaceré mali podozrenie na duplicitný nick ale nenapadlo by ma, že sa za ním skrývaš práve Ty.

Ale ako čítam, si tam kde si bola na začiatku ako si začala o všetkom písať. Ideš ako pokazená gramofónová platňa. ahoj

toskanka
Autor odpoveď zmazal
toskanka
Autor odpoveď zmazal
mandala77
7. máj 2017

@toskanka a po prvom príspevku a už aj vedeli, že si to Ty. Nejako Ti to nevyšlo.
Posmešky? S Tebou je úplne zbytočné písať na túto tému. Ideš dookola pol roka tú istú pesničku.
Ty si ten život teraz už ničíš hlavne sama. Ale táto debata medzi nami je zbytočná. Už nebudem sa vyjadrovať. Nemá to zmysel.

toskanka
Autor odpoveď zmazal
aristka
7. máj 2017

@toskanka ak mas pocit ,ze mrtvoly vpravene do tvojho svalu ti sposobili este stale neukoncene dg.autoimunity a nie tvoje mozno rocne obdobie stresu a nespania ..no ja s tym moc nespravim ,co ti kto ako vykazal ,si ries medzi dr.a poistovnou ....

toskanka
Autor odpoveď zmazal