Prečo mamičky neočkujú?
Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉
@rebellefleur ty si davala deticky ockovat?viem len z inej diskusie, ze mas autoim. ochorenie a zaujimalo by ma ci si dala alebo nie.. ja mam lupus a planujeme babo, tak by som chcela poznat nazory ludi s podobnym alebo inym autoim ochorenim.
@sophinka17 - ahoj.. obaja maju všetky hexy - pri prvom som očko neriešila, automaticky som dala, pri druhom som už mala mierne obavy, ale dala som. MMR som už nedala ale ani jednému,ani druhemu
@rebellefleur dakujem ti
@toskanka - a na čo ti je zrušenie nicku? Aj tak každý podľa toho čo píšeš bude vedieť že si to ty ..
@toskanka - ja som sa ťa úplne normálne opýtala, tak nechapem, čo skaces.. nevadí, zmena nicku ti je tu úplne zbytocna. Bye bye
@toskanka k Tvojim zdravotným problémom sa vyjadrovať už nemienim.
Ani k Tvojmu nicku.
Príde mi to ako paradox, že tento nick registrujem práve z diskusie kde sme viaceré mali podozrenie na duplicitný nick ale nenapadlo by ma, že sa za ním skrývaš práve Ty.
Ale ako čítam, si tam kde si bola na začiatku ako si začala o všetkom písať. Ideš ako pokazená gramofónová platňa. ahoj
@toskanka a po prvom príspevku a už aj vedeli, že si to Ty. Nejako Ti to nevyšlo.
Posmešky? S Tebou je úplne zbytočné písať na túto tému. Ideš dookola pol roka tú istú pesničku.
Ty si ten život teraz už ničíš hlavne sama. Ale táto debata medzi nami je zbytočná. Už nebudem sa vyjadrovať. Nemá to zmysel.

@jeannna tak na čaje to si daj pozor, tot minule zistili nejake halucinogeny, ja čaje nepijem, mám voči nim averziu, bohvie kde to nazbierali pri ceste.