Realita očkovania zachytená na obrázku.
Fantasticky obrazok, ktory krasne znazornuje (temer) realitu ockovania. Preco temer ? Lebo aj ten "lahsi" priebeh nie je zaruceny ! 😂

Klamstvo, zavadzanie, vy ste vobec ludia administracia, ze toto propagujete?
@kbeata ujcek bol proti ockovaniu, utocil na zdravotnikov, kym mu neochorelo dieta na obrnu. Ja fakt nechapem ako mozu byt ludia taki blbi. Cim to je?
https://www.bbc.com/news/world-africa-50266547
@kbeata tie onkologicke deti , su ockovane a dokonca aj proti kiahniam, ak mas pocit, ze napr.neuroblastom u 2 mes .dietatka spusti ocko , neviem ake ...prosim a takto by sme mohli pokracovat ...inak preco mali onko choroby aj v davnych casoch a dokonca aj dinosauri.A co hovoris na zavedenie povin.ocka v Nemecku.
@adsumus no ja nekyvkam hlavičkou, veda a poznanie ma vždy zaujímali, kdezto ty si len oponovala, nečítala, nestudovala, tak si aj dopadla, sem tam nejaký štek na koni, to si sa teda dopracovala, česť deťom a ich rodinám co bojujú za odškodnenie pre ujmu na zdravi pre povinné očkovanie, by si si mala vstúpiť do vedomia
@adsumus chlape
zlakol si sa tej prsnatej zenskej🙂
furt ked si na to spomeniem tak mi je veselo!,pamatas,cca 4 roky dozadu v diskusii,s akym nadsenim si o tej antivaxerke pisal? teda bolo od veci pisat o jej prsiach,co tam po ockovani,ze?🙂
vies co na mna minule spravilo dojem? ze ti haluzaci ,tesilaci "lovci sarlatanov " mali vydanu knihu dokonca v renomovanej panta rhei🙂
nesmierne ma ten amateristicky styl, mentalne nizke IQ ,ktore dosiahlo marianske dno,styl pisania pripomenul teba,
dufam ze ti z toho nieco kvaplo,aspon v tvojim snoch🙂

@prevenar ty mas deti? Zacinaju neockovane deti zomierat. To ta netrapi?