Reakcie po očkovaní MMR
Ahojte baby potrebujem poradiť mam doma 14 mesačne dvojičky dnes sme boli na očkovaní MMR a na internete som čítala rôzne reakcie po tomto očkovani. Môžte mi prosím povedať vaše reakcie mam stoho dosť obavy. Ďakujem
Prvy syn ju mal odlozenu a bol trochu neskor lebo sme riesili operacie, mal teplotou asi 10-12 dni po ockovani, revala jeden den.Viem ze reakcia bola skoro az za dva tyzdne, doktorka ma na nu upozornila. Druhy syn nemal nic, ani teplotou ani iny druh reakcie
Ak si citala moju tak vies lebo som to tu pisala par x . Inak asi tyzden dozadu tu bola Ta tema s ockovanim
@e12311 asi v 7-10.den po ocko bola taka nijaka (inak je naficana nonstop :D) mierna teplota inak ziadne neziaduce ucinky. V mojom okoli boli vsetky deti bez reakcii. Poznam ich kopec.
U nás. Na začiatku asi tak 2-3 týždne po očkovaní, začali nežiadúce účinky písané aj v príbalivom letáku. A to neutíchajúci plač, insomnia. To pretrvávalo asi 3 týždne. Neskôr totálny regres v oblasti reči, sociálnej komunikácie a celkovo dieťa prestalo reagovať na svoje okolie, prestalo rozprávať, prestalo ukazovať prstom, prestalo jesť jedlá, ktoré predtým jedlo. Odvtedy radšej neočkujeme ani lekárka neodporúča
U nás. Na začiatku asi tak 2-3 týždne po očkovaní, začali nežiadúce účinky písané aj v príbalivom letáku. A to neutíchajúci plač, insomnia. To pretrvávalo asi 3 týždne. Neskôr totálny regres v oblasti reči, sociálnej komunikácie a celkovo dieťa prestalo reagovať na svoje okolie, prestalo rozprávať, prestalo ukazovať prstom, prestalo jesť jedlá, ktoré predtým jedlo. Odvtedy radšej neočkujeme ani lekárka neodporúča
@anonym_6df263 syn,pár rokov dozadu,teraz už puberťák ....tiež bol regres vo vývoji,prestal sa smiať,akoby bolo pár mesiacov dieťa vymenené,viac ležal,odmietal pohyb, dotyky ....Ale prešlo to,je všetko ok.
Napriek tomu,má všetky povinné očkovania.
U nás toto očkovanie ako jediné bez reakcie
Moje obe deti bez reakcií. A pri ostatných ockovaniach mali horúčky
@e12311 na 10 deň sa vyhadzala jemne, teplota trochu zvýšená a to bolo všetko. Dnes nebudú mať určite nič, lebo je to živá vakcina. My upozorňujeme matky vždy pred očkovaním a sú poučene. Tvoja pediatricka ti nepovedala k tomu nič?

cela rozsirena rodina absolutne nic okrem bolaveho svalu po vpichu