icon

Realita očkovania zachytená na obrázku.

prevenar
19. okt 2019

Fantasticky obrazok, ktory krasne znazornuje (temer) realitu ockovania. Preco temer ? Lebo aj ten "lahsi" priebeh nie je zaruceny ! 😂

Realita očkovania zachytená na obrázku.
Strana
z2
adsumus
26. okt 2019

@prevenar ty mas deti? Zacinaju neockovane deti zomierat. To ta netrapi?

adsumus
26. okt 2019

@prevenar Ty vydesis rodicov aby neockovali a ked pride umrtie, ides im aspon na pohreb? Povies, prepacte, nevyslo to?

prevenar
autor
26. okt 2019

@adsumus ..tiisko ..pomoc je na ceste ..vsetko bude v poriadku.

adsumus
31. okt 2019

@prevenar vyhrazka? Alebo si mi naozaj poslal pomoc? Aku?

adsumus
31. okt 2019

@prevenar inak som bola na vcelicku proti chripke, boli ma trochu okolo miesta vpichu, inak ok, ako kazdy rok.

adsumus
Autor odpoveď zmazal
prevenar
autor
31. okt 2019

@adsumus ..bez zapalit svecky a sprav si doma pohodu. uvidis, prides na ine myslienky 🙂

adsumus
31. okt 2019

@prevenar celkom som sa ta pytala, ty zachranca sveta na jednoduchu vec, co myslis tou pomocou, ktoru si mi poslal.

adsumus
1. nov 2019

Klamstvo, zavadzanie, vy ste vobec ludia administracia, ze toto propagujete?

kbeata
16. nov 2019

@adsumus teba netrapia plne onkologicke zariadenia,plno neodskodnenych poskodenych deti???
ze sa nehanbis,ty si obyc DKP tejto stranky,trapna verzia lobby vymyciek mozgov
Kalavska uvazuje o odskodnovani,asi je jej trapne len zakazovat a nic za to🙂

kbeata
16. nov 2019

@adsumus tebe taka pomoc,najdi si iny dzob

kbeata
16. nov 2019

@adsumus sa zobud,chod na cerstvy vzduch,pusti si slobodny vysielac alebo ZOMRI🙂))

adsumus
16. nov 2019

@kbeata ste uderka, lepsia ako tie komunisticke.

sticker
adsumus
16. nov 2019

@kbeata ujcek bol proti ockovaniu, utocil na zdravotnikov, kym mu neochorelo dieta na obrnu. Ja fakt nechapem ako mozu byt ludia taki blbi. Cim to je?
https://www.bbc.com/news/world-africa-50266547

adsumus
16. nov 2019

@kbeata mna trapia deti, ktore zbytocne choreju a zomieraju kvoli antivax bludom a velmi sa cudujem, ze vam antivaxerom ktosi cosi veri, lebo ste krajne agresivni voci kazdemu, kto s vami nesuhlasi a to nie je ok. Kto presadzuje dobro, nepouziva zle prostriedky.

aristka
20. nov 2019

@kbeata tie onkologicke deti , su ockovane a dokonca aj proti kiahniam, ak mas pocit, ze napr.neuroblastom u 2 mes .dietatka spusti ocko , neviem ake ...prosim a takto by sme mohli pokracovat ...inak preco mali onko choroby aj v davnych casoch a dokonca aj dinosauri.A co hovoris na zavedenie povin.ocka v Nemecku.

adsumus
23. nov 2019

@aristka co ti povie? Ze treba radsej zomierat ako sa ockovat, len ci keby sa to tykalo jej, ci by kyvkala hlavickou.

kbeata
20. dec 2019

@aristka epigenetika, dinosaurus si len ty asi v rozprávkach, a de ma nezaujíma, jedine tak ešte z čias nacistických ak ti niečo hovorí bayern🤬

kbeata
24. dec 2019

@adsumus ale to sú živé obrna tkz vakcíny, s takými do kybla, preboha, nie do obehového živého organizmu, stále je tam obrna latentna

kbeata
24. dec 2019

@adsumus ja nie som úderka, si to ty, zašla sláva, ja tu mam svoj bazarik

kbeata
24. dec 2019

@adsumus no ja nekyvkam hlavičkou, veda a poznanie ma vždy zaujímali, kdezto ty si len oponovala, nečítala, nestudovala, tak si aj dopadla, sem tam nejaký štek na koni, to si sa teda dopracovala, česť deťom a ich rodinám co bojujú za odškodnenie pre ujmu na zdravi pre povinné očkovanie, by si si mala vstúpiť do vedomia

kbeata
24. dec 2019
adsumus
5. jan 2020
adsumus
5. jan 2020

@kbeata beatka na samoe deti pozomierali na osypky, neockovane zbytocne, budes si buchat svoju hlavicku alebo je to ok?

adsumus
5. jan 2020

@kbeata ultra mudru studovanu hlavicku

dzundzi
Autor odpoveď zmazal
dzundzi
10. jan 2020

@adsumus ty si riadny.pripad,musis mat velmi smutny a prazdny zivot

kbeata
10. jan 2020

@adsumus chlape
zlakol si sa tej prsnatej zenskej🙂
furt ked si na to spomeniem tak mi je veselo!,pamatas,cca 4 roky dozadu v diskusii,s akym nadsenim si o tej antivaxerke pisal? teda bolo od veci pisat o jej prsiach,co tam po ockovani,ze?🙂

vies co na mna minule spravilo dojem? ze ti haluzaci ,tesilaci "lovci sarlatanov " mali vydanu knihu dokonca v renomovanej panta rhei🙂

nesmierne ma ten amateristicky styl, mentalne nizke IQ ,ktore dosiahlo marianske dno,styl pisania pripomenul teba,
dufam ze ti z toho nieco kvaplo,aspon v tvojim snoch🙂

kbeata
10. jan 2020

@dzundzi tak to si ten bl...ček este nevie spojit so svojou osobnostou,ved aj on dospeje🙂
teraz ma rolu uzitocneho idiota,by som sa divila keby to robil zadarmo,lebo ja by som somara zadar nechcela robit🙂),nonstop na modrom koni odpisovat,reagovat
kazdy sa nejako zivi🙂

adsumus
17. jan 2020

@kbeata nie som chlape, som zena a vytasene prso antivaxerky mi otacalo zaludok. Mozno chlapi by sa pobavili lepsie, keby tam nevysel skreklun, neockovany, na tom prsniku.

Strana
z2