Prečo mamičky neočkujú?
Ahojte chcem sa opytat mamiciek, ktore neockuju, kvoli comu vlastne? Ja som dala ockovat... nikdy som na tom nevidela nic zle, no badam okolo toho velky rozruch... nic v zlom, cisto zo zaujimavosti 🙂 dakujem za normalne odpovede 😉
@toskanka v prvom rade, ak nemáš očkovanie zapísane, nestalo sa, skus to pochopiť, z právneho hladiska neprejde, ani z nijakého ineho. čítala som podobný prípad, chlapík žiadal odškodnenie za nejaku chorobu, že mu to začalo po očkovaní, nemal zdokladovane, nedostal nič, ak k očkovaniu nedošlo, nemohlo sposobiť nijaké ochorenie. prečo si zmenila nick?
@toskanka napisem ti ip. Skusim este dnes.
@toskanka, nestraš! 🙂 Pri najbližšej návšteve lekára sa musím pozrieť, kedy som bola očkovaná pred naposledy. Ale reakciu som naposledy mala hroznú, predpokladám, že kvôli vakcinácii počas prechladnutia, lekárka sa ma neopýtala, či nie som náhodou chorá, lebo som bola len predpísať mužovi lieky, a pri tej príležitosti ma zaočkovala. A Tebe držím palce! 🙂
rebellefleur, aristka atď. Sme na verejnom fóre, každá si môžeme napísať svoj názor. I opakovane. Veď buďte trochu empatické. 🙂 Netreba hneď na chorého človeka útočiť. Ste sa do nej pustili ako osy. ☹
@novana - jediný kto tu má problém, že sa k téme vyjadrujú ľudia je dotyčná. Neviem či si čítala všetky diskusie od dotyčnej..asi nie.. a btw nie je jediná s autoimunitnym ochorenim. Asi sa skôr treba zamyslieť, prečo mení nicky, prečo rusi svoje skupiny a prečo viacerí tvrdia, že si ma dať do poriadku psychiku. Na tom tiež niečo bude
@toskanka napisem ti to jednoduchsie ,aby sme sa chapali ,problemy si mala pred ockom ,prezila si dlhodobe obdobie stresu ,kde si riesila mamine zdravie a dokonca tvoj brat z teba urobil blazna ,nespavost atd.,nikdo nikdy ti nepride na to co ti je pokial sa nedas do poriadku po dusevnej stranke ,ide to ruka v ruke ,psych.dokaze az zabit ak je v zlom stave ....uprimne ,je mi to suma fuk ,pretoze pomocnu radu sme ti tu dali opakovane ,ale ty uz si tak zamotana do svojho pribehu ,ze si vyrobis tolko dg.....ze ti aj luto bude ...mozno sa ti nechce chodit do prace a potrebujes sa dostat na invalidny ,ja neviem ...,ale porusenie pravidiel z duplicitnym nickom ,sa ti minulo ucinku a moze ta to vyjdt draho....
@rebellefleur, hovoríš psychiku? A takto sa správame k človeku psychicky chorému? 😲 Toskanka je presvedčená o správnosti svojho názoru, veď s ním nemusíte byť stotožnené, ale... Jasné, že nie je jediná, no evidentne svoj zdravotný stav veľmi ťažko nesie. A na riešenie porušovania pravidiel sú tu kompetentní, neviem, prečo to trápi zrovna Vás. Dievčatá, žite a nechajte žiť. 🙂
@aristka teraz je obdobie na koníku, že duplicitné nicky asi moc neriešia. Nás dnes viaceré zmazávali, lebo sme odbočovali od pôvodnej témy. Čo je podľa mňa aj tento prípad. Sa tu asi 20 strán rieši jeannna, dookola ako obohratá platňa a nie prečo mamičky neočkujú svoje deti, čo je pôvodná téma.
@novana - v prvotnej diskusii sme jej viaceré s dobrým úmyslom radili, že sa má s tým vysporiadať, snažili sa pomôcť. Jedine, čo sa nám dostalo bolo nepríjemné jednanie dotyčnej a áno, čítať 1000x v jednej diskusii dokola to isté, to má naozaj "obrovský" význam. Príde do diskusie niekto, kto sa chce niečo dozvedieť a rovno tu diskusiu aj zavrie, keď tu neuvidí nič iné, len dookola sa opakujuci ten istý príspevok.
@rebellefleur, a na ten dookola sa opakujúci príspevok dookola reagujú tie isté nicky s tou istou pesničkou. 😉
@novana - no vidíš to 😉
Dievcence, ja mam 2 autoimun ochorenia podedene po predkoch, ockovani neboli...psorka, stitna, atopik, ...no..este prababka a to este neviem, kam sa to taha pred nimi, ti neboli ockovani na nic a vsetky veci si pekne predavame kazdu generaciu....potom mama, teraz ja..a inak, vakciny maju uz ine zlozenia, ako ked nas kedysi ockovali..👪👀
Syn mal po prvej hexe vazne neziaduce ucinky. Dalej sa uz jednoducho bojim ockovat. Bojim sa o jeho zdravie, jeho zivot. Som zdravotnik, nikdy som ani neuvazovala o tom, ze nebudem ockovat, ale ked sa to dotklo mojho dietata, zmenila som nazor. Mnoho ludi tvrdi, ze nasledky po ockovani su konspiracna fama. Ja s mojim synom sme priklad toho, ze to fama nie je a ked citam, ze niekto pise, ze si to tie maminy vymyslaju a aj vsakovake horsie veci, az ma pichne pri srdci. Moj maly nastastie nebude mat trvale nasledky, no osobne poznam pripad, kde trvale nasledky maju. Dalej uz ale ockovat nebudeme. Pre mna je osobne mensim ohrozenim to, ze dane ochorenie dostane, ako riziko toho, co by bolo po dalsom ockovani. Dvaja lekari mi odporucili neockovat, no na papier mi to nedali. Teraz je od vsadial tlak na ockovanie, vyhrazaju sa pokutam a tym, ze nevezmu dieta do škôlky... Je to extremny psychicky natlak, ale lahko sa sudi tym, co si po ockovani presli nanajvys zvysenou teplotou. Štatestiky podla mna velku vypovednu hodnotu nemaju, ked sa NU vobec nehlasia. Ani u mojho syna NU lekarka nenahlasila.
rodicia deti poskodenych vakcinami nemaju zaujem o dalsie pokusi na svojich detoch ..zvysku staci ked vidiet nasledky na inych detoch a snazia sa usetrit vlastne zdrave deti +/- 🙂
..ak ta zaujimaju informacie ohladom rizik ockovania, najdes ich tu - https://www.modrykonik.sk/group/1799/
@lolalita Ak to nie je moc súkromné tak o aké nežiadúce účinky presne ide? Ako dlho po podaní vakcíny sa objavili? Po podaní ktorej vakcíny? Je tento prípad odborne sledovaný? Píšeš, že ti lekári neodporučili očkovať. Ktorí presne to sú? Skutočne neodporúčajú žiadne očkovanie? Ak nie, tak ktoré konkrétne vakcíny neodporúčajú a aké na to majú dôvody?

@toskanka - dobre, veď svoje si si už napísala, tu chodia celkom chapavi ľudia teda poniektorí tak to nemusíš opakovať v každej jednej sprave, čo tu das